HV Керамички Doorknob кондензатори 30kv 3300pf

Опис:

КАРАКТЕРИСТИКИ :? Низок дисипациски фактор на 0.2% на 20kHz до 1000kHz? N4700 (T3M) Класа 61, керамички диелектрик базиран на стронциум? Занемарлив пиезоелектричен / електростриктивен ефект? Завртете го приклучокот на терминалот

  • Дополнителен опис

Високонапонски керамички доврзобни кондензатори 30KV 2700pf (30KV 332M)


(Алтернатива / Замена за 715C30DKD33, HP60E30332M)

Производител: HVC кондензатор.

Серија: Керамички Doorknob кондензатор(Кондензатор со тип на завртки)

Напон - Номинална: 30KV

Капацитивност: 3300pf

Толеранција: М --- ± 10% 20%

Температурен коефициент: N4700

Тип на монтажа: Предводена, преку дупка

Работна температура: -25 ℃ ~ + 85 ℃

Диелектрична Сила: околу 150% за номинален напон

Фактор на дисипација tanδ: <= 0.2%

Отпор на изолација: мин. 200 000 MΩ во 25 ° C

Ограничување на корона: <5 pC при номинален AC напон

Опис на производот: кондензаторска банка, банкарски кондензатор, кондензатори банка, кондензатори банки, AC кондензатор, кондензатори
во серија, кондензатор висок, кондензатори висок, висок кондензатор, кондензатор филтер, филтер кондензатор, филтер
кондензатори, високонапонски трансформатори, производители на кондензатори, фактори за моќност кондензатори, кондензатори за напојување,

Апликација: (ИТ) инструмент трансформатор, електронски трансформатори, прекин на исечокот, осигурач за прекин на оптоварување,
Опрема за палење Осигурувач, Исклучување-пренапон, Отворен прекинувач за осигурувачи, прекин на оптоварување со дистрибуција Осигурувач, Единици за кондензатор,
Капацитет банки, Капацитет блокирање единици (CBUs), електролитички кондензатори, Капацитет вакуум прекинувач, Прашина колектор,

Целосна линија со општ лист: http://www.hv-caps.com/products/HVC-Capacitor-Screw-Terminal-Mounting.html