3000 volt kondensatorë qeramike

3000 volt capacito qeramikers

Kondensatorët e magazinimit të energjisë mbledhin ngarkuar përmes ndreqësit, dhe transmetojnë energjinë e ruajtur në fundin e prodhimit të furnizimit me energji nga tela konvertues. kondensatorë elektrolitik alumini vlera e vlerësimit të tensionit të të cilit është 40 ~ 450VDC dhe kapaciteti është ndërmjet 220 ~ 150 000μF (si B43504 ose B43505 e EPCOS) janë përdorur zakonisht. Sipas kërkesave të ndryshme të fuqisë, pajisjet ndonjëherë përdoren në seri, paralele ose kombinime formë. Për nivelin e fuqisë mbi 10KW, zakonisht përdor kondensatorët më të mëdhenj të vijës së vidës.

Kondensatorë qeramikë 3KV

Resistorët tanë HV janë të tipit jo-induktiv të filmit të trashë, veshje sipërfaqësore, tension të lartë të ndërtuar, madhësi minimale, fuqi më të madhe, karakteristika më të gjera të rezistencës së distancës. Fuqia nga 1 / 4W deri në 50W, varg rezistencës 10-1000M, aplikohet në mënyrë perfekte në qarqet e frekuencës AC, DC. ROHS LEAD-FREE përputhen. Klienti mund të përdorë rezistencën tonë të HV-së në përputhje me artikullin tonë të kapakëve HV.