Le lalolagi pito i luga 60 EMS tulaga i le 2022

tala

Le lalolagi pito i luga 60 EMS tulaga i le 2022

EMS (au'aunaga gaosi eletise) o lona uiga o kamupani e mamanuina, gaosia, su'ega, tufatufa ma tu'uina atu auaunaga toe fa'afo'i / toe fa'aleleia mo vaega fa'aeletoroni ma vaega mo le gaosiga o masini muamua (OEM). Le mea e taʻua foi o le gaosiga o konekarate eletise (ECM).

O le HVC Capacitor o se tagata gaosi oloa eletise maualuga, o loʻo i ai nei tagata faʻatau e pei o le Medical Healthcare brand, eletise eletise eletise ma isi, Na latou fai atu i le EMS e fai PCB faʻapotopotoga mo i latou. HVC Capacitor ua uma ona galulue faʻatasi ma kamupani EMS e pei o: Plexus, Newways, Kitron, Venture, Benchmark Electronics, Scanfil, Jabil, Flex etc.
 
I le 2022, MMI (manufacturing market insider), o se 'upega tafaʻilagi o suʻesuʻega a le auʻaunaga gaosiga faʻaeletoroni, faʻasalalau le lisi o le 60 pito sili ona tele EMS e tuʻuina atu auaunaga i le lalolagi. i le tausaga talu ai 2021, e ala i se suʻesuʻega faaletausaga o le sili atu i le 100 kamupani tele EMS. I le faʻaopoopoga i le faʻavasegaina o tagata faʻatau e ala i le 2021 faʻatau, o le MMI pito i luga 50 lisi e aofia ai foʻi le faʻatupulaia o faʻatauga, tulaga muamua, numera o tagata faigaluega, numera o fale gaosi oloa, avanoa avanoa, avanoa i itulagi taugofie, numera o laina gaosiga SMT ma faʻamatalaga tagata faʻatau. 
 
I le 2021, o le faʻatauga a le EMS o le 50 pito i luga na oʻo atu i le 417billion US dollars, o se siʻitia o le 38billion US dollars poʻo le 9.9% i luga o le 2020. Foxconn ausia le 10.9% o tupe maua mai le 2020 i le 2021, e tusa ma le afa (48%) o le sefulu pito i luga ; Fa'ateleina tupe maua a le Flextronics (- 1.8%); BYD fua faatatau o tupe maua faaeletonika (35.5%); E ono fua faatatau o tupe maua (30.1%); Fa'atupulaia o tupe maua a Guanghong Technology (141%); Tulaga faatupulaia o tupe maua o le coreson (58.3%); Feso'ota'i le fa'atupulaia o tupe maua a vaega (274%); Fa'ateleina tupe maua a Katek (25.6%); Fa'ateleina tupe maua a Huatai Electronics (47.9%); Lacroix fa'atupulaia o tupe maua (62.8%); SMT fa'atupulaia tupe maua (31.3%).
 
I le aotelega, o le itulagi o Asia Pacific e tusa ma le 82.0% o tupe maua a le EMS i luga o le 50, o Amerika na maua le 16.0% o tupe maua, ma Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika e 1.9%, e mafua ona o le tele o gaioiga faʻatau. O le EMEA itulagi o loʻo avea ma faʻamanuiaga autu o fesoʻotaʻiga ma komepiuta sui ma faʻaleleia e tupu i le 2021. Ona o le televave o le atinaʻeina o taʻavale eletise, ua faʻalauteleina le malosi o maketi o masini faʻafomaʻi i itu uma e tolu, faʻapea foʻi ma maketi taʻavale.


 
O loʻo mulimuli mai faʻamatalaga puupuu mo luga ole 16 EMS.
 
1) Foxconn, Taiuani, ROC
 
Foxconn o le OEM sili ona tele i le lalolagi o oloa faaeletonika. O lo'o fa'atino i oloa fa'aeletonika fa'avaomalo maualuga maualuga. fa'atau autu e aofia ai Apple, Nokia, Motorola, Sony, Panasonic, Shenzhou, Samsung, ma isi;
 
2) Pegatron, Taiuani, ROC
 
Pegatron na fanau mai i le 2008, muamua mai Asustek, faʻatasi lelei le EMS ma le ODM alamanuia. I le taimi nei, Pegatron o loʻo i ai fale faʻapipiʻi iPhone i Shanghai, Suzhou ma Kunshan. E silia ma le 50% o tupe maua a le kamupani e maua mai ia Apple.
 
