Zëvendësimi alternativ për kondensatorin qeramik EOL (të vjetëruar) të AVX, KEMET, TDK, MURATA, PANASONIC

Përshkrim:

Zëvendësimi alternativ për kondensatorin qeramik EOL (të vjetëruar) të AVX, KEMET, TDK, MURATA, PANASONIC Në 2018, Murata njofton prodhimin e braktisur të tregut të kondensatorëve qeramikë të llojit të udhëhequr. Në imazhet e njerëzve, kondensatori qeramik i llojit plumb është diçka që përfaqëson

  • Përshkrimi shtesë

Zëvendësimi alternativ për kondensatorin qeramik EOL (të vjetëruar) të AVX, KEMET, TDK, MURATA, PANASONIC


Në 2018, Murata njofton prodhimin e braktisur të llojit të plumbit capacito qeramiketregu Në imazhin e njerëzve tipi kryesor capacito qeramiker është diçka që i përfaqëson produktit të modës së vjetër, produkt i ri në modë si Laptop, Telefon i zgjuar, ngarkim i telefonit pa tel, makinë elektrike të gjithë duke përdorur llojin SMD.Ky kondensator qeramik i llojit të plumbit ende në nevojë nga aplikacioni special, si makina me tension të lartë, makine me rreze X , Ifyertifikim të Sigurisë dhe aplikim i cili kërkonte rrëshirë epoksi të çojë për fizibilitet dhe mbrojtje të fortë të kondensatorit. Kështu që kondensatori qeramik i llojit plumbi do ta mbajë vendin të përdorur në fushën e industrisë. E dini mirë markën e kondensatorit qeramik si AVX, KEMET, TDK, PANASONIC të gjithë ndalojnë pjesën më të madhe të linjës së kondensatorit të tipit kryesor të tyre, por klienti përfundimtar ende kërkon këtë artikull të vjetëruar të Ende të jetës dhe duan zëvendësim të mirë dhe alternative.

Capacitor HVC është prodhues profesional i kondensatorëve qeramikë, gamën e produkteve përfshijnë:

1) kondensator disku me qeramikë të tensionit të ulët dhe të lartë, tension më të ulët në mesatar (1kv në 6kv), mjete të tensionit të lartë (10kv, 15kv e lart)

2) Certifikata e Sigurisë Kondensator qeramik, si Y1, Y2 Capacitor vlerësuar në 250VACac, 400vac.

3) Lloj plumb radial MLCC. E cila duke përdorur kondensatorin qeramik të çipit brenda dhe me rrëshirë epoksi dhe bashkimin e plumbit. Kondensatori HVC ka përvojë të pasur për zëvendësimin e Kapatorit Qeramik të tensionit të lartë Murata. MLCC radiale dhe kondensatori i sigurisë.

Zëvendësimi i kondensatorit qeramik është me të vërtetë sfidë për inxhinierët e projektimit. Shumë kondensator duket mjaft i njëjtë në formë, por performanca me ndryshim hugh. Për shembull, në rreze X, qark shumëzues i tensionit të lartë. Duke përdorur DHR4E4C102K2FB (15KV 1000PF ZM) të Murata me rezultat të mirë, por duke përdorur markë tjetër 15kv 1000pf gjithmonë dështoni ose madje digjeni kondensatorin.

Një zëvendësim perfekt duhet të jetë:

1) Përdorimi i materialit dielektrik të së njëjtës klasë ose klasë më të mirë.

2) Dimension i njëjtë ose i ngjashëm i diametrit dhe ndarjes së plumbit.

3) Përvojë e pasur për aplikim për të zgjedhur përbërësin e duhur.

Më poshtë është shpesh kërkimi i kondensatorit qeramik EOL nga përdoruesi përfundimtar.

1.AVX shpesh kërkon artikullin e vjetëruar / EOL referuar disa diametër të madh të mlc radial dhe kondensatorit 3kv (tension i vogël), kjo nuk është markë e njohur për kondensatorin qeramik plumbi.

2.Kemet shpesh modeli i kërkimit është mlc radial 0.1uf në 50 / 100V, 0.1uf ose e quajtëm "radiale 104" është përdorimi më i popullarizuar në Radial MLCC, pothuajse 60% përdorim krahasuar me specifikimet e tjera. 104 Radical MLCC përdoret kryesisht për qëllime të filtrimit në pajisjet e mbajtjes në dorë, pajisjen matëse dhe aplikimin mini motor si zhurmë zbutëse.

