PRODUKTI

HV Ceramic Capacitor Lloji i Dritës Detaji Spec

  • Zëvendësimi alternativ për kondensatorin e diskut të qeramikës me voltazh të lartë Murata
Zëvendësimi alternativ për kondensatorin e diskut të qeramikës me voltazh të lartë Murata

Zëvendësimi alternativ për kondensatorin e diskut të qeramikës me voltazh të lartë Murata

  • Përshkrimi : HVC Capacitor është prodhues profesional i kondensatorëve disk qeramik të tensionit të lartë, Specifikimet tona në dispozicion nga 50kv në 40kvDC, duke zëvendësuar mirë markën e famshme Vishay, Murata, TDK, artikull Panasonic. • Humbje të ulëta • Stabilitet i lartë • Kapacitet i lartë në të vogla
  • Dërgoni Hetimin Tani

Referenca ndërprerëse alternative e zëvendësimit për kondensatorin qeramik të tensionit të lartë Murata Lloji kryesor i DEA / DEB / DEC / DEF / DEH / DEJ / DHR


 

 Kondensator HVC njoftoi se ata kanë lansuar një gamë speciale të produkteve me porosi si zëvendësim i kondensatorëve qeramikë të tensionit të lartë të Muratës në llojin e plumbit dhe Lloji i Terminalit të Vidhës (doreza e derës), numri i pjesës në fjalë nga DHS / DHK / DHR / DHC, voltazhi nga 2KV, 3KV, 6KV në 10kv, 12kv , 15kv, 20kv deri 50kv.

Murata lëshoi ​​"Njoftimin për Tërheqjen e Produktit" në mes të vitit 2018, ata ndalojnë prodhimin e kondensatorit disk qeramik dhe doorknob kondensator ne diapazon te plote. Arsyeja zyrtare e Muratës: tregu i makinerive të tensionit të lartë po zvogëlohet dhe ata nuk fitojnë para nga ajo gamë e produkteve. Në fakt, ne e dimë që Murata jo vetëm preu kondensatorin qeramik të tensionit të lartë, por gjithashtu edhe la tregun e qëllimit të përgjithshëm MLCC në 2017. Materiali bazë qeramik i papërpunuar për kapakët e diskut të qeramikës MLCC dhe hv janë të njëjtat SrTiO3 dhe BaTiO2 ata thjesht investuan këto burime për më shumë treg fitimprurës - Biznes automobilistik MLCC.

Murata është pjesa botërore e tregut No.1 e MLCC, dhe gjithashtu pjesa e tregut No.1 në botë i kondensatorëve qeramikë të tensionit të lartë, një treg i madh në Evropa PerëndimoreSHBA dhe pjesa më e madhe e tregut japonez. HVC e kupton që klientët ekzistues të Murata kërkojnë urgjentisht zëvendësimin e imët të kondensatorëve hv me performancë të mirë dhe jo ndryshimin e bordit PCB. Gjithashtu, ata kanë nevojë për mbështetje për azhurnimin e përbërësve për të hartuar modelet e tyre të reja.   

Kondensatori HVC është një zgjidhje e mirë për zëvendësimin e produktit / Referenca / Kryqëzimi i Kryqit të Murata HVC prodhon kondensator qeramik hv nga 1kv në 100kv, një markë tjetër e shitur publikisht vetëm për artikullin 100kv vetëm AVX. HVC me një rast të suksesshëm në zëvendësimin e diskut qeramik dhe kondensatorit të derës së Vishay / Murata / AVX dhe TDK. Dhe shumica e punës së klientit përfundimtar të HVC në fushat e rrezeve X, CT, MRI, NDT, gjeneratorit të plazmës, pajisjeve me lazer, spirales Tesla, gjeneratorit të Marksit dhe pajisjeve elektrike, madje edhe industrisë ushtarake, që është e njëjtë me tregun e aplikimeve të Muratës.

Përparësitë e mëposhtme që e bëjnë HVC një alternative të mirë:

1. HVC është i fortë në dielektrik qeramik të klasës N4700, i cili përdoret zakonisht në aplikime me rezistencë të kërkuar të tensionit të lartë, shpërndarje të ulët, performancë me frekuencë të lartë. Murata përdori llojin "ZM" dhe shenja Vishay është "T3M" e njëjtë me klasën N4700. HVC gjithashtu ka patentuar versionin e vet të dielektrikut qeramik N4700.

