PRODUKTI

Produkte

  • Kondensatori i dorës së derës | Kondensatori i qepës së derës me voltazh të lartë
Kondensatori i dorës së derës | Kondensatori i qepës së derës me voltazh të lartë

Kondensatori i dorës së derës | Kondensatori i qepës së derës me voltazh të lartë

  • Përshkrimi E TIPARET: • Faktor i ulët shpërndarjeje prej 0.1% në 20kHz në 1000kHz • N4700 (T3M) Klasa 1, dielektrike qeramike me bazë stroçium • Efekt i papërfillshëm piezoelektrik / elektrostriktiv • Montimi i terminalit të vidës
  • Dërgoni Hetimin Tani

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个                  

地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个                                                                            

 

 

          

 

 

 
PËRDORIMI:
Kryesisht përdoret në pik normës aktuale dhe të lartë lartë përsëritje circuit.Such si:
doubler tensionit të lartë, mbrojtjen e tensionit, kyçje dhe shkyçje qarqeve, gjenerator lazer,
qarqeve switching, pajisjeve të saldimit, kufiri i këmbimit, magazinimit DC
bashkim frekuencë të lartë, AC dhe DC filtrim aplikimet.
 
 
KARAKTERISTIKA:
• Faktor i ulët i shpërndarjes prej 0.1% në 20kHz në 1000kHz
• N4700 (T3M) Klasa 1, dielektrik qeramik i bazuar në stroncium
• Efekt i papërfillshëm piezoelektrik / elektrostriktiv
• Montimi i terminalit të vidës
 
 
Fortësia dielektrike:
150% e tensionit nominal në vaj, duke i akuzuar aktuale kufizuar në 5mA
 
 
FAKTORI I SHPENZIMIT tan δ:
N4700: x 1 x 10-3 (1 kHz)
 
 
IZOLIMI REZISTENCA:
Min. 200 000 MΩ në 25 ° C
 
 
KUFIZUAR CORONA:
<5 pC në tension të vlerësuar AC
 
 
Temperatura Operative FUSHA:
- 30 ° C deri + 85 ° C: N4700, Y5S, Y5T, Y5U, Y5V
- 30 ° C deri + 125 ° C: X7R
 
 
APLIKIMET:
• Furnizime të tensionit të lartë
• Lazer CO2
• Pajisjet me rreze X
• Pajisjet e saldimit
• Pajisjet industriale mjekësore
 
 
Vëllim FUSHA:
140 PF të 15000 PF
 
 
Tension të vlerësuarat:
• 10 000 VDC (4000 VRMS)
• 15 000 VDC (6000 VRMS)
• 20 000 VDC (8000 VRMS)
• 30 000 VDC (10 000 VRMS)
• 40 000 VDC (13 000 VRMS)
 
 
Dielektrike qeramike:
N4700 (Klasa 1) 
 
 
MATERIALE:
Elementet Capacitor bëra nga Klasa 1 qeramike në një rast formohem epoxy.
Terminalet vidhos: bronzi, argjendi praruar.
 
 
Shpërndarje POWER:
Limitoni në ngritjen e 25 ° C mbi ambientin, matur sipas rastit
 
 
Tolerancat vëllim:
± 10%, ± 20%
 

   

  地方 十 多个 饭店 梵蒂冈 梵蒂冈 梵蒂冈 反动 个


SHKARKONI DHOMAT E PRGJITHSHME :DOOR KNOB STYLE 2p.PDF
Nga Shkurt 2018, HVC Filloni të ofroni kondensator spec më të lartë doorknob nga 60KVdc në 150KVdc, të reja artikulli në dispozicion ju lutemi pyetni sales@hv-caps.com, duke ndjekur referencën kryq të dooknob HVC kondensator për markat e tjera. 


 

Referenca alternative e zëvendësimit të kondensatorit Doorknob të tensionit të lartë nga Vishay, Murata, TDK, AVX, HVCA

 

Lloji i Terminalit me Vidë të Kondensatorit Qeramik të Tensionit të Lartë, i quajtur ndryshe "Kondensator Doorknob i Lartë i Tensionit", është një komponent elektronik i shkallës së industrisë. Markat e njohura janë kompania amerikane Vishay, AVX, HVCA dhe lojtari japonez Murata dhe TDK. Këto lloje të kondensatorit qeramikë të dorezës përdorin në mënyrë të egër në gjeneratorin me rreze X, radiografinë dixhitale, testimin jo shkatërrues, pajisjet me lazer dhe plazmë, Spiralja Tesla, gjeneratori Marx dhe shumë më tepër. Meqenëse i gjithë tregu i makinës me tension të lartë është në rënie. Lojtar kryesor i kondensatorit qeramikë dorasi gradualisht u largua nga ky treg dhe kryesori i artikullit të kondensatorit të butonit të dorës. Konsumatori përfundimtar që kërkon zgjidhje zëvendësuese për të vazhduar projektin ekzistues ekzistues dhe ka nevojë për mbështetje teknike për zhvillimin e produktit të ri.

