PRODUKTI

Kondensator i fuqisë RF të tensionit të lartë

  • Kondensatori i rrymës RF me frekuencë të lartë, zëvendësimi i kondensatorit qeramik RF Vishay Draloric RF
Kondensatori i rrymës RF me frekuencë të lartë, zëvendësimi i kondensatorit qeramik RF Vishay Draloric RF

Kondensatori i rrymës RF me frekuencë të lartë, zëvendësimi i kondensatorit qeramik RF Vishay Draloric RF

  • Përshkrimi Vol Tension i lartë, Kondensator i energjisë RF me frekuencë të lartë Për makinën e ngrohjes me induksion, Vishay Draloric, Zëvendësimi i kondensatorit HEC RF.
  • Dërgoni Hetimin Tani


                Alternativa e Kondensatorit Qeramik të Fuqisë së Fuqisë së Lartë për Vishay Draloric dhe HEC 

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个                  

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个                                                                            

 

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

          

 

 

 
MATERIAL
Elementet e kondensatorit të bëra nga dielektrike qeramike Klasa 1 me elektroda metalike fisnike. 
Terminale fleksibile të lidhjes bakri / bronzi, i praruar nga argjendi, për të lejuar ndërlidhjen seriale dhe paralele.
 
 
 
FINISH
Elektroda metalike Noble dhe terminale lacquered mbrojtëse.
Contoured rim izolues është gjithashtu xham.
 
 
 
KARAKTERISTIKA
• Humbjet ulëta
• Besueshmërisë së lartë
• Vlerësimet e tensionit të lartë
 
 
 
APLIKIMET
Këto teknologji të lartë janë të dizajnuara për përdorim në ngrohje me induksion me frekuencë të lartë dhe saldim
pajisjet ku kërkohen vlerësime të tensionit të lartë.
 
 
 
FUSHA vëllim
50 PF të 6000 PF
 
 
 
Vëllim TOLERANCA
±% 10, ± 20%
 
 
 
Dielektrike qeramike
N750: (- 750 ppm /    )
 
 
 
Tension të vlerësuarat
3.3 deri 30 kVp (= voltazhi i pikut RF + voltazhi DC)
 
 
 
TEST dielektrike STRENGTH
UR<= 15KV: 200% e UR
UR> 15KV: 150% e UR
 
 
 
Faktorin dëfrim
Max. 0.006%
 
 
 
Rezistenca izolim
Min. 10 000 MΩ (në 25 ° C)
 
 
 
Kufiri punues TEMPERATURE
- 40 ° C deri + 85 ° C
 
 
 
 
地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个
 
 
地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个
 
 Shkarkoni faqen e të dhënave:
  
                    Zëvendësimi alternativ për kondensatorin e energjisë RF të Vishay Draloric, HEC
 

Kondensatorët e rrymës RF janë një histori e gjatë artizanale e vjetër botërore lloj i kondensatorit të tensionit të lartë të energjisë RF.

I përshtatshëm për tension të lartë, frekuencë të lartë, aplikim të rrymës së lartë. Marka më e famshme është Vishsy -Draloric,
Kondensator i Lartë i Energjisë (HEC), të dy nga SHBA, shpërndarësi më i famshëm në botë i aksioneve për kondensatorin RF
është Richardson Electronic.
 
Kondensatori HVC që ofron industrinë stokun më të madh të përzgjedhjes së kondensatorit RF të energjisë në shkallën ushtarake kineze 
për më shumë se 8 vjet, është zëvendësimi më i mirë alternative për Vishay dhe HEC, artikullin Morgan.
Ky lloj kondensatori ka historinë e prodhimit deri në 50 vjet më parë. Dhe gjithashtu njerëzit mund të gjejnë stok të vjetër
nga BRSS bërë. Kthimi në 50 vjet më parë, Gjermania Lindore mbështet Kinën për të ndërtuar linjën e kondensatorit RF, dhe nga 40 vjeç
vitet progresi i prodhimit. Kondensatori kinez RF Power tashmë ka fituar një famë në mbarë botën. Për të ulët
humbjet, besueshmëria e lartë dhe tiparet e vlerësimeve të tensionit të lartë. 
 