3.TDK shpesh kërkon artikullin e vjetëruar / EOL që shohim është spekulimi i diferencave (1000pf, 2000pf, 4700pf) të kondensatorit y1 / y2 në 440vac dhe 250VACac, kondensatori i sigurisë TDK mjaft i popullarizuar në furnizimin me energji DC-DC dhe DC-AC dhe gjithashtu përdoret gjerësisht në pajisje shtëpiake me ngjyra të bardha dhe të zeza të markës japoneze. Ky është modeli popullor dhe mund të zëvendësohet nga kondensatori i sigurisë HVC.
Një tjetër kondensator qeramik popullor TDK EOL është MLCC radiale në 0.1uf, tipi kryesor i plumbit TDK MLCC me një plumb më të vogël se marka tjetër, dhe shumë specialitet, HVC mund të përdorë myk të veçantë për të ndërtuar kondensator të tillë të vogël të sigurisë së këmbës.

4. Pruditërisht se kondensatori qeramik i tipit plumb Panasonic EOL ende në listën e kërkimeve popullore. I referohet disa kapakëve të sigurisë 440vac dhe kondensatorit të tensionit të ulët 1kv 2kv.Pranasonic para shumë e popullarizuar në tregun botëror për pajisjen shtëpiake të markës japoneze, veçanërisht TV, mikro furrë. zevendesimi eshte Murata. Tani pothuajse 40% e tregut është kondensator qeramik Murata.

5. Kondensatori qeramik Murata EOL përfshin një gamë mjaft të madhe: nga voltazhi më i vogël 2kv, 3.15kv, 6.3kv kapacitet i plotë deri te voltazhi i lartë 10kv deri në 15kv, sepse Murata ka pjesën më të madhe të tregut për kondensatorin qeramik të tipit plumb, dhe Murata vetëm njofton ndalimin e prodhimit, kështu që akoma ka shumë konsumatorë fundorë që kërkojnë artikull zëvendësimi për të vazhduar projektin e tyre ekzistues të funksionimit.

Mirë se vini në hetim tek sales@hv-caps.com të ketë artikullin përkatës të zëvendësimit.

