O le sima o loʻo i luga o le kesi o loʻo i luga o le 'eleʻele maualuga

tala

O le sima o loʻo i luga o le kesi o loʻo i luga o le 'eleʻele maualuga

 

O le sima o le kalama e maualuga le pito i luga o le fatu i le maualuga o le mamafa o le vera

 

ua leva ona puleaina capacitors e ituaiga mai fafo, e ui lava i le aofaʻi o kamupani mai fafo kamupani faʻatuina falegaosimea i Saina, ae ma le pito i luga o laina maualuga voltage eletise capacitors (maualuga voltage capacitors, maualuga voltage voltage capacitors) (, capacitors of ceramic power, Chuck o capacitors, maualuga-mamafa ceramiccapacitors, mana capacitors) o i fafo, o nisi o le maualuga-iuga mea faigaluega fale ua avea ma maualuga volitiga capacitor keramika o maualuga volitiga capacitor keramika (maualuga voltage voltage, maualuga voltage capacitors, keramika eletise capacitors, le Chuck o capacitors) (, capacitor keramika maualuga-mamafa, powercapacitance) afaina i le lelei, mautu ma filifiliga o ituaiga. auina mai i fafo Peitai, o lenei tulaga na suia le leoa, nisi o atunuu lauiloa lauiloa fai pisinisi, pei o Philips Company, GE Corporation, Mindray kamupani, ua maeʻa le capacitors o maualuga-voltage keramika (maualuga-voltage capacitors, maualuga voltage capacitors, capacitor of power ceramics, capacitormandr el, keramika capacitors o maualuga maualuga, mana capacitors) i Saina!

 

O le kamupani Philips, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaosiga o masini faʻafomaʻi o loʻo faʻaaogaina i le Siamani gaosiga o eletise maualuga o le keramika (maualuga-voltage capacitors, maualuga volitiga capacitors, capacitor of power of ceramics, the Chuck of capacitors, maualuga-pressure pressure capacitors keramika capacitors). Faatasi ai ma le televave atinae o tekonolosi o Saina keramika, Philips na faaaogaina i le tutusa lelei o oloa Siamani ma mea o maualuga volitiga capacitors. Keramika HVC (maualuga-voltage capacitors, maualuga voltage capacitors, capacitor of power of ceramics , le Chuck of capacitors, maualuga-pressure power capacitors keramika capacitors) e fesoasoani ia latou e ausia lenei manaʻoga e ausia se sini o le maualuga maualuga, maualalo tau ma faʻamalosia foi faʻamalosia lona tulaga o taʻitaʻi i le matata o vailaʻau masini. t lagona le le mailoa, e faʻatau Siamani po o Iapani, maualuga volitiga capacitor keramika (capacitor o maualuga voltage, maualuga voltage capacitors), capacitors o le eletise keramika, Chuck o capacitors, maualuga-mamafa mana capacitors keramika capacitors, ae ou te le iloa, Saina, na ou tuua le atunuʻu, o loʻo i ai le amataga igoa HVC 100% faʻatuatuaina mo kamupani ofoina oloa o maualuga-lelei capacitors.

 

E le mafai e le telefoni a le Philips ona maua oloa, e fai ma faʻataʻitaʻiga, 30 kV 10000PF producto-Pulso, oloa Siamani e oʻo atu i le 70KVDC, e mafai e oloa Iapani ona oʻo atu i le 60KVDC, ae o le tele o kamupanī Saina e faia ni oloa , e le o faailogaina le voltage 30KVDC, ae o le maualuga maualuga o le tetee, o le mea lea, o le 30KVDC 40KVDC i le kamupani maualuga o oloa gaosi oloa. HVC i le maeʻa o manaoga maualuluga o Philips, ua tumu i le tulaga tutusa o oloa Siamani. O le volve HVC malosi o le maualuga lea i lenei 30KV10000PF 75KVDC.

