PRODUKTI

HV Ceramic Capacitor Lloji i Dritës Detaji Spec

  • High Voltage qeramike Capacitor Prodhuesi
High Voltage qeramike Capacitor Prodhuesi

High Voltage qeramike Capacitor Prodhuesi

  • Përshkrimi : HVC Capacitor është prodhues profesional i kondensatorëve disk qeramik të tensionit të lartë, Specifikimet tona në dispozicion nga 1kv në 50kvDC, duke zëvendësuar mirë markën e famshme Vishay, Murata, TDK, artikull Panasonic. • Humbje të ulëta • Stabilitet i lartë • Kapacitet i lartë në të vogla
  • Dërgoni Hetimin Tani

Kondensatorë të qarqeve me tension të lartë 1 kVDC në 50 kVDC, HV C


   


Kondensatorë të qarqeve me tension të lartë 1 kVDC në 50 kVDC, HV C


KARAKTERISTIKA:
• Humbjet ulëta
• Stabilitet të lartë
• vëllim të lartë në madhësi të vogël
• përthyer (e preferuar) ose drejt çon
• Në përputhje me direktivën e RoHS 2002 / 95 / EC
 
FUSHA E TEMPERATURS OPERATIVE:
Klasa 1: SL, - 25 ° C deri + 85 ° C
Klasa 2: Y5T, Y5U, Y5V, - 25 ° C deri + 85 ° C
Klasa 2: X5F, X7R, N4700 - 40 ° C deri + 125 ° C
 
 
Koeficientët e temperaturës:
Klasa 1 SL
Klasa 2 X7R, Y5P, Z5U, Y5V, X5F  
 
 
Gama e kapacitetit:
10 PF të 33 000 PF
 
 
Vlerësuar me tension DC:
1 kV të 50 kV
 
 
FORCA DIELEKTRIKE:
200% e tensionit nominal
 
 
APLIKIMET:
• tensionit të lartë DC
• Lazer CO2
• Pulse tension të lartë
• SMPS
• HV furnizimit me energji elektrike
• HF çakëll
 
 
DESIGN:
Kapacitoreve përbëhet nga një disk qeramike të dyja anët e të cilave janë
argjend praruar. Lidhjet e lidhjes janë bërë prej bakri të konservuar.
 
Kondensatorët mund të furnizohen me tuba të ngushtë ose të drejtë
me një hapësirë ​​prej plumbi 5 mm (0.20 "), 7.5 mm (0.30") ose 10 mm (0.40 ")
dhe një gjatësi plumbi nga 4 mm në 30 mm. Toleranca standarde në
kapaciteti është 5% ose 10% për kondensatorët e klasës 1 dhe
10% ose ± 20% për kondensatorët e klasës 2. Bëhet kapsulimi
e blu ngjyrë epoxy-rrëshirë.
 
 
Rezistenca izolimin AT 500 VDC:
N4700:> = 200 000 MΩ
UJ, SL, X5F, X7R, Y5T:> = 100 000 M Ω
Y5U, Y5V:> = 10 000 MΩ
 
 
TOLERANCA ON vëllim:
± 5%; ± 10%; ± 20%; + 80 / - 20%
Tolerancat tjera në dispozicion sipas kërkesës
 
 
Faktorin dëfrim:
UJ, SL: 6X10 -4
X5F: 1%
X7R: 1.5%
N4700: 0.1% në 0.2%
Y5T: 1%
Y5U, Y5V: 2%


DOWNLOAD DATASHEET E PËRGJITHSHME:Stil i qeramikës në disk Datasheet 3p.PDF


NUMRI I PJESËS STANDARDE:

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


SPECIFIKIMET E KAPACITORIT TË PRODHIMIT TË DUHUR:
 

 