5ST472MCJCA

AVX 3KV 4700PF E D13

5WF104MEJAA

AVX 25V 0.1UF B D13

C320C104K1R5CA

KEMET 100V 0.1UF X7R P2.5

C320C104K5R5CA

KEMET 50V 0.1UF X7R P2.5

C322C104K1R5CA

KEMET 100V 0.1UF X7R P5

C322C104K5R5CA

KEMET 50V 0.1UF X7R P2.5

C330C104K1R5CA

KEMET 100V 0.1UF X7R P5

C330C105K5R5CA

KEMET 50V 1UF X7R P5

CD12-E2GA222MYGS

TDK 250VACAC 2200PF E D12

CD12-E2GA222MYNS

TDK 250VACAC 2200PF E D12

CD12ZU2GA472MYNKA

TDK 440VAC 4700PF E D13.5

CD16-E2GA472MYGS

TDK 250VACAC 4700PF E D15.5

CD16-E2GA472MYNS

TDK 250VACAC 4700PF E D15.5

CD70-B2GA101KYNS

TDK 250VACAC 100PF B D10

CD70ZU2GA102MYNKA

TDK 440VAC 1000PF E D7

CD85-E2GA102MYNS

TDK 250VACAC 1000PF E D8.5

CD90ZU2GA222MYNKA

TDK 440VAC 2200PF E D9.5

CD95-B2GA471KYNS

TDK 250VACAC 470PF B D9.5

CK45-R3DD102K-NRA

TDK 2KV 1000PF R D11

CS10-B2GA102KYNS

TDK 250VACAC 1000PF B D10

CS11-E2GA222MYNS

TDK 250VACAC 2200PF E D10.5

CS12-F2GA472MYNS

TDK 250VACAC 4700PF F D12

CS14-F2GA103MYNKA

TDK 440VAC 10000PF F D14.5

CS15-E2GA472MYNS

TDK 250VACAC 4700PF E D14.5

CS17-F2GA103MYNS

TDK 250VACAC 10000PF F D16.5

CS80ZU2GA222MYNKA

TDK 440VAC 2200PF E D8

D101G29C0GH63J5R

VISHAY 100V 100PF N D7.5

D101G29C0GH63L2R

VISHAY 100V 100PF N D7.5

DEA1X3D100JC1B

MURATA 2KV 10PF SL D4.5

DEA1X3D101JA2B

MURATA 2KV 100PF SL D7

DEA1X3D101JN2A

MURATA 2KV 100PF SL D7

DEA1X3D470JA2B

MURATA 2KV 47PF SL D6

DEA1X3D470JN2A

MURATA 2KV 47PF SL D6

DEA1X3F101JA3B

MURATA 3.15KV 100PF SL D9

DEA1X3F221JA3B

MURATA 3.15KV 220PF SL D12

DEBB33D101KC1B

MURATA 2KV 100PF B D4.5

DEBB33D101KP2A

MURATA 2KV 100PF B D4.5

DEBB33D102KA2B

MURATA 2KV 1000PF B D8

DEBB33D102KN2A

MURATA 2KV 1000PF B D8

DEBB33D221KC1B

MURATA 2KV 220PF B D4.5

DEBB33D221KP2A

MURATA 2KV 220PF B D4.5

DEBB33D222KA2B

MURATA 2KV 2200PF B D9

DEBB33D222KN2A

MURATA 2KV 2200PF B D10

DEBB33D471KA2B

MURATA 2KV 470PF B D6

DEBB33D471KN2A

MURATA 2KV 470PF B D6

DEBB33D472KA3B

MURATA 2KV 4700PF B D15

DEBB33D472KN7A

MURATA 2KV 4700PF B D15

DEBB33F101KCDB

MURATA 3.15KV 100PF B D5

DEBB33F102KA3B

MURATA 3.15KV 1000PF B D9

DEBB33F152KA3B

MURATA 3.15KV 1500PF B D11

DEBB33F221KCDB

MURATA 3.15KV 220PF B D5

DEBB33F222KA3B

MURATA 3.15KV 2200PF B D13

DEBB33F222KN3A

MURATA 3.15KV 2200PF B D13

DEBB33F332KA3B

MURATA 3.15KV 3300PF B D15

DEBB33F471KC3B

MURATA 3.15KV 470PF B D7

DEBE33D103ZA3B

MURATA 2KV 10000PF E D16

DEBE33D222ZA2B

MURATA 2KV 2200PF E D8

DEBE33F102ZC3B

MURATA 3.15KV 1000PF E D7

DEBE33F222ZA3B

MURATA 3.15KV 2200PF E D10

DEBE33F472ZA3B

MURATA 3.15KV 4700PF E D13

DEBE33F472ZN3A

MURATA 3.15KV 4700PF E D13

DEBF33D102ZC1B

MURATA 2KV 1000PF F D5

DEBF33D102ZP2A

MURATA 2KV 1000PF F D5

DEBF33D103ZA3B

MURATA 2KV 10000PF F D12

DEBF33D103ZB3B

MURATA 2KV 10000PF F D12

DEBF33D103ZN3A

MURATA 2KV 10000PF F D12

DEBF33D222ZA2B

MURATA 2KV 2200PF F D7

DEBF33D472ZA2B

MURATA 2KV 4700PF F D9

DEBF33D472ZN2A

MURATA 2KV 4700PF F D9

DEC1X3J050DC4BMS1

MURATA 6.3KV 5PF N350 D7

DEC1X3J101JC4B

MURATA 6.3KV 100PF SL D13

DEC1X3J220JC4B

MURATA 6.3KV 22PF SL D9