Murata është kompania e parë që lëshon njoftimin e EOL për kondensatorin e butonit të derës HV (seri DHS, ngjyrë e bardhë) Në mes të vitit 2018. AVX gjithashtu njofton se nuk do të ketë më në pozicionin e prodhimit të kondensatorit të derës (seri HP / HW / HD / HE, përdorni ngjyrën e kuqe rrëshirë epoksi) në tetor 2018. Vishay dhe TDK është e vetmja markë e madhe akoma në prodhim, por koha e çon gjithmonë duke mbajtur deri në 18 javë dhe më shumë, dhe rrallë të pranojë urdhrin e prodhimit të specifikimeve me porosi. Për shkak të kostos së lartë ato nuk janë mundësi ekonomike për prodhim masiv sidomos në vendet e BRICS si Brazili, Rusia, India, të cilët kanë nevojë për kondensator ekonomik dhe të besueshëm të derës për të prodhuar model të ndryshëm makine me rreze X Mjekësore me fuqi të lartë dhe makinë inspektimi aeroporti. Markë HVCA gjithashtu telefononi Dean Technology CKE nga SHBA, kjo markë duket thjesht artikull OEM. Produkti i tyre mund të gjendet nga kanali i tyre i shpërndarjes së HV.

Kondensatori HVC nga Kina Jugore, është prodhues profesional i kondensatorit të butonit të qepjes së tensionit të lartë, me përvojë afërsisht 10 vjeçare si zgjidhje alternative dhe zëvendësuese për kondensatorin e markës amerikane dhe japoneze. HVC tashmë fiton famë të mirë duke bashkëpunuar ngushtë me shumë kompani Fortune 500 si GE, PHILIPS, NIKON, KONICA Minolta dhe shumë më tepër. 

 Kondensatori qeramik doreza e tensionit të lartë të markës HVC gjithashtu ka përparësinë unike pasuese


1). Kondensatori HVC është prodhues vetëm në prodhimin masiv të kondensatorit të kunjit 100kv dhe 150kv. Ndërsa marka "e njohur" paraqet vetëm deri në 50kv.

2). Kontrolli i kondensatorit HVC me të gjithë procesin e prodhimit, nga bërja e pluhurit, disku qeramik, te montimi i bashkimit dhe në fund kapsulimi epoksi. Marka "e njohur" gjithmonë njofton se vështirë se mund të blejnë lëndën e parë, e cila është element i rrallë dhe kontrollohet në mënyrë rigoroze nga vendi kryesor i zhvillimit. Kontraktimi i lëndës së parë shkakton markë të mirënjohur në kosto më të lartë të produktit dhe rezulton në kohë të gjatë prodhimi.

3) .HVC Kapacitor i hapur për prodhim me porosi, spekulime të disponueshme për gamën e gjerë nga 10kv në 150kv, kapacitet nga 100pf në 15000pf. prodhim me porosi të ulët MOQ, e cila është thelbësore për zhvillimin e projektit të ri.
Pas renditjes së spekulimeve të plota për HVC Capacitor si zëvendësim alternative dhe referencë kryq për Vishay, TDK, Murata, AVX, HVCA:


Tensioni vlerësuarat

Materiali dielektrik

  Numri i pjesës pajisëse HVC

Murata, Vishay, AVX, TDK, HVCA Numri i Pjesës 

vëllim

 

 

