Kondensatorë të qarqeve me tension të lartë 1 kVDC në 50 kVDC, HV C

Përshkrim:

HV Capacitor, HV Kondensatorë, HV Kondensatorë qeramike, kondensator me tension të lartë qeramik. • Humbje të ulëta • Stabilitet të lartë • Vëllim të lartë në madhësi të vogël • Çiftet e zinxhirëve (të preferuara) ose të drejta • Në përputhje me RoHS të tmerrshme

  • Përshkrimi shtesë

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个 地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个
Kondensatorët me 7.5 mm (0.30 ") deri 15 mm (0.40") ndarjen e plumbit (P)

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

KARAKTERISTIKA:
• Humbjet ulëta
• Stabilitet të lartë
• vëllim të lartë në madhësi të vogël
• përthyer (e preferuar) ose drejt çon
• Në përputhje me direktivën e RoHS 2002 / 95 / EC
Temperatura Operative FUSHA:
Klasa 1: SL, - 40 ° C deri + 125 ° C
Klasa 1: N4700 - 25 ° C deri + 100 ° C
Klasa 2: Y5T, Y5U, Y5V, - 25 ° C deri në + 85 ° C
Klasa 2: X5F, X7R, - 40 ° C deri + 125 ° C
Koeficientët temperatura:
Klasa 1 SL, N4700
Klasa 2 X7R, Y5P, Y5T, Z5U, Y5V, X5F
Vëllim FUSHA:
10 PF të 33 000 PF
Vlerësuar me tension DC:
1 kV të 50 kV
Fortësia dielektrike:
200% e tensionit nominal
APLIKIMET:
• tensionit të lartë DC
• lazer CO2
• Pulse tension të lartë
• SMPS
• HV furnizimit me energji elektrike
• HF çakëll
DESIGN:
Kapacitoreve përbëhet nga një disk qeramike të dyja anët e të cilave janë
argjend praruar. Çon lidhjes janë bërë prej bakrit konservuar.
Kapacitoreve mund të furnizohen me çon përthyer apo drejt
me një ndarje kryesor i 5 mm (0.20 "), 7.5 mm (0.30") ose 10 mm (0.40 ")
dhe një gjatësi të çojë nga 4 mm deri 30 mm. Toleranca standarde në
vëllim është 5% ose 10% për kapacitoreve klasë 1 dhe ±
10% ose ± 20% për kapacitoreve klasë 2. Encapsulation është bërë
e blu ngjyrë epoxy-rrëshirë.
Rezistenca izolimin AT 500 VDC:
N4700:> = 200 000 MΩ
UJ, SL, X5F, X7R, Y5T:> = 100 000 M Ω
Y5U, Y5V:> = 10 000 MΩ
TOLERANCA ON vëllim: ::
± 5%; ± 10%; ± 20%; + 80 / - 20%
Tolerancat tjera në dispozicion sipas kërkesës
Faktorin dëfrim:
UJ, SL: 6X10 -4
X5F: 1%
X7R: 1.5%
N4700: 0.1% të 0.2%
Y5T: 1%
Y5U, Y5V: 2%

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个

DOWN:Stil i qeramikës në disk Datasheet 3p.PDF

Kushtet në mbërritje e kërkimit: HV Capacitor,HV kapacitoreve,kapacitoreve qeramike HV, Kondensator i qeramikës me tension të lartë