2. HVC zakonisht ofron konsulencë teknike dhe madje edhe analizë të diagramit të qarkut për të siguruar zgjedhjen e duhur të përbërësit. Kjo kërkon njohuri të forta elektronike të komponentëve dhe përvojën e aplikimit. Përzgjedhja e përbërësit të duhur është thelbësore për suksesin e një projekti. Ky quhet edhe shërbimi "design-in".

3. HVC ofron një përqindje të lartë të prodhimit me porosi sipas hapësirës PCB të klientit, diametrit të produktit me porosi, ndarjes së plumbit dhe detajeve të tjera.

4. Në shumicën e rasteve, përdorimi i HVC si zëvendësim do të thotë që kostoja të ulet dhe gjithashtu të shkurtojë kohën e çimit të prodhimit. Modeli i tensionit të ulët 1kv në 6kv kohë drejtimi në ditët 3 deri 5, modeli i zakonshëm 10kv deri 30kv në javët 2, prodhimi me porosi në javët 3, modeli i zakonshëm i tipit doorknob në javët 4, modelet me porosi të specifikuara doorknob në javë 6 deri 8.

5. HVC Capacitor ka krijuar një rrjet ndërkombëtar të shitjeve, me shpërndarës autoritetesh në GjermaniFrancë, Mbretëria e Bashkuar, SHBAItaliRusiIndi, Koreja, JaponiMalaysiaSingapore. Shpërndarësit lokalë ofrojnë logjistikë, depozitim të aksioneve, mbështetje lokale të klientëve, turne biznesi, kredi pagese dhe shërbime të tjera me vlerë të shtuar. Klientët mund të blejnë përbërësin e HVC ashtu si blerja nga furnitorët vendas. 

 

6. HVC ndihmon klientin për zhvillimin e projektit të ri ose azhurnimin e produktit, që gjithmonë nënkupton kërkesa të kondensatorëve për tension më të lartë dhe frekuencë më të lartë.

Në vijim të pyetur shpesh modelet e tipit disk qeramik Murata vs modelet e zëvendësimit HVC.

Shumica e Artikujve Alternativë të Kërkimit, postoni në sales@hv-caps.com për Numrin e Pjesës dhe Fletën e të Dhënave të HVC, kuotën, shembullin.

 
Artikulli DHR4E4C221K2BB 220 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) ---- artikulli HVC: HVC-15KV-DL11-F9.5-221K 
Artikulli DHRB34C101M2BB 100 pF 15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) ---- Artikulli HVC: HVC-15KV-DP07-F9.5-101K 
Artikulli DHR4E4B101K2BB 100 pF 12 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) ---- Artikulli HVC: HVC-15KV-DL07-F9.5-101K 
Pika DHR4E4C471K2BB 470 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) ---- Artikulli HVC: HVC-15KV-DL14-F9.5-471K
Artikulli DHRB34C102M2FB 1000 pF 15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) ---- Artikulli HVC: HVC-15KV-DP18-F12.5-102K
Artikulli DHR4E4C102K2FB 1000 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) ---- artikulli HVC: HVC-15KV-DL18-F12.5-102K
Artikulli DHRB34A102M2BB 1000 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) ---- Artikulli HVC: HVC-10KV-DP15-F10-102K 
Pika DHR4E4A102K2BB 1000 pF 10 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) ---- artikulli HVC: HVC-10KV-DL15-F10-102K 
DHRB34B102K2BB----HVC item:HVC-12KV-DL16-F9.5-102K (12KV 102 N4700)
DHRB34C471M3FB----HVC item:HVC-15KV-DP13-F9.5-471K (15KV 471 Y5P)
DHR4E4B471K2BB----HVC item:HVC-12KV-DL14-F9.5-471K (12KV 471 N4700)
DHR4E4C101K2BB 100 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli 
DHRB34A101M2BB 100 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34A151M2BB 150 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB44B102M1JBC03 1000 pF 12 kVDC Y5P Murata Eol (fundi i jetës) artikull
DHRB34C151M2BB 150 pF 15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4B102K2BB 1000 pF 12 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4A101K2BB 100 pF 10 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34B471M2BB 470 pF 12 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34A221M2BB 220 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4A151K2BB 150 pF 10 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4C151K2BB 150 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34B101M2BB 100 pF 12 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4B151K2BB 150 pF 12 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4B221K2BB 220 pF 12 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4A331K2BB 330 pF 10 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34A331M2BB 330 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34A681M2BB 680 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4B681K2BB 680 pF 12 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4A221K2BB 220 pF 10 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34B102M2BB 1000 pF 12 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34C331M2BB 330 pF 15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34A471M2BB 470 pF 10 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHRB34C681M2BB 680 pF 15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4C331K2BB 330 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
DHR4E4C681K2BB 680 pF 15 kVDC ZM ​​Murata Eol (fundi i jetës) artikulli
 
