Rreth nesh

HVC është një prodhues në zhvillim profesional i kondensatorit qeramik të tensionit të lartë dhe rezistencës së tensionit të lartë. Gjetur në 1999, me fabrikën e prodhimit të 6000sq metër në Kinën Jugore, ne jemi të specializuar në komponentë të tensionit të lartë, të tilla si kapakë qeramikë HV dhe prodhim me porosi i rezistencës HV. Ne jemi prodhuesi i vetëm që pranohet nga klienti ndërkombëtar i cili para se të përdorë TDK, Vishay ose artikullin Morgan.

Për kondensatorët qeramikë HV me tension të vlerësuar DC nga 1kv në 50kv dhe kapacitet deri në 15000pf në 40KV. Ne përdorim të njëjtin standard të Vishay. Ne kemi të dy stilin e diskut qeramike dhe stilin e çelësit të dyerve. Kapakët tanë të stileve të butonit tonë të derës tashmë të përdorur gjerësisht në rrjetin inteligjent të SHBA dhe Gjermanisë. Disk qeramik i përdorur tashmë në pajisjet mjekësore të PHILIPS.

Rezistencat tona HV janë të tipit jo-induktiv të filmit të trashë, veshja sipërfaqësore, voltazhi i lartë i integruar, madhësia minimale, fuqia më e madhe, tiparet e rezistencës më të gjerë. Fuqia nga 1 / 4W në 50W, diapazoni i rezistencës 10-1000M, zbatohet në mënyrë perfekte në qarqet e impulsit AC, DC. ROHS PA LEHT përputhen. Konsumatori mund të përdorë rezistencën tonë HV që të përputhet me artikullin tonë të kapakëve HV.

Ne besojmë se ndjekja e cilësisë së Gjermanisë dhe strategjia e çmimeve aziatike do të na bëjnë nga e mëdhenj në të shkëlqyera!