DEC1X3J470JC4B

MURATA 6.3KV 47PF SL D9

DECB33J101KC4B

MURATA 6.3KV 100PF B D9

DECB33J102KC4B

MURATA 6.3KV 1000PF B D13

DECB33J221KC4B

MURATA 6.3KV 220PF B D9

DECB33J331KC4B

MURATA 6.3KV 330PF B D9

DECB33J471KC4B

MURATA 6.3KV 470PF B D10

DECE33J102ZC4B

MURATA 6.3KV 1000PF E D11

DECE33J222ZC4B

MURATA 6.3KV 2200PF E D15

DEHR33D102KA3B

MURATA 2KV 1000PF R D12

DEHR33D102KN3A

MURATA 2KV 1000PF R D12

DEHR33D221KC3B

MURATA 2KV 220PF R D7

DEHR33D222KA3B

MURATA 2KV 2200PF R D15

DEHR33D471KA3B

MURATA 2KV 470PF R D9

DEHR33D472KA4B

MURATA 2KV 4700PF R D21

DEHR33F102KA3B

MURATA 3.15KV 1000PF R D13

DEHR33F222KA3B

MURATA 3.15KV 2200PF R D17

DEHR33F272KA4B

MURATA 3.15KV 2700PF R D19

DEJE3E2102ZC3B

MURATA 250VACAC 1000PF E D7

DEJE3E2222ZA3B

MURATA 250VACAC 2200PF E D8

DEJF3E2103ZA3B

MURATA 250VACAC 10000PF E D11

OEK-A3A102KBP

PNASONIC 1KV 1000PF B D9

OEK-A3A103KBP

PNASONIC 1KV 10000PF B D22

OEK-A3D102KBP

PNASONIC 2KV 1000PF B D11

OEK-ANA102MB

PNASONIC 440VAC 1000PF B D10

OEK-ANA222ME

PNASONIC 440VAC 2200PF E D11

OEK-ANA472ME

PNASONIC 440VAC 4700PF E D16

OEK-ATS102ME

PNASONIC 440VAC 1000PF E D8

OEK-ATS103MF6

440VAC PANASONIC 10000PF F D17

OEK-ATS222ME

PNASONIC 440VAC 2200PF E D9.5

OEK-D3A102KBP

PNASONIC 1KV 1000PF B D9

OEK-D3A103KBP

PNASONIC 1KV 10000PF B D22

OEK-D3D102KBP

PNASONIC 2KV 1000PF B D10

FK16C0G1H104J

TDK 50V 0.1UF C0G P2.5

FK18X7R1H104K

TDK 50V 0.1UF X7R P2.5

FK18Y5V1H104Z

TDK 50V 0.1UF Y5V P2.5

FK20C0G1H104J

TDK 50V 0.1UF C0G P5

FK20X7R1H105K

TDK 50V 1UF X7R P5

FK20X7S1H106K

TDK 50V X7S P5

FK22C0G2A104J

TDK 100V 0.1UF NP0 P5

FK22X7R1E106K

TDK 25V 10UF X7R P5

FK22X7R1H225K

TDK 50V 2.2UF X7R P5

FK22X7R2A105K

TDK 100V 1UF X7R P5

FK22X7R2E474K

TDK 250VAC 0.47UF X7R P5

FK22X7R2J104K

TDK 630V 0.1UF X7R P5

FK22Y5V1H106Z

TDK 50V 10UF F P5

FK24X7R1H105K

TDK 50V 1UF X7R P5

FK24Y5V1H105Z

TDK 50V 1UF Y5V P5

FK24Y5V1H474Z

TDK 50V 0.47UF Y5V P5

FK26X7R1E106K

TDK 25V 10UF X7R P5

FK26X7R1H474K

TDK 50V 0.47UF X7R P5

FK26X7R2A104K

TDK 100V 0.1UF X7R P5

FK26X7R2A105K

TDK 100V 1UF X7R P5

FK26X7R2E104K

TDK 250VAC 0.1UF X7R P5

FK28C0G1H101J

TDK 50V 100PF COG P5

FK28X7R1H103K

TDK 50V 10000PF X7R P5

FK28X7R1H104KN000

TDK 50V 0.1UF X7R P5

FK28Y5V1H104Z

TDK 50V 0.1UF Y5V P5

SK041E475ZAR

AVX 50V 4.7UF Z5U P5

SK051E685ZAR

AVX 100V 6.8UF Z5U P5

SK052E475ZAR

AVX 200V 4.7UF Z5U P10

SK055E106ZAR

AVX 50V 10UF Z5U P10

SK061E226ZAR

AVX 100V 22UF Z5U P20

WKO102MCPCJ0KR

VISHAY 440VAC 1000PF E D10

WKO222MCPCJ0KR

VISHAY 440VAC 2200PF E D13

WKO332MCPCJ0KR

VISHAY 440VAC 3300PF E D15

WKO472MCPEJ0KR

VISHAY 440VAC 4700PF E D18

DHRB34C102M2FB

MURATA 15KV 102M B

DHR4E4C102K2FB

MURATA 15KV 102K ZM

DHR4E4A221K2BB

MURATA 10KV 221K ZM

DHR4E4A331K2BB

MURATA 10KV 331K ZM

DHR4E4B102K2BB

MURATA 12KV 102K ZM

DHR4E4C101K2BB

MURATA 15KV 101K ZM

DHR4E4A102K2BB

MURATA 10KV 102K ZM

DHR4E4C221K2BB

MURATA 15KV 221K ZM

DHR4E4C471K2BB

MURATA 15KV 471K ZM

DHR4E4C681K2BB

MURATA 15KV 681K ZM

DHRB34A102M1FB

MURATA 10KV 102K B