DEA1X3F151JN3A 150 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F151JB3B 150 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3D181JN2A 180 PF 2 kVDC SL 5%  Artikulli Murata Eol (fundi i jetës)
DEA1X3F820JB3B 82 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F180JDDB 18 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F181JN3A 180 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F121JB3B 120 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F330JD3B 33 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F120JDDB 12 pF 3.15 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3D221JB2B 220 pF 2 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3D270JP2A  27 pF 2 kVDC SL 5% artikull Murata Eol (fundi i jetës)
DEA1X3D391JB3B 390 pF 2 kVDC SL 5% Murata Eol (fundi i jetës) pika
DEA1X3F221JB3B 220 pF 3.15 kVDC SL 5% artikull Murata Eol (fundi i jetës)
DEA1X3D391JN3A 390 pF 2 kVDC SL 5% artikull Murata Eol (fundi i jetës)
DEA1X3D471JB3B 470 pF 2 kVDC SL 5% artikull Murata Eol (fundi i jetës)
DEA1X3D471JN7A 470 pF 2 kVDC SL 5% artikull Murata Eol (fundi i jetës)
DEBB33F151KP3A 150 pF 3.15 kVDC B Murata Eol (fundi i jetës) artikulli


DEA1X3D100JC1B DHR4E4B471MUCBA31 DEC1X3J270JC4B DHRB34B151K2BB
DEA1X3D100JP2A DHR4E4B681K2BB DEC1X3J330JA3B DHRB34B151M2BB
DEA1X3D101JA2B DHR4E4C101K2BB DEC1X3J330JC4B DHRB34B221K2BB
DEA1X3D101JN2A DHR4E4C101M1FB DEC1X3J390JA3B DHRB34B221K2BBD06
DEA1X3D120JC1B DHR4E4C101M1FBC02 DEC1X3J470JA3B DHRB34B221K2BBD07
DEA1X3D121JA2B DHR4E4C102K2FB DEC1X3J470JC4B DHRB34B221K3AB
DEA1X3D150JC1B DHR4E4C102K2JB DEC1X3J560JC4B DHRB34B221K3ABC01
DEA1X3D151JA2B DHR4E4C102KF1B DEC1X3J680JC4B DHRB34B221M2BB
DEA1X3D180JC1B DHR4E4C151K2BB DEC1X3J820JC4B DHRB34B221M2BBD07
DEA1X3D180JD1B DHR4E4C151M1FB DECB33J101KC4B DHRB34B221M3AB
DEA1X3D180JP2A DHR4E4C151M1FBC02 DECB33J102KC4B DHRB34B221M3ABC01
DEA1X3D181JA2B DHR4E4C221K2BB DECB33J151KC4B DHRB34B331K2BB
DEA1X3D220JC1B DHR4E4C221K2BBB02 DECB33J221KC4B DHRB34B331K2BBD06
DEA1X3D220JD1B DHR4E4C221KVBBB02 DECB33J331KC4B DHRB34B331K2BBD07
DEA1X3D220JP2A DHR4E4C221M1CBA31 DECB33J471KC4B DHRB34B331M2BB
DEA1X3D221JA2B DHR4E4C221M1FB DECB33J681KC4B DHRB34B331M2BBD06
DEA1X3D221JN2A DHR4E4C221M1FBC02 DECE33J102ZC4B DHRB34B331M2BBD07
DEA1X3D270JC1B DHR4E4C221MVCBA31 DECE33J222ZC4B DHRB34B471K2BB
DEA1X3D270JD1B DHR4E4C331K2BB DEF1XLH100JA3B DHRB34B471K2BBD07
DEA1X3D271JA2B DHR4E4C331M1FB DEF1XLH120JA3B DHRB34B471K6BB
DEA1X3D271JB2B DHR4E4C331M1FBC02 DEF1XLH180JJ3B DHRB34B471M2BB
DEA1X3D271JN2A DHR4E4C390M1FBC01 DEF1XLH220JJ3B DHRB34B471M2BBB02
DEA1X3D330JC1B DHR4E4C391M1FB DEF1XLH330JA3B DHRB34B471M6BB
DEA1X3D330JP2A DHR4E4C391MVCBA31 DEF1XLH330JJ3B DHRB34B500M1FB
