Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (4)

Seksioni III Industria e energjisë e Kinës karakterizohet nga kondensatori

Aktualisht, industria e energjisë e Kinës karakteristikat kryesore të kondensatorit janë si më poshtë:

(A) kondensatorë elektrolitikë, kapacitoreve qeramike dhe kondensatorët e filmit janë tre kondensator kryesor, prodhimi i kondensatorit llogaritet për më shumë se 90%. Midis tyre, kapacitoreve qeramike kondensatorët në tregun botëror do të mbeten dominues, ndërsa kondensatorët e chip do të dominojnë tregun capacito qeramikers dhe kapacitoreve tantal. Miniaturizimi, me kapacitet të lartë, frekuencë të lartë të tensionit të lartë, ndërhyrje, dhe të angazhohen në një grup të capacito qeramikers do të vazhdojë zhvillimin.

(B) madhësia e vogël, kapacitet të madh, jetë të gjatë, temperaturë të lartë, kapacitoreve elektrolitike të ulët ESR, etj është ende drejtimi i zhvillimit.

(C) produktet tantal kondensator chip vazhdojnë të udhëheqin kapacitetin e vogël, me kapacitet të lartë, rezistencë të ulët, drejtimin, prodhimin e polimerit tantal kondensator prodhimit dhe aplikimit do të zgjerohet më tej.

(D) të kërkesës së tregut të filmit të kondensatorit të plastikës dhe pjesës së tregut do të bjerë, por kërkesa e kapacitoreve të filmit metalik të filmit do të rritet, pajisjet e informacionit dhe komunikimit për kapacitetin e densit të plastikës do të rriten për informacione dhe pajisje komunikimi. . Frekuenca e lartë, për të përmbushur standardet e sigurisë, temperaturë të lartë, madhësi të vogël, teknologjia e kondensatorëve të çipave do të jetë drejtimi i zhvillimit.

Shkurtimisht, industria e brendshme e kondensatorit të gjendjes ekonomike në tërësi është relativisht e qëndrueshme, pasi vendet prodhuese të kondensatorëve, si prodhimi i energjisë do të jenë përpjekjet tona përfundimtare.

Nëse keni nevojë për Kondensator qeramike me tension të lartë, ju mund t'i gjeni prej tyre www.hv-caps.com