Diferenca midis HVC dhe të tjera High Voltage Capacitor.

Përshkrim:

Kolona QUALITY do të jetë më e interesuar dhe më së shumti shqetësim nga të rinjtë seriozë! Në vijim janë sqarimet kryesore për parametrat e rëndësishëm teknikë: Rezistenca e izolimit ose IR si emri sugjeron është rezistenca e insektimit.

  • Përshkrimi shtesë

CILËSISË kolona do të jetë më e interesuar dhe më së shumti shqetësim nga klienti serioz i ri!

Në vijim janë shpjegim i madh për parametrat teknik të rëndësishme:
Lartësuar shpirtërishtRezistenca izolim ose IR si emri sugjeron është rezistenca e
izolimin. IR në të vërtetë mbron pajisjet elektrike nga qarku i shkurtër. Vlerat IR
janë përgjithësisht shumë të larta në rangun Mega-ohm ose Mohm.
Lartësuar shpirtërishtTemperatura Koeficienti varet nëse dielektrike është Class 1 ose Class 2. Një qeramike
kondensator (sidomos klasa 2) shpesh ka faktor të lartë të shpërndarjes, koeficient të frekuencës së lartë të shpërndarjes.
Lartësuar shpirtërishtFaktor shpërndarje (δ tan):ose DF është përcaktuar si raporti i ESR dhe capacitive reaktance. Është

Faktori shpërndarje është i njohur edhe si tangjent e kënd humbje dhe shprehet zakonisht në përqindje.

Standardet e njohura shprehin faktorin shpërndarje në frekuenca të caktuara në mënyrë tipike 120Hz për alumin

elektrolitike dhe tantal, ndersa per kapacitoret e filmit eshte 1 kHz dhe 1 MHz per capacito qeramikers.

