Diferenca midis tensionit cilindrik të tensionit të lartë në formë wafer

Në formën e kapsulave të kondensimit të tensionit të lartë, fletët e plumbit qeramik janë në shumicën e tyre të tipit blu, janë disa prodhues të verdhë të artikujve të çipeve të plumbit. Diferenca midis tensionit të kondensatorit cilindrik të qeramikës së lartë për shfaqjen e shishes, pikat qendrore të rrufe në qiell, përgjithësisht me ngjyrë të bardhë dhe ngjyrë kafe. Dhe me formë cilindrike, kondensator i çipit të qeramikës të diferencës midis shkarkimit, kryesisht në karakteristikat e mëposhtme:

Një rendiment i shkarkimeve të pjesshme, në formën e kapsulave të tensionit të lartë të kondensimit qeramik PS është relativisht i lartë, ndërsa cilindrike e qeramikës së kondensimit të tensionit të lartë PS është i ulët, janë përdorur në pajisjet e rrjetit inteligjent, si kuti e matjes së presionit të lartë, kalimi i nënprodukteve të presionit, etj. Në rezistencë, çipi blu i tensionit të lartë të sasisë së kondensimit të qeramikës është më keq.

Dy, HVC kondensimit cilindrik të tensionit të lartë të qeramikës, përdoren përgjithësisht në materialet e tipit N4700, përdorimi i jetës i viteve 20, angazhimi me cilësinë është i viteve 10. Kërkesat e veçanta si klientët që të mos përdorin materiale të tjera, kondensator HVC me N4700. Ky material karakterizohet nga koeficienti i temperaturës është i vogël, Këshilli ka një rezistencë të vogël, karakteristika të mira të frekuencave të larta, humbje të ulët, rezistencë të ulët të brendshme. Me të gjitha mjetet, chip blu e tensionit të lartë të capacito qeramiker është përdorur gjithashtu materiale N4700, megjithatë, japin e paketës së fletë të paketimit cilindrike gjithashtu. Megjithatë, nëse kërkesat e pajisjeve nuk janë aq të larta, se nuk duhet të përdorin një kondensator cilindrik. Për shembull, makinat e X-ray të Philips dhe makinat e TC, etj, është të përdorin materialin e N4700 formë blu-chip të tensionit të lartë të capacito qeramiker. Në të njëjtën mënyrë, jetëgjatësia mund të arrihet nga vitet 10 deri në 20.

Së treti, kondensuesi i qeramikës së tensionit të lartë cilindrik të frekuencës së lartë dhe kapacitetit të rrymës së lartë është më mirë se sa në formën e fletës së kondensatorëve të qeramikës.

Për të blerë në vendin e katërt, vetëm, nuk zgjedh shtrenjtë, e drejta është më e mira. Në zgjedhjen e kondensatorit të tensionit të lartë të qeramikës, dhe inxhinier i shitjeve duhet të shpjegojë me qartësi: çfarë pajisje për t'u përdorur? Frekuenca e mjedisit? Temperatura e dhomës? Zonë e mbyllur? Tension në shikim? Pulsi i tensionit? Teprica e tanishme? Kërkesat e PD-së? Disa klientë gjithashtu kërkojnë një rezistencë të ulët, madhësi të vogël, ose kërkesa më shumë, vetëm një ekspozitë të qartë të këtyre problemeve, inxhinierët e shitjeve të rekomandojnë shpejt dhe kanë nevojë për produkte të përshtatshme.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit: www.hv-caps.com