prodhuesi i lartë i kondensatorit të ceramikës së tensionit pretendoj

Përshkrim:

HVC condensatore ceramico është furnizuesi profesional kondensator disk.

  • Përshkrimi shtesë

HVC kondensator Prodhim Co, Ltd, është kondensator profesionale me tension të lartë në qeramikë
prodhues që tashmë punojnë me FORTUNE 500 vijnë Philips, GE. TOSHIBA,
HITACHI, SONY, Kodad e SIMEMS del dipartimento medico. (Raggi X, TAC, RMN).
Numri pjesë detaje kliko:
L'acquisto di linea di guida come segue:
1) për riparimin e markave të famshme: Vishay, Murata, TDK, Panasonic, HVCA ... Ju lutemi të jepni
ju do të keni nevojë për një partner të ri që ju nevojitet, ne do të zgjedhim zërin tonë
ekzistuese e HVC o me porosi të bërë, postë a sales@hv-caps.com, vi inviamo scheda tecnica e
kampione falas për provë.
2) Për një projekt të ri në rrugën e zhvillimit: ju lutemi të sigurojmë tensionin e punës nominale,
tensione di prova nevojave, materiale ceramico (ardhur Y5T, Y5U, N4700, opcional), tolerancën,
aftësia, diametro del corpo, Distancë e mundshme (opcional), dhe gjendja e punës (si rreze
X, multipliatore di tensione), postuar a sales@hv-caps.com, ju dërgoni një skedë teknike dhe kampione
falas për provë.
Potenciali i klientëve gjithmonë mund të arrihet me këto fjalë kyçe:
ceramica produttori di condensatori ceramici, maniglie delle porte cappellini, costruttori di
kondensatori ceramici një disko me tension të lartë në ceramica produttori kondensatori, condensatore
me tension të lartë, kondensator di ceramica me tension të lartë hv condensatori ceramici, kondensatori
ad lartë tensioni, kondensator di ceramica ad alta tensione, Alta tensioni kondensatori di ceramica,
condensatori ad alta tensione, condensatori alta tensione, condensatore ceramico produttore
condensatori ad alta tensione, një disko në ceramikë, kondensator i disko, kondensatori një disko në
qeramike, kondensatore a dischi ceramici hv condensatori ceramici, kondensator kondensator
di alta tensione në ceramikë, HV CAPS, HV prodhuesi kondensator di ceramica condensatore ad alta
tension për 50kV mjekët, prodhuesit e kondensatorëve të ceramikave, HV kondensatorët e ceramikave disko
ceramica produttore condensatore, condensatore di ceramica, tipo di disco condensatore di ceramica
condensatori di di ceramica, condensatore di alta tensione di impulso, condensatori di ceramica
e disku, e shkarkimit të kondensatorit të tensionit të lartë, të kondensatorëve të një shtresa të vetme kondensatore radiale
në ceramikë, kondensator i tensionit të lartë kondensator, condensatori ad alta
tensione një disko në ceramikë, hv prodhuesi kondensator i ceramikës, ceramic capacitors,