Lartësuar shpirtërishtShkarkimi i pjesshëm (PD): është një shkarkesë elektrike apo shkëndijë që ura një pjesë të vogël të izolimit
midis dy kryerjen electrodes.PD mund të ndodhë në çdo moment në sistemin e izolimit, ku fushës elektrike
Forca e tejkalon fuqinë avari të asaj pjese të izolues material.PD mund të ndodhë në voids brenda
izolim të ngurta, në të gjithë sipërfaqen e material izolues për shkak të ndotesve ose parregullsitë, brenda flluska gazi
në izolim lëngshme ose rreth një elektrodë të gazit (aktivitetit corona).
Materiali dielektrike:
Letër (temp ulët) Shifror (temp të lartë) Shkronja (ndryshim)
X = -55 ° C (-67 ° F) 2 = + 45 ° C (+ 113 ° F) E = ± 4.7%
Y = -30 ° C (-22 ° F) 4 = + 65 ° C (+ 149 ° F) F = ± 7.5%
Z = + 10 ° C (+ 50 ° F) 5 = + 85 ° C (+ 185 ° F) P = ± 10%
6 = + 105 ° C (+ 221 ° F) R = ± 15%
7 = + 125 ° C (+ 257 ° F) S = ± 22%
8 = + 150 ° C (+ 302 ° F) T = + 22 të -33%
U = + 22 të -56%
V = + 22 të -82%
Për shembull, një kondensator Z5U do të veprojë nga + 10 ° C deri + 85 ° C me një ndryshim vëllim prej më së shumti + 22% të -56%. Kondenzatori X7R do të veprojë nga -55 ° C deri në + 125 ° C me një ndryshim vëllim prej së më ± 15%
HVC e N4700 dielektrike Materiali: të ngjashme me kompani të tjera, electroceramics përcaktuar funksion i madh
e kurorëzon. HVC kalojnë 3 vite dhe miliona $ të shpikë patentuar titanate stroncium, e cila është N4700 type.This
Material N4700 të sigurojë një shumë të mirë funksion frequence lartë, rezistencë të shkëlqyer izolimin madh dhe shpërndarje të vogël
faktor dhe super jetë të gjatë deri në vitet 20.
Specifikimet teknike Krahasimi:
Për të lejuar klientët dinë artikull HVC së në të thellë, ne nxjerr specifikimeve teknike HVC krahasohen me të ndryshme ekzistuese
markë nga Evropa dhe Amercia Veriut.
poAmercian Markë E *****
ofrojmë vetëm kapele qeramike disk, ofrojnë njëjtën gjë për X5F dielektrike HVC e materiale.
Shpërndarje Faktori për X5F është 1.5%;
Komponent HVC e X5F mund të jetë shthurje Faktori vlerë të 1%.
Tregojnë Voltage Maximun në 30Kv katalog, 2200pf;
Tregojnë HVC në katalog (prodhimin e rregullt) 50Kv, 3300pf.
Flash Testimi 130% të tensionit të vlerësuarat, si 30Kv, test flash jetë 40KvDc.
Fortësia dielektrike HVC mund të jetë 150% të 200%, do të thotë duke thënë tensionit të jetë 30Kv, testimi flash mund të përballojë
45Kv për 60KvDc.
Karakteristikat Temperatura: (NP0 të Z5U)
Karakteristikat e butë të HVC :(N4700, Y5T, Y5U)
poMarkë G evropian ******:
ofrojnë vetëm kondensator doorknob.
10Kv max vëllim 8000pf, ndërsa HVC jetë i njëjtë 8000pf, i njëjti material tip N4700;
20kv max vëllim 4000pf, ndërsa HVC mund të jetë 10000pf;
30kv max vëllim 2700pf, ndërsa HVC mund të jetë 3300pf;
40kv max vëllim 2000pf, ndërsa HVC të jetë i njëjtë 2000pf;
50kv max vëllim 1700pf, ndërsa HVC mund të jetë 15000pf (Y5V) dhe 5000pf (Y5T).
G ******:përdorin materiale N4700, shpërndarje Faktori jetë 0.3% max, ndërsa HVC gjithmonë të jetë rreth 0.1% dhe asnjëherë më i lartë
se 0.2%
G ******:Rezistenca izolimin 10,000mOhm (N4700) min, ndërsa koha më HVC mund të jetë 200,000mOhm (N4700) min.
poAmerikan Popular Markë H **:
ofrojnë vetëm kondensator çelës derën, wildly përdorim në tregun e Veriut Amercian.
Nuk e di materiale dielektrike, vlera faktor shpërndarje të jetë max 0.5%, ndërsa HVC majorly përdorin N4700 dielektrike
materiale, faktor shpërndarje të jetë vetëm 0.1% të 0.2%, koha më e 0.1% vetëm.
poMarkë e famshme e Amerikës së Veriut H **:
shitur gjerësisht në Amerikën e Veriut, Rusia, Japonia etj. ofrojnë dy disqe qeramike
kapacitor kondensator dhe dyer çelës.
Për kapakët me disqe qeramike, vetëm Y5P, Y5U materiale dielektrike në dispozicion, ato ofrojnë jo koeficient të mirë të temperaturës, ndërsa
HVC ofertë N4700 për kapele qeramike disk.
Kapaciteti i tensionit më të lartë disponueshmërinë, H *** shfaqje është 20Kv 4700pf (Y5U), ndërsa të ofrojë HVC 50KV 3300pf (Y5T).
Rezistenca Isulation është min 1000mOhm, ndërsa IR HVC mund të jetë 10 000mOhm
Faktor shpërndarje është max 5% (Y5P), ndërsa HVC Max DF jetë 2% (Y5U, Y5V)
poMarkë M Evropian *****:
Kompani me famë botërore, ofrojnë derën knob kondensator në varg të ndryshme, materiale dieletike në Y5U dhe
N4700 level.This produkt i madh i emrit shumë shqetësim për të shkarkimi i pjesshëm vlera, artikulli i tyre mund të jetë shumë i ulët në vlerësim
Tension AC, Ndërsa HVC ofrojnë nivelin nearlly njëjtën cilësi e PC ulët.
Vlera e shkarkimit të pjesshëm të jetë <5pC @ AC ratedVoltage.while HVC mund të jetë e njëjtë <5pC në gjendje të ngjashme.
Materiali N4700 me Rezistenca izolim > = 1011ohm, Ndërsa materiali N4700 i vet HVC është i dyfishtë, min. 2x1011om
poJaponeze Botërore Famous Brand T **:
ky prodhues është prodhues i komponentëve pasiv të klasit botëror, me një prodhim mjaft të ndryshëm
bimore në botë, ata gjithashtu prodhojnë Derën Knob kondensator, dhe trillime materialin e tyre qeramike material.dieletric
të jenë Z5T, Y5P dhe Y5S, ato të gjithë koeficientët e vetëm të temperaturës soso, ata nuk kanë N4700 nivelin e materialit, i cili
ofrojnë frekuencë të lartë dhe funksionin e lartë dielektrike forcë. Edhe më Y5S është një lloj materiali nuk Pb falas.
Por në përputhje toRoHS "Direktiva e BE-së 2002 / 95 / EC, plumbi, kadmiumi, merkuri, kromi hexavalent, dhe të veçanta
retardants flakë bromine-bazuar, PBB dhe PBDE,nuk janë përdorur, përveç për aplikimet e përjashtuara"Për të lartë
Aplikimi tensionit, nuk duhet të çojë free.But nuk çojnë artikull të lirë nuk mund accpet nga disa klient të rëndë. Më e madhe
Shkalla e tensionit vëllim vetëm 50kv 2100pf, por mund të shohim 20kvAC 1080p, kjo 20kvAC mund të jetë përafërsisht e barabartë me 80kvDC.
Ndërsa HVC tani është në gjendje të bëjë 150kvDc (50kvAC), artikull 800pf, ne HVC kemi aftësi më të larta prodhimi për aplikim më të lartë.
Rezistenca izolim të jetë 100,000mOhm min, ndërsa maksimumi HVC i IR është dyfish, min në 200,000mOhm.
poKrahasimi Çmimi për HVC dhe të tjerët:
Nga lart e dimë HVCNiveli i cilësisë është mjaft i lartë, ne jemi në mesin e nivelit të njëjtë të cilësisë së markës me famë botërore
Vishay, TDK, Murata, Morgan etj ... Dhe ne jemi të sigurt në% 20% të çmimit 30% më të ulët në përgjithësi.
poLeadtime Krahasimi për HVC dhe të tjerët:
Koha e prodhimit të prodhimit standard të HVC për kondensatorin e dyerve të derës të jetë 60 ditë (javë 8), përderisa normalisht markat e larta kërkojnë
Javë 14.
poFleksibiliteti Krahasimi për HVC dhe të tjerët:
Kondenzatori i HVC-së gjithashtu ofron një komponent fleksibël të tipit, si konsumatorët GIS (Gas Insulated Switchgear), ata
zakonisht kanë nevojë për një madhësi më të vogël të kapakut të lartë, ne nuk ofrojmë kapak për kapsulë për të përmbushur kërkesat strikte. Derisa
prodhues tjetër jo fleksibël si ne, ose kërkoni MOQ mjaft të madh.

  • Prev: Asnjë
  • Next: Asnjë