DEA1X3D331JA3B DHR4E4C471K2BB DEF1XLH330JN3A DHRB34B681K2BB
DEA1X3D331JN3A DHR4E4C471M1FB DEF1XLH470JA3B DHRB34B681M2BB
DEA1X3D390JC1B DHR4E4C471M1FBC02 DEF1XLH470JJ3B DHRB34B751K1CBA31
DEA1X3D390JP2A DHR4E4C511M1FB DEF2CLH020CA3B DHRB34C101K1FB
DEA1X3D391JA3B DHR4E4C511MF1B DEF2CLH030CJ3B DHRB34C101K2BB
DEA1X3D470JA2B DHR4E4C680K1FB DEF2CLH040CN3A DHRB34C101K2BBD07
DEA1X3D470JN2A DHR4E4C681J2BB DEF2CLH050DA3B DHRB34C101M1FB
DEA1X3D471JA3B DHR4E4C681J2BBC11 DEF2CLH050DJ3B DHRB34C101M2BB
DEA1X3D560JA2B DHR4E4C681K1FBC01 DEF2CLH070DA3B DHRB34C101MF3B
DEA1X3D560JN2A DHR4E4C681K2BB DEF2CLH070DN3A DHRB34C101MPBB
DEA1X3D561JA3B DHR4E4C681M1FB DEF2CLH080DA3B DHRB34C102K1FB
DEA1X3D680JA2B DHR4E4C681M1FBC02 DEF2CLH090DJ3B DHRB34C102K2FB
DEA1X3D820JA2B DHR4E4C751M1FB DEF2CLH090DN3A DHRB34C102M1JB
DEA1X3F100JCDB DHR4E4C751M1FBA31 DEHR33D102KA3B DHRB34C102M2FB
DEA1X3F100JP3A DHR4E4C751M1FBC01 DEHR33D102KB3B DHRB34C102M2FBB05
DEA1X3F101JA3B DHR4E4C751M1FBC09 DEHR33D102KN3A DHRB34C102M2FBC01
DEA1X3F101JB3B DHR4E4C751MF1BD02 DEHR33D122KA3B DHRB34C102M4FB
DEA1X3F120JCDB DHR4E4C751MFWBD02 DEHR33D122KN3A DHRB34C102MF1B
DEA1X3F121JA3B DHR4E4C820M1CB DEHR33D152KA3B DHRB34C102X2FBB06
DEA1X3F150JCDB DHR4E4C820M1FB DEHR33D152KN3A DHRB34C122K2FB
DEA1X3F150JP3A DHR4E4C820M1FBC02 DEHR33D182KA3B DHRB34C122M2FB
DEA1X3F151JA3B DHR4E4C911K3JBD02 DEHR33D221KC3B DHRB34C151K2BB
DEA1X3F180JCDB DHR4E4D101K4BB DEHR33D221KP3A DHRB34C151M1FB
DEA1X3F180JP3A DHR4E4D221K4BB DEHR33D222KA3B DHRB34C151M2BB
DEA1X3F181JA3B DHR4EAB531MWFBA31 DEHR33D222KN7A DHRB34C221K1GBD03
DEA1X3F220JCDB DHR4EAR820K1FB DEHR33D271KC3B DHRB34C221K2BB
DEA1X3F220JDDB DHR4EJ3331K1FB DEHR33D271KP3A DHRB34C221M1EB
DEA1X3F220JP3A DHR4K4C171J1FB DEHR33D272KA3B DHRB34C221M1FB
DEA1X3F221JA3B DHR4K4C221K1FB DEHR33D331KA3B DHRB34C221M2BB
DEA1X3F221JN3A DHR4K4C331K1FB DEHR33D331KN3A DHRB34C271K1FB
DEA1X3F270JC3B DHR4K4C391K1FBA11 DEHR33D332KA4B DHRB34C331K2BB
DEA1X3F270JP3A DHR4K4C391KF1BA11 DEHR33D332KB4B DHRB34C331M1EB
DEA1X3F271JA3B DHR4R4B102M1FBA31 DEHR33D391KA3B DHRB34C331M1FB
DEA1X3F330JC3B DHRB34A101K1AB DEHR33D392KA4B DHRB34C331M1FBA13
DEA1X3F330JP3A DHRB34A101K2BB DEHR33D471KA3B DHRB34C331M2BB
DEA1X3F331JA3B DHRB34A101K2BBB04 DEHR33D471KN3A DHRB34C331M3DB
DEA1X3F390JC3B DHRB34A101K2BBD07 DEHR33D472KA4B DHRB34C331M3DBA15
DEA1X3F391JA3B DHRB34A101KTKT DEHR33D472KB4B DHRB34C331M3EBA15
DEA1X3F470JC3B DHRB34A101M1CB DEHR33D561KA3B DHRB34C471K2BB
DEA1X3F470JP3A DHRB34A101M1CBA41 DEHR33D561KN3A DHRB34C471M1FBB05
DEA1X3F560JC3B DHRB34A101M2BB DEHR33D681KA3B DHRB34C471M2BB
DEA1X3F680JA3B DHRB34A101M2BBA31 DEHR33D681KB3B DHRB34C471M3EB
DEA1X3F820JA3B DHRB34A101M2BBB03 DEHR33D681KN3A DHRB34C471M3FB
DEA1X3F820JN3A DHRB34A101M2CB DEHR33D821KA3B DHRB34C471M3FBC01
