O le maualuga eletise e mafai ai ona toe faʻaleleia?

tala

O le maualuga eletise e mafai ai ona toe faʻaleleia?

Keramika capacitor o maualuga maualuga toe faʻaleleia?

E manino lava, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga, e le o faʻamanatuina e tagata faʻatau le aisea? Faʻamanatu ni pusa faʻamanatu e fua ai tagata faatau tasi i se faʻataʻitaʻiga se tasi: manaʻo e sauni 40KV202k? Aisea e le tuʻuina atu ai le faʻataʻitaʻiga?

O le aufaipisinisi o loʻo feagai ma se valaau mai le faʻamanatuga lona lua, e tatau lava ona e lafi i le mafaufau i lenei mea. Ae ui i lea, e na ona fai atu i tagata faʻatau: Faamolemole faatali mo ni nai aso, e le lava le toe malosi, o lenei uiga e le faateleina.

O mataupu o loʻo sosoʻo mai e talanoa e uiga i le matou paʻa o loʻo maualuga volitiga keramika na toe faʻaleleia! Sulu maualuga-vevela, maualuga volitiga capacitors keramika o le sili ona taua gaioiga. A maeʻa le selau tone o faʻailogaina o le uʻamea lafo, ma sili atu ma le afe vasega o maualuga-vevela sinter ma maualuga-volitiga keramika puʻamea capacitors, fausia i le va o le molemolo tioata fausaga. O le isi 6 itula Faʻavela i le maualuga o le vevela, ma le 7 itula o le tuʻulafoaʻiina, faʻalavelave uma i le faʻatulagaina i totonu o tioata.

O le mea lea, ina ia toe faʻaauau le fausiaina o le vaʻa, o le mea e maua ai le malosi o le sima e manaʻomia le taimi e toe maua ai. Toe faʻaagaga (mo le teuina i le vevela o le vevela) 60 aso e sili atu. I le faaopoopo atu, o le teuina mo le tausaga O le mea lea, o se taimi umi o le toe faʻaleleia, o le faʻatinoina o le condenser e aoga tele, e leai se toe faʻaleleia o le gafatia, o le le mautonu ma le malosi o le faatinoga o loʻo i ai nei e leaga. O suʻesuʻega na maua ai o le taimi e teu ai eletise gaosi eletise eletise, o tulaga taua o le maualuga o tupe leiloa e laiti, o uiga masani o le maualuga o le a sili atu ona lelei.

O le mea moni, tele tagata faʻatau ono le faʻamoemoeina: faleoloa o le tasi pe lua tausaga, poʻo le teuina o 60 aso, e matua afaina ai i le taimi o le kilivaina. E i ai se puʻupuʻu auala toe faʻaleleia? Ioe, e mafai ona tatou tuʻuina capacitors o eletise maualuga keramika teuina i totonu O le pusaaisa, e mafai ona teu seʻia oʻo i le 20 aso, e mafai ona e oʻo atu i le faʻamalologa o le taʻavale. O le mea lea ua fuafua ai le palota mo le lafoina atu, o le kiliva e tusa ma le 60 aso e aliali mai ai. maeʻa, o le mamafa i luga o le vaega suʻega 81 kV, ma otometi-toe faʻaleleia o masina, o le mamafa na taitai atu ai i le 30kV, lua masina talu mai le feteʻenaʻi o le ausiaina le toe faʻaleleia condenser 332KV.Course, nisi na teuina i le fale teu oloa mo le sili atu ma le tasi le tausaga, na ausia sili atu nai lo 45 kV voltage tumau! Ioe, o le leiloa o lenei taimi e latalata i le leai.

Ina ua uma ona teuina le tulaga lelei o le a sili atu, e le ala i le taʻavale-toe maua o le voltage o le capacitor ia laʻititi ifo nai lo le togi faʻamauina, e oʻo foi. faʻaalia manino, e le gata i le le lelei o le tulaga, ae faʻapea foi ona aʻafia ai le igoa o le kamupani, e lua le faʻafetai galuega.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi mai i la matou 'Upega tafaʻilagi: www.h-caps.com

Muamua:T sosoo ai:H

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C