Faʻasalaga Faʻaleleia manaoga o le Tester i le maualuga o cerami voltage

tala

Faʻasalaga Faʻaleleia manaoga o le Tester i le maualuga o cerami voltage

 

I lenei galuega, o le mita o ni vaega faʻamatuʻu eseʻesega, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamatalaina ai le taua tele o keramika capacitors o le EP. Nisi o ana finauga e faapea

 

Mafai gafatia mafai ona faʻataʻitaʻia le tele o oloa: 6PF ~ 250UF; Sensitivity o le mauaina: <0. 02PC (50pF laititi taimi avanoa); Amplifier: F1 3dB o maualalo taimi masani 10,20,30,50,80 KHZ tuu i le faitalia; taimi masani o le 3 dB 100.200.300.400.500 KHZ tuu i le faitalia maualuga, sao i totonu impedance; 1 M Europa;

 

 

Mai nei faʻavae faʻavae, oe mafai ona vaʻai, o le EP lenei mo mea faigaluega suʻesuʻe capacitor, lagona gaogao oe mafai ona siaki le aofaʻi o le tele o ituaiga capacitors, 6PF i le 250UF, o se taimi tele. o lenei tusi.

 

Lona lua, PD tofotofoina maualuga le faʻaaloalo, <0. 02PC, o se laʻititi tele lenei talosaga DP. O sina mea eseʻesega eseesega e mafai ona taitai atu ai i le faʻamatuʻuina o le suʻega o suʻega e le saʻo. Faʻataʻitaʻiga, o se keramika capacitors o le HV na faʻaaogaina le 40KVDC102k mea faigaluega PD, pe a fai o le maʻa na faʻaaogaina i le gafatia o le mea faigaluega lava ia o le tele o le mamafa tele Ofisa, o lona uiga o lenei mea faigaluega o le faʻamaoniga o se isi fua, o faʻaiuga e leai Manaʻomia. O le mea lea, o le gaosiga o tagata faʻatau mita PD: Faʻamolemole PD zero PC- HVCT8G-40kV - 102 K o maualuga volitiga capacitor keramika! Na o le mafaufau, kamupani eletise i le lautele faʻaaogaina o a matou oloa 'au, poʻo manaʻoga o le EP e 5PC i 10PC i le laina, e mautinoa lava, i lenei mea faigaluega i luga o le EP e le mafai. PD meafaigaluega suʻega tatau ona tausia lana pule, pe na o le teuteuina o lenei mea faigaluega. O le mea lea, o le leoleo mai valu, o lenei o se manaʻoga taua.

 

O le tolu, maualuga-frequency uiga.PD mita suʻesuʻeina lenei tulaga, o le laʻititi o le 1 kHz, le 500KHZ aupito maualuga. O le taimi lava lea e tasi e faʻaalia ai o tagata faaaoga i le faʻaaogaina o a tatou sima gaosiga maualuga, pe a oʻo i le tele o le lotoifale o le ea e maualuga atu le inisinia O le a iai taimi o le voltage o le pulse, o le ai ai taimi o inisinia o le maualuga ma le maualuga o le malosi o le voltage eletise, ina ia mafai ai foi ona tatou mafaufauina le maualuga o le eletise gaosima: e tatau i le inisinia ona amanaia le O le mea lea, o le taimi faʻaaogaina o le N4700 mea lelei o se vevela lelei, teteʻe maualuga o foliga o meafaitino o meafaitino.

 

 

Mo nisi faʻamatalaga, asiasi mai i la matou Upega Tafaʻilagi: www.hvc-caps.com.

Muamua:C sosoo ai:Y

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C