DEBB33D101KC1B DHRB34A101MTKT DEHR33F102KA3B DHRB34C471M9FB
DEBB33D101KD1B DHRB34A101PA8B DEHR33F102KB3B DHRB34C471MF1B
DEBB33D101KP2A DHRB34A101PA8BC01 DEHR33F102KN3A DHRB34C511K1FB
DEBB33D102KA2B DHRB34A102K2BB DEHR33F122KA3B DHRB34C561M1FB
DEBB33D102KB2B DHRB34A102K2BBB04 DEHR33F122KN7A DHRB34C681K2BB
DEBB33D102KN2A DHRB34A102K2HB DEHR33F151KC3B DHRB34C681M2BB
DEBB33D151KC1B DHRB34A102KUBBA31 DEHR33F151KP3A DHRB34C681M3FB
DEBB33D152KA2B DHRB34A102KUBBD07 DEHR33F152KA3B DHRB34C681MF1B
DEBB33D152KN2A DHRB34A102M1FB DEHR33F152KN7A DHRB34D471K1JB
DEBB33D221KC1B DHRB34A102M2BB DEHR33F181KC3B DHRB3AB820K3DBD05
DEBB33D221KP2A DHRB34A102M2BBB03 DEHR33F182KA3B DHRB44B102M1JBC03
DEBB33D222KA2B DHRB34A102M2HB DEHR33F221KC3B DHRB54A101M1CB
DEBB33D222KB2B DHRB34A102MF1B DEHR33F222KA3B DHRB54A102M1FB
DEBB33D222KN2A DHRB34A122K2FB DEHR33F222KN7A DHRB54A102M1JBC04
DEBB33D331KC1B DHRB34A122M2FB DEHR33F271KC3B DHRB54A102MF1B
DEBB33D331KP2A DHRB34A151K2BB DEHR33F272KA4B DHRB54A102MZFB
DEBB33D332KA3B DHRB34A151K2BBB04 DEHR33F331KA3B DHRB54A151M1CB
DEBB33D471KA2B DHRB34A151M1CB DEHR33F331KN3A DHRB54A221M1CB
DEBB33D471KN2A DHRB34A151M1FB DEHR33F391KA3B DHRB54A331M1CB
DEBB33D472KA3B DHRB34A151M1NBD02 DEHR33F471KA3B DHRB54A470M1CB
DEBB33D472KA4B DHRB34A151M2BB DEHR33F471KN3A DHRB54A471M1CB
DEBB33D472KB3B DHRB34A151M2BBB03 DEHR33F561KA3B DHRB54A560M1CB
DEBB33D472KN7A DHRB34A221K1CB DEHR33F561KN3A DHRB54A680M1CB
DEBB33D681KA2B DHRB34A221K2BB DEHR33F681KA3B DHRB54A681M1CB
DEBB33D681KN2A DHRB34A221K2BBB04 DEHR33F821KA3B DHRB54A750M1CB
DEBB33F101KCDB DHRB34A221K6BB DEHR33F821KN3A DHRB54A751K1JBC04
DEBB33F102KA3B DHRB34A221KPBB DEJE3E2102ZC3B DHRB54A751M1JBC04
DEBB33F102KB3B DHRB34A221KQBB DEJE3E2102ZN2A DHRB54A820M1CB
DEBB33F102KN3A DHRB34A221M1CB DEJE3E2222ZA3B DHRB54B101K1JB
DEBB33F151KCDB DHRB34A221M1JB DEJE3E2222ZN2A DHRB54B101K3AB
DEBB33F152KA3B DHRB34A221M1KB DEJE3E2332ZA3B DHRB54B101KA3B
DEBB33F221KCDB DHRB34A221M1NB DEJE3E2472ZA3B DHRB54B101KA3BA12
DEBB33F221KDDB DHRB34A221M1NBA31 DEJF3E2103ZA3B DHRB54B101KZJB
DEBB33F221KP3A DHRB34A221M2BB DEJF3E2103ZB3B DHRB54B102M1JBD04
DEBB33F222KA3B DHRB34A221M2BBA31 DEJF3E2472ZA3B DHRB54B102M4JBC08
DEBB33F222KN3A DHRB34A221M2BBB03 DEJF3E2472ZB3B DHRB54B501M1QBD04
DEBB33F331KC3B DHRB34A221M6BB DEJF3E2472ZN2A DHRB54B501MC1BC04
DEBB33F331KP3A DHRB34A251M2BB DHR1X4B220K1CB   DHRB54B750M1CB
DEBB33F332KA3B DHRB34A331K2BB DHR1X4B220K2JB DHRB54B751M1JBC04
DEBB33F471KA3B DHRB34A331K2BBB04 DHR1X4C390K1FB DHRB54C101K1FB
DEBB33F471KC3B DHRB34A331M1CB DHR1X4C390KF1B DHRB54C101M1FB
DEBB33F471KD3B DHRB34A331M1QBC07 DHR1X4D100K1EB DHRB54C101M3DB
DEBB33F471KN3A DHRB34A331M2BB DHR1X4D200K1HB DHRB54C101M3DBC01