Aplikimi kryesor për kondensatorin RF të energjisë përfshin:
1) Komunikimi radio.
2) transmetues TV, inxhinieri radar.
3) Sateliti i hapësirës ajrore 
4) Makinë ngrohëse induksioni
5) Shkrirja e xhevahirëve, shkrirja e polisilikonit, pajisje RF mjekësore
kështu që ne të përmirësojmë faktorin e energjisë dhe mbrojtjen nga mbitensioni i pajisjeve.
 
Zbatimi kryesor nga India / Indonezia / Tajlanda dhe Vendi Evropian, kryesisht përdoret në induksion RF
makine ngrohje. Përdoruesi përfundimtar i prodhimit duhet të gjejë zëvendësim ndërsa modeli Vishay ishte djegur, nuk është kështu
lehtë për të gjetur stok të gatshëm për t'u zëvendësuar. Dhe shpërndarësi i Vishay dhe kanali Ebay / Amazon B2C nuk mund të ofrojnë
mbështetjen e duhur teknike dhe gjithashtu të vazhdojë furnizimin. Dhe më e rëndësishmja, kondensatori Vishay RF është gjithashtu
shumë e shtrenjtë dhe e vështirë për tu marrë. Përdorimi i kondensatorit të energjisë HVC RF mund të zgjidhë të gjithë problemin e mësipërm. HVC
mbajeni stokun e kondensatorit RF nga 7 në 30kv, Fuqia e vlerësuar deri në 160kva dhe, madhësia e diametrit deri në 225 mm. Mundet
mbulojnë kërkesat e kondensatorit me frekuencë të lartë të klientit. dhe inxhinier mund të ofrojë disa zëvendësime
të vështirë për të gjetur modelin. koha e përgjithshme e plumbit në 3 ditë duke bërë një tranzicion mjaft të shpejtë.
 
Kondensatori i energjisë Vishay RF kryesisht në llojin e pllakave (duket si një pllakë e rrumbullakët) dhe llojin e thua (ose ne e quajmë atë gisht
 lloji). Lloji i pllakës zakonisht pa gisht, por tipi i thonjve zakonisht me 3,4 ose 6 gishta. Dizajni i tipit thua
në fuqi më të lartë të vlerësuar. dhe dizajni i thonjve mund ta bëjë kondensatorin më të lehtë për tu ftohur. HVC gjithashtu e ofron këtë
dy lloje kryesore kondensator të energjisë RF.
 
Kondensatori i energjisë Vishay RF duke përdorur dielektrik qeramik të klasit një si R7 / R16 / R42 / R85 / R230, tipike
materiali është kondensator i energjisë R85 (N750) HVC RF kryesisht përdor dielektrik qeramik R85 (N750), duke dalë i ulët
faktori i shpërndarjes në 0.06%. me frekuencë të lartë featuer me humbje më të ulët duke e bërë këtë lloj kondensatori, mund të funksionojë
gjendje me frekuencë të lartë deri në 1Mhz por nuk gjeneron nxehtësi të madhe.

Kondensatori kryesor i energjisë Vishay RF përfshin seritë P70, P100, P140, P200 dhe FPE 200, FPE 210. Shpesh
përdorni modelin në tregun evropian dhe amerikan si: PE200,30KV 1000PF, PE200 30KV 1500PF, 14KV 200PF,
20KVA, 14KV 500, 20KVA, PE100, 14KV 800PF, 14KV 800PF, 14KV 1000PF.
 
HEC (High Energy Corp) është i famshëm në kondensatorin e tyre RF Seria, si HT50 / HT53 / HT54 / HT55 / HT57 / HT58
/ HT59. duke përdorur dielektrik qeramik N750 dhe N3300, Kondensatori HVC gjithashtu provon alternativën e kondensatorit HEC RF
zgjidhje dhe mbajtjen e një sasi të madhe të aksioneve.