3) Wistron, Taiuani, ROC
 
O Wistron o se tasi o fale gaosi oloa ODM / OEM sili ona tele, ofisa ulu i Taiwan, ma lala i Asia, Amerika i Matu ma Europa. O Wistron sa avea muamua ma sui o le Acer Group. Talu mai le 2000, ua vavaeina aloaia e Acer ia lava i le "Acer Group", "BenQ Telecom Group" ma le "Wistron group", ma fausia ai se "Pan Acer Group". Mai le 2004 i le 2005, ua fa'atulaga e Wistron le 8th tele EMS gaosi oloa i le lalolagi atoa Wistron e taula'i atu i oloa ICT, e aofia ai komipiuta api, komepiuta komepiuta komepiuta, 'au'aunaga ma mea e teu ai, meafaigaluega fa'amatalaga, feso'otaiga ma oloa telefoni. O lo'o tu'uina atu ai i tagata fa'atau le lagolago atoa mo le fa'atulagaina o oloa ICT, gaosiga ma auaunaga. O le tele o tagata fa'atau o kamupani fa'amatalaga fa'atekonolosi lauiloa i le lalolagi.
 
4) Iapili, ISA
 
E sefulu pito i luga ole gaosiga ole EMS ile lalolagi. Faʻavae i le 1966, faʻauluuluga i Florida ma lisiina i le New York Stock Market. I le 2006, na faʻatau ai e Jabil Taiwan lanu meamata ma le NT $30piliona; I le 2016, na faʻatau ai e Jabil le Nypro, o se gaosi palasitika saʻo, mo i matou $665miliona. I le taimi nei, e silia ma le 100 fale gaosi oloa a Jabil i le silia ma le 20 atunuu i le lalolagi atoa. I le vaega o masini komepiuta, faʻasalalauga faʻamatalaga, masini ma oloa faʻatau, o le vaega a Jabil e tuʻuina atu i tagata faʻatau i le lalolagi atoa ma auaunaga e amata mai i le mamanu, atinaʻe, gaosiga, faʻapotopotoga, lagolago faʻatekinisi ma faʻasalalauga faʻauʻu. O tagata fa'atau tetele e aofia ai suilapalapa, Philips, Emerson, Yamaha, Cisco, Xerox, Alcatel, ma isi
 
5) Flextronics, Sigapoa
 
O se tasi o kamupani sili ona tele o le EMS i le lalolagi, o le ofisa autu i Sigapoa, ma e uiga i 200000 tagata faigaluega i le lalolagi atoa, na maua Solectron, o se isi tagata gaosi EMS Amerika, i le 2007. O ana tagata faʻatau autu e aofia ai Microsoft, Dell, Nokia, Motorola, Siemens, Alcatel, Cisco Systems, Lenovo, HP, Ericsson, Fujitsu, ma isi.
 
6) BYD Electronic, Saina, Shenzhen
 
BYD eletise, ina ua mavae le silia ma le 20 tausaga o le atinaʻe, ua avea ma taʻitaʻia EMS ma le ODM (muamua mamanu ma gaosiga) faʻatau i totonu o le alamanuia, taulaʻi atu i fanua o telefoni feaveaʻi ma komepiuta feaveaʻi, oloa fou atamai ma masini atamai, ma tuʻuina atu se tasi - taofi auaunaga e pei o le mamanu, R & D, gaosiga, logistics ma pe a uma-faʻatau.
O pisinisi autu a le kamupani e aofia ai le gaosiga o vaega uʻamea, vaega palasitika, pusa tioata ma isi vaega o oloa faʻaeletoroni, faʻapea foʻi ma le mamanu, suʻega ma le faʻapipiʻiina o oloa faaeletonika. I le faaopoopo atu i le ave o le faʻapotopotoga o Apple iPad, o ana tagata faʻatau e aofia ai foi Xiaomi, Huawei, apu, Samsung, mamalu, ma isi.
 
7) USI, Saina, Shanghai
 
O le lala o le umiaina o Huanlong electric, o se lala o le Sunmoon group, e tuʻuina atu auaunaga faʻapolofesa mo tagata gaosi oloa i totonu ma fafo i le atinaʻeina ma le mamanu, faʻatauga o meafaitino, gaosiga, logistics, tausiga ma isi vaega e lima o oloa eletise, e aofia ai fesoʻotaʻiga, komepiuta ma le teuina. , mea fa'akomepiuta fa'atau, falegaosimea ma isi vaega (fa'apena fa'aeletonika ta'avale).
 
8) Sanmina, ISA
 
O se tasi o pito i luga 10 EMS laau i le lalolagi, ofisa autu i Kalefonia, ISA, o se paionia i le fanua EMS ma nofoia se tulaga maualuga i le alamanuia. I le taimi nei, e toetoe lava 70 fale gaosi oloa i le silia ma le 20 atunuu i le salafa o le lalolagi ma sili atu i le 40000 tagata faigaluega.
 
9) New Kinpo vaega, Taiwan, ROC
 
Subordinate o Taiwan jinrenbao vaega. O se tasi lea o fale gaosi 20 EMS pito i luga i le lalolagi. E sili atu ma le sefulu lua fa'avae i le lalolagi, e aofia ai Taialani, Filipaina, Meleisia, Amerika, Saina Mainland, Sigapoa, Pasila ma isi atunu'u ma itulagi. O ana oloa e aofia ai masini komepiuta, fesoʻotaʻiga, optoelectronics, sapalai eletise, pulega ma mea tau eletise.
 
