Kondensator i Y-së, 102,222,332,472,103, Y1, Y2 Kapacitorët e Certifikuar të Sigurisë AC

Përshkrim:

HVC kondensator prodhon kondensator qeramik të çertifikuar me siguri AC, Y1 kondensator, Y2 kondensator, 102,222,332,472,103, Y1, Y2 Zëvendësimi i kapave të sigurisë Murata Vishay

  • Përshkrimi shtesëKARAKTERISTIKA
• Zbatimi i IEC 60384-14 3 rd edition
• Besueshmërisë së lartë
• Gama e plotë e vlerave të kapacitetit
• Drejton radiale
• Kapacitoret e vetme të sigurisë së disqeve AC
APLIKIMET
• X1, Y1 sipas IEC 60384-14.3
• Nëpër-linjë
• Ndërprerja e linjës
• Lidhja e antenës
• Mbrojtja e rrjetit dhe sigurisë, produkti audio vizual,
Home Appliance, energjia e re, Automatizimi i Industrisë, LED

PROJEKTIMIT
Kondensatorët përbëhen nga një disk qeramik, nga të cilat të dyja palët janë të argjendta. Çelësat e lidhjes janë bërë
e bakrit të konservuar me diametër 0.032 "(0.81 mm) ose 0.025" (0.64 mm). Kondensatorët mund të furnizohen
me rreshta radiale ose të drejtpërdrejtë që kanë një hapësirë ​​plumbi të 0.375 "(9.5 mm) ose 0.250" (6.4 mm). Standardi
toleranca është ± 20%. Veshje është bërë nga rrëshirë epoxy retardant flaka në përputhje me "UL 94 V-0".

Rezistenca izolim
Min. 1000 ΩF

TOLERANCA MBI KAPACITETIN
Y5P±10%(K );Y5U,Y5V±20%(M)

Faktorin dëfrim
Y5P, Y5U <= 2.5%; Y5V <= 5% Masa në 25C, 1Vrms, 1KHz

Dielektrike qeramike
Y5V Y5U Y5P (Klasa 2)

KATEGORIA KLIMATIKE ACC. TË EN 60068-1
25 / 125 / 21

Kufiri punues TEMPERATURE

-40 ° C deri + 125 ° C

FUSHA vëllim
10 pF në 0.010 μF

Tension të vlerësuarat
IEC 60384-14.3:
• X1: 400 V AC, 50 Hz
• Y1: 400 V AC, 50 Hz

Fuqia DIELECTRIKE NDËRMJET LIDHJEVE
Testi i komponentit:
4000 V AC, 50 Hz, 60 s

FORCIMI DIELEKTRIK I IZOLIMIT TË TRUPIT
2300 V AC, 50 Hz, 60 s (test shkatërrues)
DIMENSIONET DHE KAPACITETI
Vlerësuar: X1, Y1: AC400V Forca dielektrike: 4000Vac
Të gjithë artikujt Y5V mund të ndryshojnë materialin Y5U sipas kërkesës.
MIRATOHET DHE PRANOHENshënuar


DATASHEET DOWNLOAD

Kondensatorët e Certifikuar të Sigurisë HVC Datasheet Y1

  • Prev: Asnjë
  • Next: Asnjë