   
10KV 560PF N4700 HVCT8G-10KV-DL30-561K DHS4E4A561KC2B,
JX5T3M561K10KV,
NX5T3M561K10KV,
DHS4E4A561MCXB
10KV 1000PF N4700 HVCT8G-10KV-DL30-102K FD-12AU,
715C10KTD10
10KV 1200PF N4700 HVCT8G-10KV-DL30-122K DHS4E4A122KH2B,
NX5T3M122K10KV,
JX5T3M122K10KV,
DHS4E4A122MHXB
10KV 2200PF N4700 HVCT8G-10KV-DL38-222K 715C10KTD22
10KV 2800PF N4700 HVCT8G-10KV-DL38-282K DHS4E4A282KL2B,
JX5T3M282K10KV,
NX5T3M282K10KV,
DHS4E4A282MLXB
10KV 3200PF   HVCT8G-10KV-E323M 715CPP103DK322Z
10KV 4700PF   HVCT8G-10KV-E472M 715C10KTD47
10KV 5000PF N4700 HVCT8G-10KV-DL38-502K DHS4E4A502KR2B,
NX5T3M502K10KV,
JX5T3M502K10KV,
DHS4E4A502MRXB,
715C10KTD50
10KV 5600PF   HVCT8G-10KV-E562M 715C10KTT56
10KV 8000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4A802KT2B,
715C10KTD80,
JX5T3M802K10KV,
NX5T3M802K10KV
10KV 10000PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C10DKS10
10KV 20000PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C10DKS20
15KV 250PF   Hetim shitje@hv-caps.com  NX5Y5P251K15KV,
JX5Y5P251K15KV
15KV 290PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
15KV 370PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4C371KC2B,
NX5T3M371K15KV,
JX5T3M371K15KV,
DHS4E4C371MCXB
15KV 500PF   Hetim shitje@hv-caps.com HD300X0501M,
JX5Y5P501K15KV,
NX5Y5P501K15KV
15KV 560PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30EX0561M
15KV 750PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30EX0751M
15KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C15KTD10,
NX5Y5P102K15KV,
JX5Y5P102K15KV,
HP30EX0102M
15KV 1200PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
15KV 1100PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4C112KH2B,
JX5T3M112K15KV,
NX5T3M112K15KV,
DHS4E4C112MHXB
15KV 1500PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKD15,
HP40EX0152M
15KV 1800PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40EX0182M
15KV 1900PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4C192KL2B,
NX5T3M192K15KV,
JX5T3M192K15KV,
DHS4E4C192MLXB
15KV 2000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKD20,
HP40EX0202M
15KV 2200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
15KV 2500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50EX0252M
15KV 2700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50EX0272M
15KV 3000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
15KV 3200PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKD32
15KV 3300PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKD33,
715C15KTD33
15KV 3400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4C342MRXB,
JX5T3M342K15KV,
NX5T3M342K15KV,
DHS4E4C342KR2B
15KV 3700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60EX0372M
15KV 4000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60EX0402M
15KV 4700PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKD47
15KV 5000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com HP60EX0502M
15KV 5300PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4C532KT2B,
NX5T3M532K15KV,
JX5T3M532K15KV,
DHS4E4C532MTXB,
715C15KTD53
15KV 5600PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60EX0562M
15KV 7000PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-153AN
15KV 10000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C15DKS10
20KV 200PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-221A,
JX5Y5P251K20KV,
NX5Y5P251K20KV
20KV 280PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4D281KC2B,
JX5T3M281K20KV,
NX5T3M281K20KV,
DHS4E4D281MCXB
20kv 400pf   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-222A
20KV 500PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKT50,
NX5Y5P501K20KV,
JX5Y5P501K20KV,
HP30EY0501M,
715CPP203BM501Z
20KV 560PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C20KTT56,
HP30EY0561M
20KV 600PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D601ZD2B,
DHSF44D601ZDXB,
715CPP203BM601Z
20KV 700PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-223A
20KV 750PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30EY0751M
20KV 880PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D601ZD2B,
NX5T3M881K20KV,
JX5T3M881K20KV,
DHSF44D601ZDXB
20KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D102ZH2B,
JX5Y5P102K20KV,
NX5Y5P102K20KV,
DHSF44D102ZHXB,
UHV-224A
20KV 1000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD10,
HP40EY0102M,
715C20KTD10
20KV 1300PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD13,
HP40EY0132M
20KV 1400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4D142KL2B,
JX5T3M142K20KV,
NX5T3M142K20KV,
DHS4E4D142MLXB,
715C20KTD14,
UHV-1A
20KV 1500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40EY0152M
20KV 1700PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-1AN
20KV 2000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50EY0202M
20KV 2200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50EY0222M
20KV 2400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D242ZN2B,
DHSF44D242ZNXB
20KV 2500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4D252KR2B,
NX5T3M252K20KV,
JX5T3M252K20KV,
DHS4E4D252MRXB
20KV 2500PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD25,
JX5T3M252K20KV,
NX5T3M252K20KV,