DEBB33F471KP3A DHRB34A331M2BBB03 DHR1X4D200K1HBC01     DHRB54C102K1FB
DEBB33F681KA3B DHRB34A431M1CB DHR1XJ3100F1FB DHRB54C102M1FB
DEBB33F681KB3B DHRB34A471K2BB DHR1XJ3220K1FB DHRB54C102M1JBA11
DEBE33D102ZA2B DHRB34A471K2BBB01 DHR1XTA200K2HB DHRB54C102M1JBA14
DEBE33D102ZN2A DHRB34A471K2BBB04 DHR3E4B301M1CB DHRB54C102M1JBC04
DEBE33D103ZA3B DHRB34A471K2BBD07 DHR3E4C471MC1BA31 DHRB54C102M6FBA31
DEBE33D103ZB3B DHRB34A471K6BB DHR3U4D100K4BB DHRB54C102MF1B
DEBE33D103ZN7A DHRB34A471M1CB DHR3U4D101K4BB DHRB54C102MF7B
DEBE33D222ZA2B DHRB34A471M1CBA13 DHR4E3J222K1AB DHRB54C151M1FB
DEBE33D472ZA2B DHRB34A471M2BB DHR4E4A101K2BB DHRB54C221M1FB
DEBE33D472ZN2A DHRB34A471M2BBB03 DHR4E4A101K2BBA32 DHRB54C331M1FB
DEBE33F102ZC3B DHRB34A471M6BB DHR4E4A101K2BBA33 DHRB54C471M1FB
DEBE33F102ZP3A DHRB34A501K2BB DHR4E4A101M1PB DHRB54C501M1JBB05
DEBE33F222ZA3B DHRB34A680K1AB DHR4E4A102K2BB DHRB54C681M1FB
DEBE33F222ZN3A DHRB34A680K1CB DHR4E4A102K2HB DHRB54C751M1FBC01
DEBE33F472ZA3B DHRB34A681K2BB DHR4E4A102M1FB DHRB54C751M1JBC01
DEBE33F472ZB3B DHRB34A681K2BBB04 DHR4E4A102M1FBA01 DHRB54C820M1FB
DEBE33F472ZN3A DHRB34A681M1CB DHR4E4A102M1FBC02 DHRB5AA501M1FB
DEBF33D102ZC1B DHRB34A681M2BB DHR4E4A102M1JB DHRB5AB102M1JB
DEBF33D102ZD1B DHRB34A681M2BBB03 DHR4E4A151K2BB DHRB5AD101M1CB
DEBF33D102ZP2A DHRB34B101K1CB DHR4E4A221K2BB DHRB5AD101M3ABC01
DEBF33D103ZA3B DHRB34B101K1CBA41 DHR4E4A221K2BBA34 DHRB5AD102M1CB
DEBF33D103ZB3B DHRB34B101K1NBA31 DHR4E4A221M1CB DHRB5AD102M1CBA01
DEBF33D103ZN3A DHRB34B101K2BB DHR4E4A221M1CBA01 DHRB5AD151M1CB
DEBF33D222ZA2B DHRB34B101K2BBD06 DHR4E4A331K2BB DHRB5AD221M1CB
DEBF33D222ZB2B DHRB34B101K2BBD07 DHR4E4A331M1CB DHRB5AD221M1KBC06
DEBF33D222ZN2A DHRB34B101M1CB DHR4E4A471K2BB DHRB5AD221M3ABC01
DEBF33D472ZA2B DHRB34B101M1NB DHR4E4A471M1CB DHRB5AD221M3ABC06
DEBF33D472ZB2B DHRB34B101M1NBA31 DHR4E4A471M1CBA01 DHRB5AD331M1CB
DEBF33D472ZN2A DHRB34B101M2BB DHR4E4A681K2BB DHRB5AD331M1KBD01
DEC1X3J050DC4BMS1    DHRB34B101M2BBD07 DHR4E4A681M1CB DHRB5AD471M1CB
DEC1X3J100JA3BMS1 DHRB34B101MA8B DHR4E4B101K2BB DHRB5AD471M1CBA31
DEC1X3J100JC4BMS1 DHRB34B101MA8BC01 DHR4E4B102K2BB DHRB5AD681M1CB
DEC1X3J101JC4B DHRB34B102K1FBA31 DHR4E4B151K2BB DHRB5AD681M5CBA31
DEC1X3J120JC4B DHRB34B102K2BB DHR4E4B151K2BBB02 DHRC54C222K2FBB07
DEC1X3J121JC4B DHRB34B102K2BBD07 DHR4E4B151K5BBB02 DHRC54C262K2FBB07
DEC1X3J150JC4B DHRB34B102K6BB DHR4E4B151M1CB DHRE4AD102Z4QB
DEC1X3J151JC4B DHRB34B102M2BB DHR4E4B151M5CBA31 DHRE4AD152Z4QB
DEC1X3J180JC4B DHRB34B102M6BB DHR4E4B221K2BB DHRE4AD222M4QB
DEC1X3J220JC4B DHRB34B122K2FB DHR4E4B331K2BB DHRE4AD222Z4QB
DEC1X3J270JA3B DHRB34B122M2FB DHR4E4B331K2BBB02 DHRE4AD471Z4QB
DHR4E4B471K2BB DHRR3AQ171K1CB DHR4E4B371MVCBA31 DHRE4AD681Z4QB
DHRB34A101M2LBA31 DHRR3AQ171KC1B     


