HVC (MOV) Metalet e oksidit të metalit Të përgjithshme Datasheet

Përshkrim:

Rezistenca e tensionit të varur: 1.Transistor, Dioda, IC, Mbrojtja e Thyristorit gjysmëpërçues.2.Surfimi i zjarrit në elektronikën e konsumit3.Relay dhe absorbimi i valës elektromagnetike.

  • Përshkrimi shtesë
  • Prev: Asnjë
  • Next: Asnjë