Formulari vijues që rendit të gjithë modelin e kondensatorit të energjisë Vishay dhe HEC RF që HVC Capacitor mund të ofrojë alternative
dhe zëvendësimi.


Numri pjese Seriale Spec i vlerësuar Fuqia reaktive
DRALORIC VISHAY 
FPZ140WV50036BG1 FPZ140 30KV 50PF 90KVA
FPZ140WV10136BG1 FPZ140 30KV 100PF 90KVA
FPZ140WT20136BG1 FPZ140 27KV 200PF 90KVA
FPZ140WV25136BH1 FPZ140 30KV 250PF 90KVA
FPZ140WV30136BH1 FPZ140 30KV 300PF 90KVA
FPZ140WV40136BJ1 FPZ140 30KV 400PF 90KVA
FPZ140WV50136BJ1 FPZ140 30KV 500PF 90KVA
PEZ140WV60136BJ1 PEZ140 30KV 600PF 90KVA
PEZ140WV80136BJ1 PEZ140 30KV 800PF 90KVA
PEZ140BQ10236BJ1 PEZ140 25KV 1000PF 90KVA
PEZ140BJ15236BJ1 PEZ140 15KV 1500PF 90KVA
PEZ140BJ20236BJ1 PEZ140 15KV 2000PF 90KVA
PEZ140BJ25236BJ1 PEZ140 15KV 2500PF 90KVA
PEF220WP16138BF1 PEF220 20KV 160PF 110KVA
PEF220WP20138BF1 PEF220 20KV 200PF 110KVA
PEF220WL25136BF1 PEF220 16KV 250PF 110KVA
PEF220WJ30138BF1 PEF220 14KV 300PF 110KVA
PEF220WF40138BF1 PEF220 12KV 400PF 110KVA
PEF220WN50136BG1 PEF220 18KV 500PF 140KVA
PEF220WL60138BG1 PEF220 16KV 600PF 140KVA
PEF220WP80138BH1 PEF220 20KV 800PF 140KVA
PEF220WP10236BH1 PEF220 20KV 1000PF 140KVA
PEF220WL12238BH1 PEF220 16KV 1200PF 140KVA
PEF220WJ16238BH1 PEF220 14KV 1600PF 140KVA
PEF220WP20236BJ1 PEF220 20KV 2000PF 140KVA
PEF220WP25238BJ1 PEF220 20KV 2500PF 140KVA
PEF220WP25238BJ3 PEF220 20KV 2500PF 140KVA
PEF220WP25236BJ2 PEF220 20KV 2500PF 140KVA
PEF220WM30236BJ1 PEF220 17KV 3000PF 140KVA
PEF220WH40238BJ1 PEF220 13KV 4000PF 140KVA
PEF220WH50236BJ1 PEF220 13KV 5000PF 140KVA
PEF220WF60236BJ1 PEF220 12KV 6000PF 140KVA
PEF220WP60238BK1 PEF220 20KV 6000PF 140KVA
PEF220BJ70238BK1 PEF220 15KV 7000PF 140KVA
PEF220BJ80236BK1 PEF220 15KV 8000PF 140KVA
PEF220WH10338BK1 PEF220 13KV 10000PF 140KVA
P # 0070WJ250 ## BF1 P70 14KV 25PF 15KVA
P # 0070WJ300 ## BF1 P70 14KV 30PF 15KVA
P # 0070WJ400 ## BG1 P70 14KV 40PF 20KVA
P # 0070WJ500 ## BG1 P70 14KV 50PF 20KVA
P # 0070WJ600 ## BG1 P70 14KV 60PF 20KVA
P # 0070WF800 ## BG1 P70 12KV 80PF 20KVA
P # 0070WJ101 ## BH1 P70 14KV 100PF 20KVA
P # 0070WH121 ## BH1 P70 13KV 120PF 20KVA
P # 0070WH161 ## BH1 P70 13KV 160PF 20KVA
P # 0070WJ201 ## BJ1 P70 14KV 200PF 20KVA
P # 0070WJ251 ## BJ1 P70 14KV 250PF 20KVA
P # 0070WJ301 ## BJ1 P70 14KV 300PF 20KVA
P # 0070WH401 ## BJ1 P70 13KV 400PF 20KVA
P # 0070WH501 ## BJ1 P70 13KV 500PF 20KVA
P # 0070WF601 ## BJ1 P70 12KV 600PF 20KVA
P # 0070WE801 ## BJ1 P70 11KV 800PF 20KVA
P # 0100BJ500 ## BF1 P100 15KV 50PF 30KVA
P # 0100BJ600 ## BF1 P100 15KV 60PF 30KVA