Kondensatorë të qarqeve me tension të lartë 1 kVDC në 50 kVDC, HV C


KARAKTERISTIKA:
• Humbjet ulëta
• Stabilitet të lartë
• vëllim të lartë në madhësi të vogël
• përthyer (e preferuar) ose drejt çon
• Në përputhje me direktivën e RoHS 2002 / 95 / EC
 
FUSHA E TEMPERATURS OPERATIVE:
Klasa 1: SL, - 25 ° C deri + 85 ° C
Klasa 2: Y5T, Y5U, Y5V, - 25 ° C deri + 85 ° C
Klasa 2: X5F, X7R, N4700 - 40 ° C deri + 125 ° C
 
 
Koeficientët e temperaturës:
Klasa 1 SL
Klasa 2 X7R, Y5P, Z5U, Y5V, X5F  
 
 
Gama e kapacitetit:
10 PF të 33 000 PF
 
 
Vlerësuar me tension DC:
1 kV të 50 kV
 
 
FORCA DIELEKTRIKE:
200% e tensionit nominal
 
 
APLIKIMET:
• tensionit të lartë DC
• Lazer CO2
• Pulse tension të lartë
• SMPS
• HV furnizimit me energji elektrike
• HF çakëll
 
 
DESIGN:
Kapacitoreve përbëhet nga një disk qeramike të dyja anët e të cilave janë
argjend praruar. Lidhjet e lidhjes janë bërë prej bakri të konservuar.
 
Kondensatorët mund të furnizohen me tuba të ngushtë ose të drejtë
me një hapësirë ​​prej plumbi 5 mm (0.20 "), 7.5 mm (0.30") ose 10 mm (0.40 ")
dhe një gjatësi plumbi nga 4 mm në 30 mm. Toleranca standarde në
kapaciteti është 5% ose 10% për kondensatorët e klasës 1 dhe
10% ose ± 20% për kondensatorët e klasës 2. Bëhet kapsulimi
e blu ngjyrë epoxy-rrëshirë.
 