 

Ma suʻesuʻe le pa. Olaga o le oloa o loʻo i ai se tau lelei oloa lelei, ola maualuga-o le oloa a malo o le au suʻega manaʻoga suʻega. Filipi le olaga o loʻo i ai nei e umi lava atinae oloa. O latou ma lelei faʻatonutonu tagata faigaluega o le a tamoʻea faifai pea. mo le sili atu i le ono masina mo le tausaga faʻataʻitaʻi. Oloa e ala i le tele o mea faigaluega, o itu uma o le faʻataʻitaʻiga o le sologa lelei faʻagaioiga, ae mo se taimi umi suʻesuʻe suʻesuʻe na maua ai le malepelepe o le capacitor o le auiliiliga ma faʻaleleia e pei o tele o le HVC ma le gafatia o mea ma gaioiga ua faʻaleleia e faʻaleleia lenei faʻafitauli.Now, o maualuga volitiga capacitor keramika o le HVC (maualuga-voltage capacitors, maualuga voltage voltage, capacitor of power of ceramics, the Chuck of capacitors, maualuga- eletise eletise eletise eletise capacitors) e mafai ona faʻaaoga le N4700 mea, ma ua leva na latou suʻega

 

Ou te manatua se tagata faʻatau i le atinaʻeina oa tatou tagata faʻatau, e toʻatele e faʻateʻaina tagata faʻatau: tagata e le o ni tagata faʻatau, e fai mai: matou te teena le faʻaogaina o oloa i totonu o le eletise gaosi eletise (maualuga eletise, eletise eletise, malosi malosi O le mea moni, o nei tagata faatau o loʻo afaina i nisi o pisinisi. O le mea moni, o le tele o tagata e gaosi oloa i le lotoifale i tulaga aupito maualuga i le voltage of o le gaioiga i luga o le voltage fuainumera ma o le mea lea e faʻatau atu ai, faʻaleagaina ai aia a tagata faʻatau, ae faʻaleagaina foi le talaaga o kamupani, ma e oʻo lava i le faʻaSaina o le gaosiga ma e iai le igoa leaga. Ae, mulimuli ane, o loʻo i ai pea nisi tagata faatau faagaeetia e matou faamaoni ma folafola atu e suʻe a matou faataitaiga.

 

E tasi le pasene pasene o manaoga malosi o le oloa, o le HVC i tulaga faatauaina lelei. E mafai e le aufaigaluega ona gaosia so o se oloa, tatou te faia tutusa lava le tulaga tutusa e pei o oloa gaosi oloa.Philips ma oloa Siamani ma o tatou oloa e faia i masini e lua suega o le soifua matua , faia le leaga tele o le suʻega ma maua ai e mafai e Siamani ona oʻo atu i le aufaʻatau. Our ua faʻalelei atili le oloa, o le le mautonu i le 225KV products.German i le sili atu i le 100 Yuan, o le tau o 68 Yuan!

 

O oloa o le manaʻomia lea o se upu o le gutu.O le gutu o le pisinisi o le auala, lea na faigata ona faʻamatalaina e sili atu ona manaʻomia le faatalitonuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo taʻua i luga, o le kamupani Mindray, o Philips o loʻo faʻafeiloai mai ia i tatou.HVC i le atunuu o le taimi nei ua mafai ona faia ni taʻavaʻava mo le eletise eletise (maualuga eletise capacitors, taʻavale eletise eletise), taʻavale o le malosi o le sima, Chuck of capacitors, eletise malosi eletise sikuea sima pei o le uiga tutusa, o nisi o ituaiga o talo e valaau mo maualalo o le mamafa o le gaosiga o meaola - o le mamafa o le oloaI pei o le taulaʻi atu i luga o le mamafa i lalo o le maualuga o le mamafa.

 

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi mai i la matou 'upega tafaʻilagi  www.hvc-caps.com

 

Muamua:Y sosoo ai:X

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C