Kondensator qeramik 0.1UF / 100NF / 104, Kapacatorë rrezatues radhës MLCC 104,224,474

Përshkrim:

HVC prodhojnë Radial Lead MLCC, duke përdorur Taiwanese make dhe Samsung MLCC si komponent bazë, makina automatike e prodhimit sigurojnë saktësi të lartë në cilësi dhe gjithashtu kosto më të ulët materiale, HVC Radial çojë MLCC tashmë zëvendëson Murata, TDK, Vishay, AVX të njëjtën spekulim

  • Përshkrimi shtesë


KARAKTERISTIKA:
• Kapacitet të lartë me madhësi të vogël
• Besueshmërisë së lartë
• Krimp dhe drejtpeshë të drejtë
• Veshje rrëshirë epoxy krijon një performancë të mirë të rezistencës së lagështisë, rezistencës mekanike dhe rezistencës së nxehtësisë

APLIKIMET:
• Kompensimi i temperaturës
• Bashkimi dhe shkyçja
• Qarkullimi i rregullimit të modalitetit të kalimit AC-DC ose konvertor DC-DC.
• Zvogëlues i zhurmës për lloje të ndryshme të pajisjeve.
• Rrumbullakimi i qarkut
• Filtrat e hyrjes PFCshënuar:
Shënimi tregon vlerën e kapacitetit dhe tolerancën në përputhje me "EIA 198".

Kufiri punues TEMPERATURE
C0G, X7R: -55 ° C deri në + 125 ° C

KARAKTERISTIKAT E TEMPERATURES:
Klasa 1: C0G
Klasa 2: X7R
Klasa 3: Y5V

SPECIFIKIMET SEKSIONALE:
Kategoria klimatike (sipas EN60058-1)
Klasa 1 dhe 2: 55 / 125 / 21
Klasa 3: 30 / 85 / 21

Vëllim FUSHA:
1pF në 1uF

TOLERANCA ON vëllim:
± 5%, ± 10%, ± 20%, + 80% / - 20%

TENSIONI NËNTË:
50 VDC, 100 VDC, 200 VDC, 500 VDC

TENSIONI TEST:
• 50 VDC dhe 100 VDC: 250% e tensionit të vlerësuar
• 200 VDC: 150% e tensionit të vlerësuar
• 500 VDC: 150% e tensionit të vlerësuar

Rezistenca e izolimit në 500VDC:
• 50 VDC dhe 100 VDC: 100GOHM ose 1000OHMF, 150% tension të vlerësuar në ngarkim 60S.
• 200 VDC dhe 500 VDC: 10 GOHM ose 100OHMF, 150% tension i vlerësuar në ngarkim 60S.

Faktorin dëfrim:
Klasa 1 0.1% max (në 1 kHz, 1V)
Klasa 2 1% max (në 1 kHz, 1V)
Klasa 3 3% max (në 1 kHz, 1V)

DESIGN:
• Kondensatorët përbëhen nga një MLCC me qëllim të përgjithshëm
• Telat e plumbit janë 0.5mm dhe janë bërë prej 100% teli të veshur me bakër të veshur me bakër
• Kondensatorët mund të pajisen me pista të drejtpërdrejta ose të dyshuara që kanë një hapësirë ​​plumbi prej 5mm
• Veshje është bërë nga rrëshirë epoxy rrëshqitës me zjarr të verdhë ose të kaltër në ngjitje me UL94 V-0

KONFIGURIMI I LEADIT:


Shënimet
• Llojet e paketuara në masë kanë një gjatësi standarde të plumbit L = 10 mm ± 1 mm.
• A dhe B janë styfles të preferuar.Shënimet
• Kodi i kapacitetit tregon kapacitetin aktual në pF kur vlera e kapacitetit <100 pF.
• Dy shifra të rëndësishme të ndjekura nga një shifër për shumëzuesin si më poshtë: 1 = * 10, 2 = * 100, 3 = * 1000, 4 = * 10 000, 5 = * 100 000.
• Kodet e tolerancës janë J = 5%, K = 10%, M = 20% dhe Z = + 80% / - 20%.

Kondensator qeramike 0.1UF / 100NF, Kondensues i rrymës MLCC 104,224,474 Kapacitoret

--------------------------