HP50EY0252M, UHV-2A
20KV 2800PF     715C20KTT28
20KV 3000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60EY0302M, FHV-2AN
20KV 3300PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D332ZR2B,
DHSF44D332ZRXB
20KV 3300PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD33,
HP60EY0332M
20KV 3700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60EY0372M
20KV 4000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4D402KT2B
/ DHS4E4D402MTXB
Hetim shitje@hv-caps.com UHV-3A,NX5T3M402K20KV,
JX5T3M402K20KV,
HP60EY0402M,
715C20KTD40,
HW60EY0402M  
20KV 4700PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD47
20KV 4800PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44D482ZT2B,
DHSF44D482ZTXB
20KV 5200PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-3AN
20KV 5600PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C20KTT56
20KV 6800PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C20DKD68
20KV 10000PF Y5T Hetim shitje@hv-caps.com  
20KV 30000PF Y5V Hetim shitje@hv-caps.com  
30KV 190PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4F191KC2B,
JX5T3M191K30KV,
NX5T3M191K30KV,
DHS4E4F191MCXB
30KV 200PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-231A
30KV 260PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715CBP303AN261Z,
NX5Y5P251K30KV,
JX5Y5P102K20KV
30KV 400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C30KTT40, UHV-232A
30KV 460PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44F461ZD2B,
DHSF44F461ZDXB,
715CPP303BN461Z
30KV 500PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C30DKT50
30KV 560PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30E30561M
30KV 580PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715CY5PPB303BN581M
30KV 590PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4F591KH2B,
NX5T3M591K30KV,
JX5T3M591K30KV,
DHS4E4F591MHXB
30KV 700PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-233A
30KV 780PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44F781ZH2B,
DHSF44F781ZHXB
30KV 820PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40E30821M
30KV 940PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4F941KL2B,
JX5T3M941K30KV,
NX5T3M941K30KV,
DHS4E4F941MLXB,
UHV-4A
30KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C30DKD10,
HP40E30102M
30KV 1120PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40E31121M
30KV 1200PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-4AN
30KV 1500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E30152M
30KV 1700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4F172KR2B,
JX5T3M172K30KV,
NX5T3M172K30KV,
DHS4E4F172MRXB,
HP50E30172M, UHV-5A
30KV 1800PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44F182ZN2B,
DHSF44F182ZNXB
30KV 2000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E30202M
30KV 2100PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-5AN
30KV 2200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
30KV 2500PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44F252ZR2B,
DHSF44F252ZRXB,
715C30DKD25
30KV 2500PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com 715C30DKD25
30KV 2700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4F272KT2B,
715C30KTD27,
NX5T3M272K30KV,
JX5T3M272K30KV,
DHS4E4F272MTXB,
UHV-6A, HP60E30272M
30KV 3000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E30302M
30KV 3300PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C30DKD33,
HP60E30332M
30KV 3500PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-6AN
30KV 3600PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44F362ZT2B,
DHSF44F362ZTXB
30KV 3700PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
30KV 4000PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C30KTT40
30KV 4700PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C30DKD47
30KV 5300PF Y5S Hetim shitje@hv-caps.com  
30KV 5900PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C30KTT59
30KV 10000PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
30KV 9400PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C30KTT94
30KV 20000PF Y5V Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 100PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com UHV-241A
40KV 140PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4G141KC2B,
JX5T3M141K40KV,
NX5T3M141K40KV,
DHS4E4G141MCXB
40KV 150PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 180PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715CBP403AP181Z
40KV 200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com UHV-242A,
JX5Y5P251K40KV,
NX5Y5P251K40KV
40KV 300PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKT30
40KV 390PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30E40391M
40KV 340PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44G341ZD2B,
DHSF44G341ZDXB,
715CPP403BP341Z
40KV 400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com UHV-243A
40KV 440PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4G441KH2B,
NX5T3M441K40KV,
JX5T3M441K40KV,
DHS4E4G441MHXB
40KV 500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKT50,
NX5Y5P501K40KV,
JX5Y5P501K40KV
40KV 570PF Z5V Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44G571ZH2B,