DHRB34A102M2BB

MURATA 10KV 102M B

DHRB34A221M2BB

MURATA 10KV 221M B

DHRB34B471M2BB

MURATA 12KV 471K B

DHRB34C101M2BB

MURATA 15KV 101M B

DHR1X4D200K1HB

MURATA

DHRB34C221M2BB

MURATA 15KV 221M B

DHRB5AD102M1CB

MURATA 7.5KV 102M B

DHRE4AD222Z4QB

MURATA 7.5KV 222M E

DHS4E4F191MCXB

MURATA 30KV 191K N4700

DHS4E4F591MHXB

MURATA 30KV 591K N4700

DE1B3KX101KA4BN01F

MURATA CAP CER 100PF 250VACAC RADIAL

DE1B3KX221KA4BN01F

MURATA CAP CER 220PF 250VACAC RADIAL

DE1B3KX471KA4BN01F

MURATA 470PF 250VACAC RADIAL

DE1E3KX102MA4BN01F

MURATA CAP CER 1000PF 250VACAC RADIAL

DE1E3KX102MA4BP01F

MURATA CAP CER 1000PF 300VAC RADIAL

DE1E3KX102MB4BN01F

MURATA CAP CER 1000PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX222MA4BL01

MURATA CAP CER 2200PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX222MA4BN01F

MURATA CAP CER 2200PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX222MA4BP01F

MURATA CAP CER 2200PF 300VAC RADIAL

DE1E3KX222MB4BL01

MURATA CAP CER 2200PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX222MB4BN01F

MURATA CAP CER 2200PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX332MA4BN01F

MURATA CAP CER 3300PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX332MA5BA01

MURATA CAP CER 3300PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX472MA4BN01F

MURATA CAP CER 4700PF 250VAC RADIAL

DE1E3KX472MA4BP01F

MURATA CAP CER 4700PF 300VAC RADIAL

DE1E3KX472MB4BN01F

MURATA CAP CER 4700PF 250VAC RADIAL

DE2B3KY221KA3BM02F

MURATA CAP CER 220PF 250VACAC RADIAL

DE2B3KY471KA3BM02F

MURATA CAP CER 470PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KH332MA3B

MURATA CAP CER 3300PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY102MA2BM01F

MURATA CAP CER 1000PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY102MA2BM01F

MURATA CAP CER 1000PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY102MA3BM02F

MURATA CAP CER 1000PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY102MA3BM02F

MURATA CAP CER 1000PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY102MA3BU02F

MURATA CAP CER 1000PF 300VAC RADIAL

DE2E3KY222MA2BM01F

MURATA CAP CER 2200PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY222MA2BM01F

MURATA CAP CER 2200PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY222MA3BM02F

MURATA CAP CER 2200PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY222MB3BM02F

MURATA CAP CER 2200PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY332MA3BM02F

MURATA CAP CER 3300PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY472MA2BM01F

MURATA CAP CER 4700PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY472MA3BM02F

MURATA CAP CER 4700PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY472MB3BM02F

MURATA CAP CER 4700PF 250VACAC RADIAL

DE2E3KY472MB3BU02F

MURATA CAP CER 4700PF 300VAC RADIAL

DE2F3KY103MA3BM02F

MURATA CAP CER 10000PF 250VACAC RADIAL

DE2F3KY103MA3BU02F

MURATA CAP CER 10000PF 300VAC RADIAL

DE2F3KY103MB3BM02F

MURATA CAP CER 10000PF 250VACAC RADIAL

  • Prev: Asnjë
  • Next: Asnjë