0.012UF 100V 0.022UF 100V 0.033UF 1KV 0.056UF 100V 0.1UF 1KV
0.012UF 200V 0.022UF 1KV 0.033UF 200V 0.056UF 50V 0.1UF 200V
0.012UF 440VAC 0.022UF 200V 0.033UF 250V 0.05UF 400VAC 0.1UF 250V
0.012UF 500V 0.022UF 275VAC 0.033UF 450V 0.05UF 500V 0.1UF 25V
0.012UF 50V 0.022UF 2KV 0.033UF 500V 0.068UF 100V 0.1UF 2KV
0.015UF 100V 0.022UF 400VAC 0.033UF 50V 0.068UF 1KV 0.1UF 400VAC
0.015UF 1KV 0.022UF 450V 0.033UF 630V 0.068UF 200V 0.1UF 500V
0.015UF 200V 0.022UF 500V 0.039UF 100V 0.068UF 250V 0.1UF 50V
0.015UF 250V 0.022UF 50V 0.039UF 200V 0.068UF 25V 0.1UF 630V
0.015UF 275VAC 0.022UF 630V 0.039UF 500V 0.068UF 450V 0.22UF 100V
0.015UF 2KV 0.027UF 100V 0.039UF 50V 0.068UF 50V 0.22UF 16V
0.015UF 400VAC 0.027UF 200V 0.03UF 1KV 0.068UF 630V 0.22UF 1KV
0.015UF 450V 0.027UF 500V 0.03UF 400VAC 0.082UF 100V 0.22UF 200V
0.015UF 500V 0.027UF 50V 0.047UF 100V 0.082UF 50V 0.22UF 250V
0.015UF 50V 0.02UF 1.5KV 0.047UF 1KV 0.15UF 100V 0.22UF 25V
0.015UF 630V 0.02UF 1KV 0.047UF 200V 0.15UF 250V 0.22UF 500V
0.018UF 100V 0.02UF 200V 0.047UF 250V 0.15UF 25V 0.22UF 50V
0.018UF 200V 0.02UF 2KV 0.047UF 450V 0.15UF 50V 0.22UF 630V
0.018UF 400VAC 0.02UF 400VAC 0.047UF 500V 0.15UF 630V 0.33UF 100V
0.018UF 500V 0.02UF 500V 0.047UF 50V 0.18UF 200V 0.33UF 10V
0.018UF 50V 0.02UF 760VAC 0.047UF 630V 0.1UF 1000V 0.33UF 16V
0.022UF 1.5KV 0.033UF 100V 0.04UF 3KV 0.1UF 100V 0.33UF 250V 

10 pf 2kv, Kondensator 102k 2kv, Kondensator 103m 3kv, Kondensator 222m 2kv, Kondensator 2kv 220pf,
1000pf 3kv, 102k 3kv, 103y 3kv tdk, 222m 3kv, Kondensator 2kv 221,
1000pf kondensator 3kv, 102k 6kv, 103z 2kv, 222z 2kv, 2kv 223,
101 2kv, 102m 2kv, 103z kondensator 2kv, 222z 3kv, 2kv 223j,
101 kondensator 2kv, Kondensator 102m 2kv, 103z 2kv të dhëna, 223 2kv, 2kv 224k,
101 kondensator 3kv, 102m 3kv 103z 2kv, Kondensator 223j 2 kv, 2kv 3300pf,
101 pf 2kv, 102m 6kv 103z 2kv tdk, 223m 2kv, Kondensator 2kv 330pf,
101j 3kv, 102z kondensator 3kv, 103z 3kv, 223z 2kv 223j2kv, 2kv 331,
101k 2kv, 103 kondensator 2kv, 150 pf 2kv, 272/2 kv, 2kv 332k,
101k 3kv, 103 2kv, Kondensator 150 pf 2kv, 272j 2kv Kondensator 2kv 4700pf,
102 2 kv pdf, 103 2kv m, Kondensator 1kv 10000pf, 272k 2kv Kondensator 2kv 470pf,
102 2kv, 103 2kv swc, 1kv 1000pf, Kondensator 2kv 10000pf, 2kv 471,
102 kondensator 2kv, 103 3 kv, Kondensator 1kv 1000pf, 2kv 1000pf, 2kv 472,
102 2kv, 103 kondensator 3kv, Kondensator 1kv 100pf, Kondensator 2kv 1000pf, 2kv 560pf,
102 6 kv, 103 6 kv, Kondensator 1kv 101, Kondensator 2kv 100pf, 2kv 561,
102 m 2 kv, 103 kondensator 6kv, Kondensator C222k 2kv, 2kv 102, Kondensator 2kv 680pf,
102 x 2 kv, 103 k 2kv, 222k kondensator 2kv, 2kv 103, 2kv 681,
102 z 3kv, 103m 2kv, 222k 3kv, Kondensator 2kv 150pf, 2kv 682
102k 2kv, 103m 3kv, 222m 2 kv, Kondensator 2kv 151, Kondensator 2kv 6800pf,
         
