Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (3)

Lajme

Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (3) Shpërndaje

 

Seksioni II Statusi i zhvillimit të kondensatorit të industrisë së energjisë së Kinës

 

Në vitet e fundit, industria e kondensatorëve të energjisë është jashtëzakonisht e shpejtë. Cilësia dhe sasia janë përmirësuar ndjeshëm, një pjesë e konsiderueshme e ndërmarrjeve mbizotëruese kanë filluar të ndjekin aspiratat e tregjeve ndërkombëtare dhe kanë arritur rezultate mbresëlënëse. Me zhvillimin e shpejtë të industrisë së energjisë, progresin teknologjik dhe kompensimin e fuqisë reaktive, reduktimi i humbjeve të energjisë arriti të forcojë prodhuesit e kondensatorëve të energjisë po përballen me mundësi të pashembullta për zhvillim. Zgjerimi i shpejtë i kapacitoreve të fuqisë së tregut, gjithashtu çoi në shumë fusha me kërkesa të larta kapacitoreve energjisë.

 

Tabela: Rryma e Kinës kapacitoreve energjisë e produkteve kryesore

 

 

Jo.

Llojet e kondensatorëve të energjisë

Komplete të kompletuara të pajisjeve që përbëhen nga

Qëllimi kryesor

1

Shell-dhe kapacitoreve të devijimit të tensionit të lartë

Korniza e grupit (ose kolona, ​​kabineti) pajisje të kondensatorëve të devijimit të tensionit të lartë, pajisje statike për kompensimin e fuqisë reaktive të fuqisë statike (mbushje statike)

Kompensimi i fuqisë reaktive të tensionit të lartë. Bëni ndryshime të shpejta në rastet e ngarkesës statike për

2

Mbledhja e kondensatorit të shunt-tensionit të lartë

Grumbullimi i pajisjeve të kondensatorëve të devijimit të tensionit të lartë

Kompensimi i fuqisë reaktive të tensionit të lartë (kompakt, që mbulon provincën)

3

Vetë-shëruese kondensator shunt ulët tension

Kabineti i pajisjeve të kompensimit të fuqisë reaktive me tension të ulët

Kompensimi i fuqisë reaktive të tensionit të ulët

4

Kondensator filtri AC

Pajisja e filtrit AC

Filtroni fuqinë harmonike të lartë të rendit, kompensimin e fuqisë reaktive të të dyjave

5

Kondensator seri

Pajisjet e kompensimit të kondensatorëve të serive

Kompensimi i linjave të transmisionit

6

HVDC me kondensator

Pajisja filtruese AC-DC për pajisje valvulash

Harmonia e lartë e filtrit të linjës AC dhe DC janë valvula konvertuese me presion të zbutur

 

Në vitet e fundit, një ndërmarrje e përbashkët e ngritur fabrika në Kinë nga kompanitë e huaja të famshme solli avancuar

teknologji dhe pajisje, promovojnë teknologjinë dhe zhvillimin e produkteve të pajisjeve kryesore të procesit dhe

teknologjia, prezantimi dhe lokalizimi i produkteve në fushën e kondensatorëve të energjisë janë efektive. Deri tani,

disa nga kompanitë kryesore në pajisjet e procesit të industrisë, linjat e prodhimit kanë arritur në masë të madhe

niveli i avancuar ndërkombëtar, tani për tani, përbërësit më të përparuar automatikë në botë të makinës dredha-dredha

kanë më shumë se njësi 20 nga Hilton të Shteteve të Bashkuara dhe kanë qenë vazhdimisht vënë në përdorim në familje

ndërmarrjeve. Ngritja e nivelit të përgjithshëm të industrisë, varietetit të produkteve, specifikave të plota dhe zgjerimit të brendshëm

tregu i kapacitoreve ka ishin në gjendje të kënaqnin plotësisht industrinë e energjisë në vend dhe kërkesat e fushave të tjera,

një sasi e vogël e produktit është arritur eksport. Sipas statistika jo të plota, aktualisht industria

me rreth 100 ndërmarrjet (duke përfshirë vetë-shëruese lloj të tensionit të ulët shunt kapacitor prodhimi bimore rreth

70%) kapaciteti prodhues i 150 000 000 kvar kështu.

 

Dua më shumë komponenti i kondensatorit të energjisë klikoni www.hv-caps.com

prev:D Next:C

Kategoritë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C