Na kontaktoni


"HVC"® dhe "HL"® të dy marka tregtare të regjistruara të kompanisë sonë.

Tel: + 86-755-61167757 Fax: + 86-755-23997722
Mobile: + 86-13689553728     

Kontakt: Departamenti i Shitjes
Shto: 9B2, TianXiang Ndërtesa, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C

 

                                                DEKLARATA E FSHEHTËSISË
 
Mirë se vini në faqen tonë të internetit, faleminderit shumë për të na lënë mesazhin tuaj si
dhe informacionit tuaj kontaktoni, ne jemi fort të vetëdijshëm besimit ju vendosni
në ne dhe përgjegjësinë tonë për të mbrojtur privatësinë tuaj këtu. Si pjesë e kësaj përgjegjësie,
ne le ju e dini se çfarë informacioni që ne mbledhim, kur ju përdorni produktet dhe shërbimet tona,
pse ne mbledhim atë dhe se si ne e përdorin atë për të përmirësuar përvojën tuaj. 
 
Ne kemi pesë parime privatësie që përshkruajnë se si ne i afrohemi privatësinë dhe përdoruesit
informacioni në të gjitha produktet tona: 
1. Përdorni informacion për të siguruar përdoruesit tanë me produkte dhe shërbime të vlefshme. 
2. Zhvilloni produkte që pasqyrojnë standardet dhe praktikat e forta të privatësisë. 
3. Bëni mbledhjen e informacionit personal transparent. 
4. Jepni përdoruesve zgjedhje kuptimplote për të mbrojtur privatësinë e tyre. 
5. Bëhu administrator përgjegjës i informacionit që mbajmë.
 
Kjo Qendër Privacy është krijuar për të siguruar ju me të lehtë për ta kuptuar se informacionit
në lidhje me produktet dhe politikat tona për të ndihmuar të bëni zgjedhje më të informuara lidhur
që produktet që ju përdorni, si t'i përdorin ato dhe Ne premtojmë që ne nuk do të zbulojë
tuaj ndonjë nga të dhënat tuaja për çdo një nga njerëzit e tjerë.