Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (2)

Lajme

Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (2) Shpërndaje

 

                                Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (2)

 

të vazhdojë:

(2) kondensatori seri: seritë në linjat e transmetimit dhe shpërndarjes me frekuencë të lartë, linjat e shpërndarjes për të kompensuar reagimin induktiv, rrisin sistemin statik dhe dinamikën e sistemit, duke përmirësuar cilësinë e tensionit të linjës, distancën më të gjatë të transmetimit dhe rritjen e aftësisë së transmetimit. Struktura themelore është kondensatorë i ngjashëm dhe paralel.

 

(3) kondensatorë bashkues: përdoren kryesisht për komunikimin e linjës së tensionit të lartë të frekuencës së lartë, pajisjen e matjes, kontrollit, mbrojtjes dhe nxjerrjes në përdorimin e energjisë për pjesët. Kondensatori i bashkimit të tensionit të lartë përfundon në linjat e energjisë në anën e ulët përmes spiralës së bashkimit në tokë, në mënyrë që pajisja me frekuencë të lartë të bashkimit të linjës së transmetimit të tensionit të ulët dhe tensionit të lartë. Kondensatori i bashkimit dhe predha prej çeliku nga baza e porcelanit dhe mbulesa e bërë nga përbërja. Shell i bërë nga pllakë çeliku e hollë që ka zgjeruesin për të kompensuar impregnimin e vëllimit me ndryshimet e temperaturës.

 

(4) Ndërprerësit e kapacitoreve: i njohur më parë si kondensatori i gradimit. Ndërprerësi EHV përdoret paralelisht si në sipërfaqen e thyerjes nga efekti i presionit, tensionit midis procesit të thyerjes dhe prishjes edhe kur shkëputet, dhe për të përmirësuar karakteristikat e harkut të ndërprerësit, përmirësojnë kapacitetin e thyerjes. Ndërprerësi i zakonshëm i kondensatorit është i ngjashëm me strukturën dhe kondensatorët bashkues. Me zhvillimin e kondensatorëve qeramikë të tensionit të lartë, kondensatorët qeramikë janë përdorur si një element kondensatori, dhe më pas në predhën e porcelanit të bërë nga kondensatori i pllakës së çelikut i bërë nga ndërprerësit.

 

(5) Kondensatorë elektrikë: për një frekuencë prej 40 ~ 24,000 Hz sisteme të pajisjeve elektrike për të përmirësuar faktorin e energjisë, për të përmirësuar karakteristikat e qarkut të tensionit ose frekuencës. Kondensatori elektrik i nxehtësisë për shkak të madhësisë, duhet të sigurojë që nxehtësia e tij të jetë e mirë, shpesh duke përdorur pjatën e ftohjes së ujit. Për kondensator elektrik 4000 Hz ose më shumë, me mbështjellësin e tij të bashkuar me pllakë bronzi.

 

(6) Kondensatorët e impulsit: ruajtja e energjisë nga roli kryesor në periudhën më të gjatë kohore jo nga ngarkesa e furnizimit me energji elektrike, dhe pastaj në një periudhë shumë të shkurtër kohore për lëkundje deri në lëkundje ose shkarkim, një ndikim i madh në fuqinë e disponueshme. Kondensatori i pulsit përdoret gjerësisht, për shembull, si gjenerator i tensionit impuls, ndikimi i gjeneratorit aktual, testimi i ndërprerësit të lëkundjes me pajisjet themelore (ruajtjen e energjisë).

 

(7) dhe kondensatori i filtrit DC: Për pajisjet e tensionit të lartë DC dhe pajisjen filtër të ndreqësit të tensionit të lartë. Kondensatori i filtrit AC mund të përdoret për të filtruar harmonikat e rrymës me frekuencë të lartë.

 

(8) Kondensatori standard: Për qarkun e matjes së humbjes dielektrike me frekuencë të lartë, kapaciteti ose përdoret si një matje standarde e njësisë ndarëse të kondensatorit të tensionit të lartë. Vlera standarde e kapacitetit të kondensatorit kërkohet e saktë dhe e qëndrueshme, dhe për këtë arsye shpesh përdoret mesi i gazit koaksial me mbrojtje të dyfishtë dhe sistemi elektrodë sferik cilindrik dhe koncentrik.

 

www.hv-caps.com 

prev:2 Next:D

Kategoritë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [email mbrojtur]

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C