         
331 3kv, 3kv 222m, 471j 2kv, Kondensator 4kv 221 681j 2kv,
331k 3kv, 3kv 223, 471k 2kv, Kondensator 4kv 220pf, 681k 3kv,
332 2kv, 3kv 3300pf, 471k 3kv, 4kv 222m Kondensator 681k-2kv
332 m 2 kv, Kondensator 3kv 3300pf, 472 kondensator 3kv, 4kv 2200pf, 681к 2kv,
332k 2kv, Kondensator 3kv 330pf, 472k 2kv, 4kv 3.3nf Kondensator 6kv 10000pf,
33pf 2kv 3kv 331, 472m 3kv, 4kv 472, 6kv 1000pf,
3kv 10000pf 3kv 332, 472z 2kv 4kv 3300pf, Kondensator 6kv 1000pf,
Kondensator 3kv 1000pf, 3kv 332k, 472z 3kv, Kondensator 4kv 330pf, Kondensator 6kv 100pf,
Kondensator 3kv 100pf, Kondensator 3kv 4700pf, 47pf 2kv, 4kv 331, 6kv 102,
3kv 101, Kondensator 3kv 470pf, Kondensator 4kv 10000pf 4kv 332k, 6kv 103,
3kv 102, 3kv 471, 4kv 223, Kondensator 4kv 4700pf, Kondensator 6kv 150pf,
3kv 103, 3kv 472 4kv 1000pf, Kondensator 4kv 470pf, Kondensator 6kv 151,
3kv 104, Kondensator 3kv 560pf Kondensator 4kv 1000pf, 4kv 471, Kondensator 6kv 22000pf 
Kondensator 3kv 150pf, 3kv 681, Kondensator 4kv 100pf, Kondensator 4kv 560pf Kondensator 6kv 2200pf,
Kondensator 3kv 151, 3kv 561, 4kv 102, 4kv 681, Kondensator 6kv 221
Kondensator 3kv 22000pf 3kv 680pf, 4kv 103, 4kv 561, 6kv 222m,
Kondensator 4kv 101, Kondensator 3kv 680pf Kondensator 4kv 150pf, 4kv 6.8nf, 6kv 223,
3kv 2200pf 3kv 682 Kondensator 4kv 151, Kondensator 4kv 6800pf, 6kv 3300pf,
Kondensator 3kv 2200pf, Kondensator 3kv 6800pf, 4kv 1nf, 4kv 680pf, Kondensator 6kv 3300pf,
3kv 221, 4700pf 3kv 4kv 2.2nf 4kv 682, Kondensator 6kv 330pf,
Kondensator 3kv 221 471 kondensator 3kv, Kondensator 4kv 22000pf     561k 2kv, 6kv 331,
Kondensator 3kv 220pf, 471 pf 2kv, Kondensator 4kv 2200pf, 56pf 2kv 6kv 332k
         
