Kondensatorë qeramikë të tensionit të lartë të përdorur në problemin e sistemit energjetik
Tension të lartë capacito qeramikers, kapacitoreve tension të lartë qeramike në rrjet, tension të lartë kapacitoreve qeramike, zakonisht matet si një rrjet, përdoren për ruajtjen e energjisë, fuqinë dhe produktet e tjera.

Për shkak të sistemeve të energjisë natyrore: tension të lartë AC, frekuencë të lartë në mjedise në natyrë (-40 ° C deri në + 60 gradë) rrufeja tension / aktuale, kështu që një shumëllojshmëri të faktorëve, e cila ishte një tension të lartë qeramike kapacitoreve në zhvillimin dhe prodhimin në një dilemë: mjedisi i ashpër me stabilitet të lartë kapacitiv kërkon që shkalla e ndryshimit të matjes së vogël, në të njëjtën kohë, matjen, ruajtjen e energjisë, fuqisë dhe produkteve të tjera, saktësi të lartë, e cila në këtë ambient të kondensatorëve të tensionit të lartë të tensionit të lartë PD ndonjëherë një shumë të kërkuar : PD në zero.

Kondensatori i tensionit të lartë të tensionit të lartë PD është 0 (zero) që shumica e prodhuesve nuk mund ta imagjinojnë atë që sot dihet, kompanitë e huaja, duke përfshirë tre dy markave dhe kjo ka arritur një shkallë të lartë të gabimit ose në realizimin e.

Para regjistrimit të Kinës është më pak serioze e një fabrike në Xi'an. Konsumatori për të inspektuar kondensator qeramik të tensionit të lartë 100pcs, 10% në kërkesat e PD 0 (zero).

Regjistrimi i HVC, duhet të gjurmohet deri në muajin e kaluar. Grupi ynë i fundit i tensionit të lartë kondensator pushtet qeramike testoni këtë dorëzim të fundit, produktin 40KVAC 1000PF, rendimenti i parazgjedhur i produktit 0 arrin 80% ose më shumë! Duartrokitje, miq! Kjo mund të jetë një rekord botëror! dhe pas tre muajve, inxhinierët tanë bazuar në të dhënat më të fundit të disponueshme, zgjidhin problemin e PD, kështu që përfitimet e teknologjisë së kondensatorit HVC përfitojnë jo vetëm në, por edhe reflektohen në avantazhet e çmimeve. Shkalla e gabimit zero-bazë, i lejon klientët të përfitojnë drejtpërdrejt, cilësi të lartë, përvojë të re dhe të përballueshme me markë!

Dëshironi të dini më shumë rreth përdorimit të sistemit të energjisë elektrike të kondensatorit të stilit të tensionit të lartë të derës së tensionit, ju lutem vizitoni www.hv-caps.com

  • prev:C
  • Next:D