Kondensatorë Disk Qeramikë HV

Tensioni i vlerësuar 1KV në 70KV, Materiale qeramike dielektrike të klasës N4700 (T3M)

Lexo më shumë

Kondensatorët e çimentos me qeramike HV

Në dispozicion nga 20KV në 150KV, Ndërtim me një disk dhe dyfishtë.

Lexoni më shumë

Diodat ndreqëse të tensionit të lartë

Koha e rikuperimit ultra të shpejtë, rryma e lartë e rrymës dhe rezistenca ndaj goditjes

Lexo më shumë

Rezistenca e Filmit të Dendur të Lartë

Lloji i disponueshëm planar dhe cilindrik, Tolerancë deri në 0.1%

Lexo më shumë

Rreth nesh

HVC është një markë në zhvillim e tension të lartë kondensator qeramike dhe rezizitor i pranishëm nga Circuit Ocean International co., Ltd. Gjetur në 1999, me fabrikë prodhimi prej 6000 metra katrorë në Kinën Jugore, ne jemi të specializuar në përbërës të tensionit të lartë, të tillë si kondensatorët e çelësit të derës HV, kondensatorët e diskut me qeramikë HV HVC është një markë në zhvillim e tension të lartë kondensator qeramike dhe resisitor pranishëm nga Circuit Ocean International co., Ltd. Gjetur në 1999, me fabrikën e prodhimit të 6000sq metër në jug të Kinës, ne jemi të specializuar në komponentët e tensionit të lartë, të tilla si kondensatorët dore HV dore, HV kapacitoreve disk disk qeramike ...