         
Kondensator 6kv 4700pf 8kv 3300pf, bn 222k 2kv, kondensator 103 2 kv, g 472m 2kv,
6kv 682, Kondensator 8kv 3300pf, bn 471k 2kv, kondensator 222k 2kv, jc 472m 2kv,
Kondensator 6kv 470pf, Kondensator 8kv 330pf, bn 681k 2kv, kondensator 472 z 3kv, kapasitor 681 2kv,
6kv 471, 8kv 331, c 102 2kv, kondensator 681k 2kv, kondensator 471k 2kv,
6kv 472, 8kv 332k, kondensatori 102 3kv, kondensatori 102 2kv, kondensator 681 2kv,
Kondensator 6kv 560pf Kondensator 8kv 4700pf, kondensator 102k / 2kv, 681 2 kv, varistor 102k 2kv,
6kv 681, Kondensator 8kv 470pf, kondensatori 103m 2 kv, kondensatori 103 3kv, varistor 103 2kv,
6kv 561, 8kv 471, kondensator 222k 3kv, e 102 2kv, varistor 103 3kv,
Kondensator 6kv 6800pf, 8kv 472, kondensatori 223j 2kv, e 103m 2kv, varistor 103m 2kv,
6kv 680pf, Kondensator 8kv 560pf kondensatori 332 2kv, e 103m 6kv, varistor 222k 2kv,
Kondensator 6kv 680pf, 8kv 561, kondensator 332k 2kv, e 103z 2kv, varistor 471k 2kv,
8kv 10000pf 8kv 680pf, kondensator 471k 2kv, e 222m 2kv, varistor 472 m 2kv,
8kv 1000pf, Kondensator 8kv 680pf, kondensator 472m 2kv, e 222m 3kv, x5f 220m 3kv,
Kondensator 8kv 1000pf, 8kv 682 8kv  kondensator 472m 3kv, e 222z 3kv, z5u 472m 3kv,
Kondensator 8kv 100pf, b 101k 2kv, kondensator 472z 2kv, e 472m 2kv, z5v 103z 3kv,
8kv 102, b 102 2kv, kondensator 472z 3kv, e 472m 3kv, варистор 472 2kv,
8kv 103, b 102k 2kv, kondensatori 561 2kv, e 472z 3kv, kondensator 681 2kv,
Kondensator 8kv 150pf, b 222k 2kv, kondensator 681k 2kv, f 102 2kv, kondensator 102m 2kv,
Kondensator 8kv 151, b 222k 3kv, kondensator b 102k 2kv, f 102m 2kv, kondensator 103 2kv,
8kv 2200pf b 471k 2kv, kondensator ceramico 102 2kv, f 103 2kv, kondensator 103m 2kv,
Kondensator 8kv 221 b 471k 3kv, kondensator ceramico 102 3kv, f 103m 2kv, kondensator 222 2kv,
Kondensator 8kv 220pf, b 561k 2kv, kondensator ceramico 222 2 kv, f 103z 2kv, kondensator 222k 2kv,
8kv 222m, b 681k 2kv, kondensator ceramico 471k 2kv, f 103z 3kv, kondensator 222m 3kv,
8kv 223, bn 102k 2kv, kondensator ceramico 681 2 kv, f 472z 2kv, kondensator 471 2kv,
TEKNIKA E SHPEJTË PËR KAPACITOR TË SPECIFIKUAR:
 HVC KAPACITORI PRODHIMI BIMĖVE TOUR:


 

SI TË BËJNË:

1) Nëse keni numër origjinal nga një markë tjetër, lutemi na jepni P / N tuaj.
2) Nëse ky është projekti juaj i fillimit dhe në fazën e hulumtimit na ofroni
Aplikimi kondensator, duke punuar votlage, Capacitance, Torelance dhe kërkesa të tjera
3) Inxhinier i shitjes mund t'ju japë përgjigje për një numër pjesë dhe tabelën për konfirmim të inxhinierisë
4) Datasheet konfirmoni dhe pastaj diskutoni çështjen e nxjerrjes së mostrës.
5) Reagimi i rezultatit të testimit
6) Prodhimi masiv i porosisë
 


 

Kondensator qeramik Njohuritë themelore

Cilat janë kondensatorët qeramikë të tensionit të lartë
Kondensatorët qeramikë janë bërë nga materiali qeramik. Qeramika ishte materiali më i hershëm që u përdor në prodhimin e kondensatorëve pasi ato njiheshin si izolator.
 
Gjeometri të ndryshme u përdorën në kondensatorë qeramikë, me disa, si kondensatorët tubularë qeramikë dhe kondensatorët e shtresës së barrierës, që janë të vjetruara sot për shkak të madhësisë, efektit parazitar ose vetive elektrike.
 
Elektronika moderne kryesisht përdorin kondensatorë qeramikë me shumë shtresa, të njohur si kondensatorë çipash me shumë shtresa (MLCC) dhe kondensatorë me disk qeramik. Janë afërsisht 1000 miliardë MLCC të prodhuara çdo vit; kjo është shumë kondensatorë! Ata janë prodhuar me teknologji SMD (të montuar në sipërfaqe) dhe janë të popullarizuar për shkak të madhësisë së tyre të vogël.
 
Kondensatorët qeramikë bëhen zakonisht me kapacitete shumë të vogla, normalisht midis 1 nF dhe 1F, megjithëse vlera deri në 100F janë gjithashtu të mundshme. Një kondensator qeramik është i vogël në madhësi dhe ka një tension maksimal shumë të ulët të vlerësuar. Do të thotë se ato mund të lidhen në mënyrë të sigurt me një burim AC pasi nuk janë të polarizuar. Kondensatori qeramik ka një përgjigje të madhe të frekuencës për shkak të karakteristikave të tij të ulëta parazitare, të cilat janë rezistenca dhe induktiviteti.
 
