wilujeung sumping

pausahaan

HVC mangrupa brand munculna tina tegangan luhur kapasitor keramik sarta resisitor hadir ku Circuit Samudra International ko., LTD. Kapanggih dina 1999, kalawan tutuwuhan produksi 6000sq méteran di Southern Cina, urang nu husus dina komponén tegangan tinggi, kayaning kapasitor kenop panto HV, HV kapasitor disc keramik ...

Tempo More >>

produksi

produksi

Pikeun kapasitor keramik HV kalawan dipeunteun DC tegangan ti 1kv mun 50kv na capacitance nepi ka 15000pf di 40KV. Urang ngagunakeun standar sarua Vishay. Urang kudu duanana gaya disc na panto gaya kenop keramik. Kami panto kenop caps styel HV geus loba dipaké dina grid pinter AS jeung Jerman urang. disc hiji keramik geus ...

Tempo More >>

kontak

taros Kami

Tel: + 86-755-33572875

surélék:sales@hv-caps.com