 
Rezistenca izolimin AT 500 VDC:
N4700:> = 200 000 MΩ
UJ, SL, X5F, X7R, Y5T:> = 100 000 M Ω
Y5U, Y5V:> = 10 000 MΩ
 
 
TOLERANCA ON vëllim:
± 5%; ± 10%; ± 20%; + 80 / - 20%
Tolerancat tjera në dispozicion sipas kërkesës
 
 
Faktorin dëfrim:
UJ, SL: 6X10 -4
X5F: 1%
X7R: 1.5%
N4700: 0.1% në 0.2%
Y5T: 1%
Y5U, Y5V: 2%


DOWNLOAD DATASHEET E PËRGJITHSHME:Stil i qeramikës në disk Datasheet 3p.PDF

HVC KAPACITORI PRODHIMI BIMĖVE TOUR:


 

SI TË BËJNË:

1) Nëse keni numër origjinal nga një markë tjetër, lutemi na jepni P / N tuaj.
2) Nëse ky është projekti juaj i fillimit dhe në fazën e hulumtimit na ofroni
Aplikimi kondensator, duke punuar votlage, Capacitance, Torelance dhe kërkesa të tjera
3) Inxhinier i shitjes mund t'ju japë përgjigje për një numër pjesë dhe tabelën për konfirmim të inxhinierisë
4) Datasheet konfirmoni dhe pastaj diskutoni çështjen e nxjerrjes së mostrës.
5) Reagimi i rezultatit të testimit
6) Prodhimi i rendit në masë. 
dhrb34c10
de1e3kx102ma4bn01f,
dhr4e4c102k2fb,
dece33j222zc4b,
cd12 e2ga222myns,
de2e3ky102ma3bm02f,
debe33f472za3b,
dekb33j102kc4
de1e3kx222ma4bl01,
debb33d472ka3
debe33a102zc1b,
dhr4e4a102k2bb,
debb33a471kc1b,
cd90zu2ga222mynka,
565r20gap10,
fk28y5v1h104z,
dhrb34a102m2bb,
rdec71h475k2k1h03b,
dhr4e4c471k2bb,
rder73a104k5b1h03b,
de1b3kx101ka4bn01f,
decb33j221kc4b,
debe33f102zc3
decb33j471kc4b,
dhr4e4c101k2bb,
de1e3k
dehr33a221ka2b,
rder73a102k2k1h03b,
dhrb34c101m2bb,
rdec71e476mwk1h03b,
rper71h105k2k1c60b,
de2f3ky103ma3bu02f,
rder72j104k4k1h03b,
de2f3ky103mb3bm02f,
decb33j101kc4b,
debb33f332ka3b,
rder72j474mub1h03b,
dehr33f222ka3b,
deje3e2222za3b,
de1e3kx332ma5ba01,
rdec71e475k2k1h03b,
rper71h104k2p1a03b,
dhr4e4b102k2bb,
debb33f101kcdb,
dhrb34a221m2bb,
dhr4e4a221k2bb,
dhr4e4c221k2bb,
rper71h106mwk1c60b,
dec1x3j101jc4b,
rdec71h226mwk1h03b,
d471k20y5ph63j5r,
dhrb34b471m2bb,
564r60gad47,
125ls50 r,
564r30tsd47,
564r60gad33,
440ld68 r,
k224k20x7rf53l2,
561r10tccv56,
564r60gaq33,
hde152mbdef0kr,
440lt10 r,
564r30tsd33,
ck45 e3ad103zygna,
fk22x7r2e474k,
s101k29s3nn63l6r,
20vlp10 r,
cd45 e2ga222m vka,
fk22x7r1h225k,
s503z69z5ul63l0r,
cd85 e2ga102myns,
cd16 e2ga472myns,
cs17 f2ga103myns,
cd70zu2ga102mynka,
fk24y5v1h105z,
cd12zu2ga472mynka,
cd70 b2ga101kyns,
fk22y5v1h106z,
cd95 b2ga471kyns,
eck ats222me,
eck ana102mb,
eck d3a102kbp,
eck d3a103kbp,
eck ats221mb,
eck ats102me,
fk24y5v1h474z,
dreq d3d1
 

prev:prodhues Next:

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C