Përkufizimi i kondensatorëve qeramikë
Një kondensator qeramik është një kondensator që përçon energji elektrike duke përdorur një material qeramik si dielektrik. Kondensatorët qeramikë me shumë shtresa dhe kondensatorët e diskut qeramik janë llojet më të zakonshme.
 
Karakteristikat e Kondensatorëve Qeramikë
 
Tolerancat dhe saktësia

Sot, kondensatorët qeramikë janë në dispozicion në dy klasa: 

Ø Kondensatorë qeramikë Klasa 1
Kondensatorët e Klasit 1 kanë qëndrueshmëri shumë të lartë dhe pak humbje. Vlera e kapacitetit të këtyre pajisjeve është shumë e saktë kur aplikohet në tensione, temperaturë dhe frekuencë të ndryshme. Seria e kondensatorëve NP0 ka një diapazon të temperaturës prej -55 deri +125 ° C dhe qëndrueshmëri termike prej + 0.54%. Tolerancat nominale të kapacitetit mund të jenë deri në 1%.

Ø Kondensatorë qeramikë Klasa 2
Një kondensator i klasit 2 ka një kapacitet të lartë për vëllim, i cili lejon që ai të përdoret në aplikime kur kërkesat e tensionit janë më të ulëta. 
 Toleranca e vlerës nominale është rreth 20%, dhe qëndrueshmëria e tyre termike është zakonisht 15% në intervalin e temperaturës së funksionimit.
 
Përparësitë e madhësisë
Një avantazh i madh është pajisja MLCC kur kërkohet dendësi e lartë e paketimit të përbërësit si ato në shumë tabela moderne të qarkut të shtypur (PCB). Për të ilustruar këtë pikë, një paketë kondensatorësh qeramike me përmasa vetëm 0.4 mm x 0.2 mm përdoret në qarkun 0402 me shumë shtresa. Zakonisht ka të paktën 500 shtresa qeramike dhe shtresa metali në një paketë të tillë. 
 
Një sistem i tensionit të lartë dhe energjisë së lartë 
Kondensatorë qeramikë të energjisë, të bërë nga qeramika që është fizikisht më e madhe dhe mund të funksionojë në mënyrë të sigurt në tensione shumë më të larta. Ato janë shumë më të mëdha se ato që gjenden zakonisht në bordet e qarqeve të shtypura dhe kanë terminale të specializuara për lidhje të sigurta me furnizimet e energjisë me tension të lartë. Kondensatorët mund të prodhohen për t'i bërë ballë tensioneve nga 2kV deri në 100kV, dhe fuqitë e tyre tejkalojnë 200 volt-amper.
Në bordet e qarqeve të shtypura, MLCC-të më të vogla mund të përballojnë tensione nga pak volt deri në qindra volt, në varësi të aplikimit.
 
Zbatimet e një kondensatori qeramik
Duke qenë të vetëdijshëm se kondensatorët qeramikë me shumë shtresa janë kondensatorët më të prodhuar në industrinë elektronike, bëhet e qartë se ka aplikime të panumërta për këta kondensatorë. Një qark rezonant në vendet e transmetuesit është një shembull i mirë i një aplikacioni me precizion të lartë, me fuqi të lartë. Furnizimet me energji lazer të tensionit të lartë, ndërprerësit e energjisë, furrat me induksion, etj., Përdorni kondensatorë me fuqi të lartë të klasës 2
Kapakët me formë më të vogël (montimi në sipërfaqe) të përdorura në aplikime me dendësi të lartë kanë madhësinë e një kokrre rëre dhe përdoren zakonisht në bordet e qarqeve të shtypura. Gjithashtu, ato përdoren në konvertuesit DC-DC, të cilët kanë frekuenca të larta dhe nivele të larta të zhurmës elektrike, të cilat vendosin shumë stres në përbërësit.
 Megjithëse kondensatorët qeramikë nuk kanë polarizim, ata mund të përdoren si kondensatorë me qëllim të përgjithshëm pasi që kapacitetet e tyre, vlerësimet e tensionit dhe madhësitë e tyre janë të disponueshme në shumë lloje. Shumë hobi, posaçërisht në robotikë, janë të njohur me kondensatorët e diskut qeramik që përdoren nëpër furçat motorët DC për të minimizuar zhurmën RF.

