E faʻafefea ona faʻaeʻeina nisi kamupani i le malosi o le sima

tala

E faʻafefea ona faʻaeʻeina nisi kamupani i le malosi o le sima

Faʻafefea eaina nisi kamupani faia o alta feteʻenaʻi o keramika capacitors o le faʻaituau?

 

E pei ona fai mai le tala: o le galue o le pau lea o le iloiloga mo le suʻeina o le upu moni. O le tele o tausaga, e pei o nisi o le valea o le kamupani e le o ni tupe mama, ua faamoemoe e mitamita, o le ituaiga o gaosi eletise eletise eletise eletise o lenei faailoga na soloia.Problems atagia i le tetee atu i le le mautonu, o nisi o kamupani ina ia mafai ona faaalia ai lona faigata o le maualuga o le gaosiga o gafatia, e oo lava i le tele naua o le maualuga o le maualuga o le eletise, ma o loo lolomiina i totonu o le pusa i luga.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga: o nisi o gaosi oloa e ofoina atu malo eletise eletise eletise, faʻamaonia o le hecho, 20KV1000PF e le tagata faʻatau, e tatau ona faʻaaogaina le voluma fuaina o 10 kV oloa, o la latou galuega eletise 10 kV e sili ona talafeagai e mautinoa ai le ola masani o le matagaluega ma le O le faʻafitauli e sili atu i le malosi o le 15 KV, o le capacitor Fengyun, e moni lava, faʻamapulaʻa.If e sili atu i le 20 kW pe itiiti, nai lo le malepe. O le mea lea o nisi o le tauaso faʻamaualuga, e tusa lava po o le a le fiafia o tagata malolo o le a makaina se gaioiga poo 20KV 15KV, o taunuuga e mafai ona mafaufauina.

 

Ona o lenei vaega o le mamoe uliuli, o le tele o kamupani ua faia se mafaufauga: o le lelei o le gaosiga o le gaosiga o eletise gaosi eletise e le aoga! O se tasi o mataupu, lua o nei mea, ua leai se talitonuga o tagata faatau. O nisi e taulaʻi i le ituaiga ma le faʻaupuga o ata na mafatia ai, na faasilasilaina: e leai se maualuga eletise gaosi gaosiolosi moni! E oo lava foi i tagata e le onosai na fai mai: Faʻamolemole, matou te teena le faʻaaogaina o mamanu faaleatunuu, ae na teena foi le suʻeina o faʻataʻitaʻiga! - E faʻaalia ai foʻi na latou aafia i le loloto o le aʻafiaga o le tala leaga!

 

E le gata i lea, o le a le faʻaaogaina e le Philips ma isi kamupani mai fafo le faʻataʻitaʻiga o le suʻega! I lenei tulaga, e tatau ona tatou faʻagalo lona tulaga mativa o le faʻatuatuaga na fai atu i le malololoa: Talofa! Matou te HVC Capacity Manufacturing Co., Ltd, Philips ma isi kamupani i le x-ray ma le CT masini e faaaoga ai a matou eletise eletise eletise, ma fai atu ia i latou e aua nei mafaufau i se suiga o manatu i totonu oa matou oloa faaleatunuu?

 

Lona lua, o loʻo faʻapea mai o le malamalama e le mai le gutu e faʻamalosia ai. Matou te ofoina atu le faʻaaogaina o Philips i a matou suʻega o le malosi o le eletise ma voluma o fefaʻatauaiga, ina ia mafai e tagata asiasi ona vaʻavaʻai: Faʻaaoga Philips, ae aiseā ?

 

I le taimi nei, oa matou oloa na maua e le Philips kamupani ma galulue faʻatasi ma le faʻamaoni o le I + D, ua maeʻa ona faʻafouina faʻatasi ma le oloa Siamani. O le mea lea, afai e faʻaauau pea le faʻaaogaina o gaosi eletise maualuga, talia le gafatia EE.UU. Na ia fai mai uma i le taimi nei! Ia mautinoa o latou oloa e tauva, e sili atu tau taugata nai lo Philips Oh!

 

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi mai i la matou 'Upega tafaʻilagi: www.h-caps.com.

Muamua:H sosoo ai:H

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C