10) Celestica, Kanata
 
O se fa'alapotopotoga fa'akomepiuta fa'akomepiuta (EMS) ta'uta'ua i le lalolagi, fa'auluuluga i Toronto, Kanata, ma sili atu nai lo le 38000 tagata faigaluega. Tuuina atu mamanu, faʻataʻitaʻiga gaosiga, PCB faʻapotopotoga, suʻega, faʻamautinoaga lelei, suʻesuʻega sese, afifiina, faʻaogaina o le lalolagi, lagolago faʻapitoa faʻatau ma isi auaunaga.
 
11) Plexus, ISA
 
NASDAQ lisiina kamupani a le Iunaite Setete, o se tasi o le pito i luga 10 EMS faleoloa i le lalolagi, o loʻo i ai se lala i Xiamen, Saina, lea e nafa ma le mamanu, tuʻufaʻatasia, atinaʻe, faʻapotopotoga ma gaioiga (e aofia ai le faʻagasolo mai ma le faʻagasolo mai) o faʻataʻitaʻiga IC, oloa faʻaeletoroni ma oloa faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le faʻatau atu o oloa o loʻo i luga.
 
12) Shenzhen Kaifa, Saina, Shenzhen
 
O le kamupani muamua i Saina Mainland e oomi i totonu o le sefulu pito i luga o le EMS gaosi oloa i le lalolagi, na faavaeina i le 1985, o loʻo faʻauluulu i Shenzhen ma lisiina i luga o le Shenzhen Stock Exchange i le 1994. Great Wall development o le lalolagi lona lua sili ona tele gaosiga faʻapolofesa o ulu mageta. ma na o le pau lea o le gaosiga o substrates hard disk i Saina.
 
13) Venture, Sigapoa
 
Wellknown EMS, na lisiina i Sigapoa mai le 1992. Ua faʻamautuina ma pulea lelei e uiga i kamupani 30 i Asia i Sautesasae, Asia i Matu, Amerika ma Europa, ma sili atu nai lo le 15000 tagata faigaluega.
 
14) Fa'ailoga Fa'aeletonika, ISA
 
O se tasi o kamupani pito i luga e sefulu o le EMS, na faavaeina i le 1986, o se kamupani lisi i luga o le New York Stock Exchange. I le taimi nei, o Baidian e 16 fale gaosi oloa i atunuu e fitu i Amerika i Matu, Europa, Amerika i Saute ma Asia. I le 2003, na faʻatūina ai e Baidian lana uluai fale gaosi oloa i Saina i Suzhou.
 
15) Zollner Elektronik group ,Siamani
German EMS foundry ei ai lala i Romania, Hanikeri, Tunisia, Amerika ma Saina. I le 2004, zhuoneng Electronics (Taicang) Co., Ltd. na faʻatūina, faʻapitoa le atinaʻeina, gaosiga ma le faʻatau atu o mea faʻaeletoroni faʻapitoa, suʻega meafaifaʻaili ma vaega fou eletise.
 
 
16) Fabrinet, Taialani
 
Tuuina atu faʻapipiʻi faʻapipiʻi mataʻutia ma faʻataʻitaʻiga saʻo, auaunaga eletise eletise ma eletise mo oloa lavelave a le au gaosi meafaigaluega muamua, e pei o vaega o fesoʻotaʻiga mata, modules ma subsystems, lasers alamanuia ma sensors.
 
 
17)SIIX, Iapani 
18)Sumitronics ,Iapani
19) Tu'ufa'atasiMicro-Electronics, Filipaina
20) DBG, Saina
21) Kimball Electronics Group, ISA
22) UMC Electronics, Iapani
23) ATA IMS Berhad, Meleisia
24) VS Alamanuia, Meleisia
25) Global Brand Mfg. Taiwan, ROC
26) Kaga Electronics, Iapani
27) Foafoaga, Kanata
28) Vtech, Saina, Hong Kong
29) Pan-International ,Taiwan, ROC
30) NEO Tekinolosi, ISA
31) Scanfil, Finelani
32) Katolec, Iapani
33) VIDEOTON, fia aai
34) 3CEMS, Saina, Guangzhou
35) Feso'ota'i, Peleseuma
36)Katek, Siamani
37)Enics, Suiselani
38)TT Electronics, UK
39) Neways, Netherland 
40) SVI, Taialani
41) Shenzhen Zowee, Saina, Shenzhen
42) Orient Semiconductor, Taiuani, ROC
43) LACROIX, Farani
44) KeyTronic EMS, ISA
45) GPV Group, Tenimaka.
46) Punaoa a le SKP, Meleisia
47) WKK, Saina, Hong Kong
48) SMT Technologies, Malaysia
49) Hana Micro, Taialani
50) Kitron, Nouei
51) PKC Group, Finelani
52) Asteelflash, Farani
53) Alpha Networks, Taiuani, ROC
54) Ducommun, ISA
55) Eolane, Farani
56) Computime, Saina, Hongkong
57) Circuit uma, Farani
58) Sparton Technology, ISA
59) Valuetronics, Saina, Hongkong
60) Fideltronik, Polani

 

Muamua:T sosoo ai:C

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C