Кондензатори на керамички дискови HV

Номинален напон 1KV до 70KV, N4700 (T3M) Класа на диелектрични керамички материјали

Прочитајте повеќе

HV Ceramic Doorknob Capacitors

Достапно од 20KV до 150KV, единечна и двојна конструкција.

Прочитај повеќе →

Диоди за исправување на висок напон

Ултра брзо време на закрепнување, голема струја и отпорност на удар

Прочитајте повеќе

Високонапонски дебели филмски резистори

Достапен рамни и цилиндричен тип, толеранција до 0.1%

Прочитајте повеќе

За нас

HVC е нова марка на висок напон керамички кондензатор и отпорник присутен од Circuit Ocean International co., Ltd. Пронајдени во 1999 година, со производствен погон од 6000 квадратни метри во Јужна Кина, ние сме специјализирани за високонапонски компоненти, како што се кондензаторите на рачката на вратата HV, кондензатори за HV керамички дискови HVC е нов бренд на висок напон керамички кондензатор и отпорник присутен од Circuit Ocean International co., Ltd. Пронајдени во 1999 година, со производствен погон од 6000 квадратни метри во Јужна Кина, ние сме специјализирани за високонапонски компоненти, како што се кондензатори за копчиња на вратата HV, кондензатори за керамички дискови HV...