P # 0100BJ800 ## BG1 P100 15KV 80PF 40KVA
P # 0100BJ101 ## BG1 P100 15KV 100PF 40KVA
P # 0100BJ121 ## BG1 P100 15KV 120PF 40KVA
P # 0100WH161 ## BG1 P100 13KV 160PF 40KVA
P # 0100BJ201 ## BH1 P100 15KV 200PF 40KVA
P # 0100WJ251 ## BH1 P100 14KV 250PF 40KVA
P # 0100WH301 ## BH1 P100 13KV 300PF 40KVA
P # 0100WJ401 ## BJ1 P100 14KV 400PF 40KVA
P # 0100WJ501 ## BJ1 P100 14KV 500PF 40KVA
P # 0100WJ601 ## BJ1 P100 14KV 600PF 40KVA
P # 0100WJ801 ## BJ1 P100 14KV 800PF 40KVA
P # 0100WH102 ## BJ1 P100 13KV 1000PF 40KVA
P # 0100WH122 ## BJ1 P100 13KV 1200PF 40KVA
P # 0100WE162 ## BJ1 P100 11KV 1600PF 40KVA
P # 0140BJ101 ## BF1 P140 15KV 100PF 67.5KVA
P # 0140BJ121 ## BF1 P140 15KV 120PF 67.5KVA
P # 0140BJ161 ## BG1 P140 15KV 160PF 90KVA
P # 0140BJ201 ## BG1 P140 15KV 200PF 90KVA
P # 0140BJ251 ## BG1 P140 15KV 250PF 90KVA
P # 0140WJ301 ## BG1 P140 14KV 300PF 90KVA
P # 0140BJ401 ## BH1 P140 15KV 400PF 90KVA
P # 0140WJ501 ## BH1 P140 14KV 500PF 90KVA
P # 0140WH601 ## BH1 P140 13KV 600PF 90KVA
P # 0140WH801 ## BH1 P140 13KV 800PF 90KVA
P # 0140WJ102 ## BJ1 P140 14KV 1000PF 90KVA
P # 0140WJ122 ## BJ1 P140 14KV 1200PF 90KVA
P # 0140WJ162 ## BJ1 P140 14KV 1600PF 90KVA
P # 0140WH202 ## BJ1 P140 13KV 2000PF 90KVA
P # 0140WH252 ## BJ1 P140 13KV 2500PF 90KVA
P # 0140WF302 ## BJ1 P140 12KV 3000PF 90KVA
P # 0140WL302 ## BK1 P140 16KV 3000PF 90KVA
P # 0200BJ161 ## BF1 P200 15KV 160PF 112KVA
P # 0200BJ201 ## BF1 P200 15KV 200PF 112KVA
P # 0200BJ251 ## BF1 P200 15KV 250PF 112KVA
P # 0200WJ301 ## BF1 P200 14KV 300PF 112KVA
P # 0200WF401 ## BF1 P200 12KV 400PF 112KVA
P # 0200BJ501 ## BG1 P200 15KV 500PF 150KVA
P # 0200BJ601 ## BG1 P200 15KV 600PF 150KVA
P # 0200BJ801 ## BH1 P200 15KV 800PF 150KVA
P # 0200WJ102 ## BH1 P200 14KV 1000PF 150KVA
P # 0200WJ122 ## BH1 P200 14KV 1200PF 150KVA
P # 0200WJ162 ## BH1 P200 14KV 1600PF 150KVA
P # 0200WJ202 ## BJ1 P200 14KV 2000PF 150KVA
P # 0200WJ252 ## BJ1 P200 14KV 2500PF 150KVA
P # 0200WJ302 ## BJ1 P200 14KV 3000PF 150KVA
P # 0200WH402 ## BJ1 P200 13KV 4000PF 150KVA
P # 0200WH502 ## BJ1 P200 13KV 5000PF 150KVA
P # 0200WF602 ## BJ1 P200 12KV 6000PF 150KVA
FPS060WF10136BH1 FPS60 12KV 100PF 10KVA
FPS060WF20136BJ1 FPS60 12KV 200PF 10KVA
FPS060WF25136BJ1 FPS60 12KV 250PF 10KVA
FPS060WF30136BJ1 FPS60 12KV 300PF 10KVA
FPS060BH50136BJ1 FPS60 10KV 500PF 10KVA
FPS080VY50136BJ1 FPS80 7KV 500PF 15KVA
FPS080VT10236BJ1 FPS80 3.5KV 1000PF 15KVA
FPS110BF10236BJ1 FPS110 6KV 1000PF 30KVA
FPE200WV102 ## BJ1 FPE200 30KV 1000PF 160KVA
FPE210WV152 ## BJ1 FPE210 30KV 1500PF 90KVA
       
