Materiale dielektrike të ndryshme, çmime të ndryshme

Kondensatorë qeramike të tensionit të lartë 35KV 2200pf, një shpërndarje të gjerë të materialeve të ndryshme!

Materialet e ndryshme, çmimet e ndryshme, që askush nuk e kupton. Megjithatë, kur diferenca e çmimit të 10 herë apo më shumë, si trajtohen? Konsumatorët më kanë thënë: Morgan, ka ofrues që ofrojnë tension të lartë Fengyun capacito qeramiker është 3.8 Yuan.But ju është raportuar materiale N4700 kapacitoreve të tensionit të lartë, çmimi i $ 42 hendeku është shumë i madh, ju lutem më ndihmoni për të shpjeguar!

Doli se përdorimi i konsumatorëve të tensionit të lartë të kapacitoreve qeramike si komponentë të tensionit të lartë gjenerator në kondensator për të përdorur 2200PF nominale, kapaciteti nominal 35 kV tensioni, 25 mm në diameter.Price ishte 3.8 Yuan.Material për Y5V. Përdorimi i tij brenda një muaji pas dështimit të një zbulimi të kondensatorit do të jetë rasti. Cf:

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

Siç mund ta shihni në tabelën e mësipërme, rezistenca e izolimit është materiali më i madh N4700 me tension të lartë, kondensatorët më të keq të performancës, duhet t'i përkasin Y5U ose Y5V më lart. Diferenca e rezistencës izoluese 20. Rezistenca e izolimit superiore ndaj kapacitetit aktual të më i madhi, pra, nga këndvështrimi aktual, është material i qartë N4700.

Nga ana tjetër, gjithashtu mund të shihni në tabelë me humbjen dielektrike, materialin N4700 të kondensatorëve të qeramikës me tension të lartë, humbje Y5V ose Y5U më pak se kohët 10. Kjo shpjegon se N4700 ka bërë stabilitet shumë më të mirë.

Tjetër është tiparet karakteristike të temperaturës, shpejtësia Y5V ose ndryshimi maksimal Y5U mund të shkojë në - 55 në - 80%, krahasuar me 20%, ky është një fakt shumë i frikshëm N4700.A shkalla e ndryshimit, në fakt, puna në line, do të ketë një gabim në situatë.

Së fundi, Le të analizojmë dimensionet e duhura. Para mysafirëve që furnizuesit janë Y5V, dhe diametri i 16 ~ mm ose më pak. Produkti ynë është N4700, diametri i 32 mm. Dyfishi i volumit.

Zgjidhni një kondensator, për të përcaktuar nëse është e përshtatshme për prodhimet e tyre, ai duhet të jetë i njëjtë me atë të HVC ndaj parametrave të mëparshëm që dallon nga analiza serioze dhe serioze e analizës. Çmimi nuk është se çelësi është se nuk mund të përdoret. Merr N4700 të kondensatorit të tensionit të lartë me çmim Y5V jo vetëm në të njëjtën shkallë, më e rëndësishmja, të kesh plotësisht nga kërkesat e veta për krahasimin e çmimeve të produkteve N4700, të cilat nuk janë të krahasueshme, nëse nuk jeni të sigurt ju lutemi krahasuar me përdorimin normal të produkteve. Konsumatorët rekomandohet bazuar në analizën e mësipërme, është mirë të përdorim materialin e N4700, nëse marrim parasysh koston, për të marrë parasysh ndryshimin nuk është i madh Y5T se të gjitha aspektet e dy parametrave janë të ngjashme, por me drejtësi Y5T precioaceptable për 35KV2200PF për shembull, çmimi duhet të jetë rreth $ 30, prandaj çmimi është i pranueshëm.

Për më shumë informacion, JU LUTEM vizitoni faqen tonë të internetit: www.hv-caps.com

  • prev:O
  • Next:A