Në vijim përmendet lloji i ndryshëm i kondensatorit qeramik.
 
1) Kondensator qeramik gjysmëpërçues
 
Kondensatori qeramik sipërfaqësor, minimizimi i kondensatorit, domethënë kondensatori për të marrë sa më shumë kapacitet me vëllim sa më të vogël, është një nga trendet e zhvillimit të kondensatorit. Ekzistojnë dy metoda themelore për miniaturizimin e përbërësve të kondensatorit: rritja e konstantës dielektrike të materialit dielektrik sa më shumë që është e mundur dhe duke e bërë trashësinë e shtresës dielektrike sa më të hollë që të jetë e mundur. Në materialet qeramike, konstanta dielektrike e qeramikës ferroelektrike është shumë e lartë, por kur kondensatorët e zakonshëm ferroelektrik qeramikë janë bërë nga qeramika ferroelektrike, është e vështirë ta bësh mediumin qeramik shumë të hollë. Para së gjithash, qeramikat ferroelektrike kanë forcë të ulët dhe janë të lehta për tu thyer kur janë të holla, gjë që e bën shumë të vështirë funksionimin aktual të prodhimit. Së dyti, kur mjedisi qeramik është shumë i hollë, është e lehtë të shkaktojmë defekte të ndryshme strukturore, gjë që e bën procesin e prodhimit shumë të vështirë.
 
2) Kondensator qeramik i tensionit të lartë
 
Me zhvillimin e shpejtë të industrisë elektronike, është urgjente të zhvillohen kondensatorë qeramikë të tensionit të lartë me tension të lartë të prishjes, humbje të ulët, vëllim të vogël dhe besueshmëri të lartë. Në 20 vitet e kaluara, kondensatorët qeramikë të tensionit të lartë të zhvilluar brenda dhe jashtë vendit janë përdorur gjerësisht në sistemin e energjisë, furnizimin me energji lazer, magnetofon, TV me ngjyra, mikroskop elektronik, fotokopjues, pajisje automatizimi zyre, hapësirë ​​ajrore, raketa, lundrim dhe fusha të tjera . Materialet qeramike të bazuara në titan barium kanë avantazhet e koeficientit të lartë dielektrik dhe performancës së mirë të rezistencës së tensionit AC, por ato gjithashtu kanë disavantazhet e rritjes së shkallës së ndryshimit të kapacitetit me uljen e temperaturës së mesme dhe rezistencës së izolimit.
 
3) Kondensator qeramik me shumë shtresa
 
Typeshtë lloji më i përdorur i chipset-it. Shtë një lloj kondensatori me çip të vetëm. Materiali i brendshëm i elektrodës dhe trupi qeramik në mënyrë alternative dhe paralele janë bërë pirg në shtresa të shumëfishta dhe janë ndezur në tërësi. Ka karakteristikat e vëllimit të vogël, vëllimit të lartë specifik dhe saktësisë së lartë. Mund të instalohet në bordin e qarkut të shtypur dhe bordin e qarkut të integruar hibrid, duke zvogëluar në mënyrë efektive vëllimin dhe peshën e produkteve terminale të informacionit elektronik dhe duke përmirësuar besueshmërinë e produkteve. Në përputhje me drejtimin e zhvillimit të miniaturizimit, peshës së lehtë, performancës së lartë dhe multi-funksionit të industrisë së informacionit, skica e qëllimit afatgjatë kombëtar në 2010 tregon qartë që përbërësit e montimit sipërfaqësor dhe përbërësit e tjerë të rinj duhet të jenë fokusi i zhvillimit të industrisë elektronike. Ajo jo vetëm që ka paketë të thjeshtë dhe performancë të mirë vulosjeje, por gjithashtu mund të izolojë në mënyrë efektive elektrodën e kundërvënësit. MLCC mund të ruajë ngarkimin, bllokimin DC, filtrin, siguresën, të dallojë frekuencat e ndryshme dhe të akordojë qarqet në qarqet elektronike. Furnizimi me energji kalimi me frekuencë të lartë, furnizimi me energji i rrjetit kompjuterik dhe pajisjet e komunikimit celular mund të zëvendësojnë pjesërisht kondensatorin e filmit organik dhe kondensatorin elektrolitik, i cili përmirëson shumë performancën e filtrimit dhe performancën anti-ndërhyrje të furnizimit me energji të ndërprerjes me frekuencë të lartë.
 

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C