       
Korporata e Energjisë së Lartë Seriale Spec i vlerësuar Fuqia reaktive
HT57Y100KA HT57 15KV 10PF 35KVA
HT57Y250KA HT57 15KV 25PF 35KVA
HT57Y500KA HT57 15KV 50PF 35KVA
HT57Y600KA HT57 15KV 60PF 35KVA
HT57Y750KA HT57 15KV 75PF 35KVA
HT57Y101KA HT57 15KV 100PF 35KVA
HT57Y151KA HT57 15KV 150PF 35KVA
HT57Y201KA HT57 15KV 200PF 35KVA
HT57Y251KA HT57 15KV 250PF 35KVA
HT57Y301KA HT57 15KV 300PF 35KVA
HT57Y401KA HT57 15KV 400PF 35KVA
HT57Y501KA HT57 15KV 500PF 35KVA
HT50V100KA HT50 7.5KV 10PF 10KVA
HT50V150KA HT50 7.5KV 15PF 10KVA
HT50V250KA HT50 7.5KV 25PF 10KVA
HT50V300KA HT50 7.5KV 30PF 10KVA
HT50V350KA HT50 7.5KV 35PF 10KVA
HT50V400KA HT50 7.5KV 40PF 10KVA
HT50V450KA HT50 7.5KV 45PF 10KVA
HT50V500KA HT50 7.5KV 50PF 10KVA
HT50V550KA HT50 7.5KV 55PF 10KVA
HT50V600KA HT50 7.5KV 60PF 10KVA
HT50V650KA HT50 7.5KV 65PF 10KVA
HT50V750KA HT50 7.5KV 75PF 10KVA
HT50V101KA HT50 7.5KV 100PF 10KVA
HT50V151KA HT50 7.5KV 150PF 10KVA
HT50V171KA HT50 7.5KV 170PF 10KVA
HT50V201KA HT50 7.5KV 200PF 10KVA
HT50V301KA HT50 7.5KV 300PF 10KVA
HT50V401KA HT50 7.5KV 400PF 10KVA
HT50V501KA HT50 7.5KV 500PF 10KVA
HT50V601KA HT50 7.5KV 600PF 10KVA
HT50V701KA HT50 7.5KV 700PF 10KVA
HH58V501KA HH58 7.5KV 500PF 0.6KVA
HH58V701KA HH58 7.5KV 700PF 0.6KVA
HH58V901KA HH58 7.5KV 900PF 0.6KVA
HH58V102KA HH58 7.5KV 1000PF 0.6KVA
HH58V202KA HH58 7.5KV 2000PF 0.6KVA
HH58V252KA HH58 7.5KV 2500PF 0.6KVA
       

 

Prev: Asnjë Next: Asnjë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [email mbrojtur]

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C