O a tatou gaosi sikuea ua matua matua!

tala

O a tatou gaosi sikuea ua matua matua!

 

O se capacitor of ceramics mo se kamupani tele na ofo e sauni! Ae le i faia lenei mea moni capacitor lava ia o se maeʻaeʻa tino faʻataʻitaʻiga! Mauaina se lipoti faʻafomaʻi e sili ona fiafia! Tino o le lipoti faʻaali laiti volitiga maualuga capacitors, tofotofoga voltage = 1.5 taimi le togi voltage *, sili teteʻe atu i le eletise ma teteʻe i le vevela, sili lelei faatinoga o utaina ma laueseina o maualalo dielectric leiloa, lelei uiga o frecuenciaAmplio tele o fuaina volitiga, tulaga gafatia, epoxy, lelei tetee atu susu ma flammability, oe mafai ona vaaia e le "tino" capacitance o le lipoti e sili goodceramic capacitor o lea mautinoa! Ina ua uma osofaʻiga faifai pea i luma e maua ai le matagofie o le toaaga numera telefoni avega ina ua uma le faʻatau! Capacitance amata fuafuaina lona tatalaina lauga, ma le saosaoa, le leo foi mo faamalositino, mea uma sauni, aso nei ua matou filifili e avatu se sili faatonu o le faʻatauina o le malosiʻaga o le kamupani e valaʻau! Lenei valaʻau le Pule aoao o mauaina mo le taimi nei, Mr. A. i le taimi nei! A maeʻa le valaʻau o le conecta

 

Faʻatau Puipuiga: Pule, Hello!

 

A: Talofa!

Avanoa Capacity: Matou te gafatia HVC! Matou te faʻamoemoe e le o vavalo oe!

 

MA: o le a lau mea e fai?

 

CapacitySales: I x-ray masini i le maualuga volitiga capacitors keramika, Sa ou i ai i itu uma o le usitaʻia! Afai e i ai se manaʻoga e mafai ona faʻatulagaina fua mo oʻu uso suʻega!

 

Mr.A: capacitors o le keramika matou te faʻaaogaina, ae ou te faʻamalie atu, matou te le mafaufau i le lotoifale!

Faʻatauga Faʻatauga: ave aʻu i le saolotoga o le mafuaaga e uiga i le mea na latou mumusu e faʻaaogaina!

 

MA: talu ai na matou faʻaaogaina i nai tausaga talu ai, ae maualalo le lelei!

Tulaga mafai ona faʻatau atu: masalo o ni nai tausaga talu ai, ae ua tatou o fafo, ae ina ua mavae ni nai tausaga ua tatou matua! Matou te ofoina fua faʻataʻitaʻi i le suʻega!

 

Ae e tusa lava pe o le a le faitau o le gaioiga o le faʻaaloaloga a Mr.Refused, pe mo mafuaʻaga o le le lava o le talitonuina! Ioe, e le ona o le gafatia o le telemarketing e leʻi oʻo i se tulaga patino, aisea tatou te maua ai se taunuuga ae o le gafatia e galue ai ma le talitonu o mea uma o le a sili atu taeao taeao?? O le mea moni, o lenei gafatia o le a faapea mai Mr. A., i ni nai tausaga talu ai, o le maualuga o le gaosiga o le sima e le mafai ona tausisia nisi tulaga manaomia, ae mulimuli ane, O le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le matua, o lea faamolemole aua nei faʻaaoga se taimi mo suiga i le aso nei! Afai e maua mai se aso ia i matou se avanoa, talitonu o le a faamalieina le ataata oi matou! .. .

 

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi i la matou Upega Tafaʻilagi: www.h-caps.com

Muamua:T sosoo ai:D

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C