Filtër: HV kapacitoreve qeramike Kinë

Lajme

Filtër: HV kapacitoreve qeramike Kinë Shpërndaje

HV kapacitoreve qeramike Kinë : Në teori (duke supozuar se kondensatori është i pastër), sa më e madhe të jetë kapaciteti, aq më e vogël është rezistenca e plotë dhe aq më e lartë është frekuenca. Por në fakt, kondensatorët mbi 1μF shumica janë kondensatorë elektrolitikë, ka një përbërës të shkëlqyeshëm të induktivitetit, kështu që nëse frekuencë e lartë, rezistenca e plotë do të rritet Ndonjëherë shohim një kondensator elektrolitik me kapacitet më të madh paralelisht me një kondensator të vogël, ai i madh që kalon me frekuencë të ulët ndërsa ai i vogël për të kaluar me frekuencë të lartë. Efekti i kondensatorit është të kalojë me frekuencë të lartë dhe rezistent me frekuencë të ulët. Sa më i madh të jetë kondensatori, aq më lehtë mund të kalojë frekuenca e ulët. Gjithmonë përdoret në filtër,Kondensatorët e derës HV dore (1000μF) filtri me frekuencë të ulët dhe kapaciteti i ulët (20pF) filtroni me frekuencë të lartë. Përdoruesit kishin imazhin e kondensatorit të filtrit si një "rezervuar". Meqenëse voltazhi nëpër kondensator nuk do të ndryshojë papritur, prandaj, sa më e lartë të jetë frekuenca, aq më e madhe është zbutja. Kondensatori ashtu si një rezervuar dhe kapaciteti është si uji, rezervuari nuk do të ndryshojë duke shtuar disa ujë ose avullim. Ai përkthen ndryshimin e tensionit në ndryshim të rrymës, sa më e lartë të jetë frekuenca, aq më e madhe është rryma e pikut, e cila tampon tensionin. Filtri është vetëm procesi i karikimit dhe shkarkimit. 

HVC - Prodhuesi kryesor në botë i tensionit të lartë disk qeramike kondensators.

prev:C Next:3

Kategoritë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C