DHSF44G571ZHXB
40KV 560PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4G701KL2B,
JX5T3M701K40KV,
NX5T3M701K40KV,
DHS4E4G701MLXB,
UHV-7A
40KV 750PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40E40751M
40KV 780PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKT78
40KV 840PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 850PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-7AN
40KV 920PF   Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44G921ZLXB
40KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKD10,
715C40KTD10,
HP50E40102M
40KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 1200PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 1300PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4G132KR2B,
DHSF44G132ZN2B,
NX5T3M132K40KV,
JX5T3M132K40KV,
DHS4E4G132MRXB,
UHV-8A, 715C40KTD13
40KV 1400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E40142M,
715C40KTT14
40KV 1500PF   Hetim shitje@hv-caps.com FHV-8AN
40KV 1600PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKD16
40KV 1700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E40172M
40KV 1900PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44G192ZR2B,
DHSF44G192ZRXB
40KV 2000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHS4E4G202KT2B,
JX5T3M202K40KV,
NX5T3M202K40KV,
DHS4E4G202MTXB,
HP60E40202M, UHV-9A  
40KV 2200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 2200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 2400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E40242M
40KV 2500PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKD25
40KV 2700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com DHSF44G272ZT2B,
DHSF44G272ZTXB
40KV 3300PF Y5S Hetim shitje@hv-caps.com 715C40DKD33
40KV 4400PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C40KTT44
40KV 5000PF Y5T Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 6000PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 6800PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 7000PF   Hetim shitje@hv-caps.com 715C40KTT70
40KV 8000PF   Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 10000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com  
40KV 15000PF Y5V Hetim shitje@hv-caps.com  
50KV 100PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-251A,
NX5T3M101K50KV,
JX5T3M101K50KV
50KV 200PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C50KTT20M4,
JX5T3M201K50KV,
NX5T3M201K50KV,
UHV-252A
50KV 280PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP30E50281M,
JX5Y5P251K50KV,
NX5Y5P251K50KV
50KV 400PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com UHV-253A,
NX5T3M401K50KV,
JX5T3M401K50KV
50KV 410PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40E50411M
50KV 500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP40E50501M,
NX5Y5P501K50KV,
JX5Y5P501K50KV
50KV 560PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C50KTT56M5,
JX5T3M561K50KV,
NX5T3M561K50KV,
HP40E50561M,
UHV-10A
50KV 700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C50KTT70M5,
FHV-10AN
50KV 750PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E50751M
50KV 850PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E50851M
50KV 910PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
50KV 1000PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C50KTD10M5,
NX5T3M112K50KV,
JX5T3M112K50KV,
HP50E50102M, UHV-11A
50KV 1300PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com 715C50KTD13M5,
FHV-11AN
50KV 1350PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E51351M
50KV 1500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E50152M
50KV 1650PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E51651M
50KV 1700PF   Hetim shitje@hv-caps.com UHV-12A,
JX5T3M172K50KV,
NX5T3M172K50KV,
715C50KTD17M5
50KV 1950PF      
50KV 2100PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com FHV-12AN
50KV 2300PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
50KV 2500PF N4700  
50KV 2700PF N4700  
50KV 3700PF N4700  
50KV 5000PF N4700  
50KV 6000PF N4700  
50KV 8000PF N4700  
60KV 195PF N4700  
60KV 375PF N4700  
60KV 500PF N4700  
60KV 650PF N4700  
60KV 700PF N4700  
60KV 850PF N4700  
60KV 1000PF N4700  
60KV 1200PF N4700  
60KV 1400PF N4700  
70KV 10000PF Y5U Hetim shitje@hv-caps.com  
80KV 5000PF Y5T Hetim shitje@hv-caps.com  
100KV 500PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP50E90501M
100KV 675PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E96750M
100KV 700PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com  
100KV 750PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E90751M
100KV 825PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com HP60E98250M
100KV 1000PF Y5S Hetim shitje@hv-caps.com  
100KV 2000PF Y5T Hetim shitje@hv-caps.com  
100KV 3000PF Y5T Hetim shitje@hv-caps.com  
120KV 10000PF   Hetim shitje@hv-caps.com Testimi i tensionit në 150KV
150KV 800PF N4700 Hetim shitje@hv-caps.com Testimi i tensionit në 150KV
Voltazhi i vlerësuar KVac      
10Kvac 100PF WL (JIS) Hetim shitje@hv-caps.com DHK3VA4101KB8B
10Kvac 500PF WL (JIS) Hetim shitje@hv-caps.com DHK3VA4501KH8B
10Kvac 1000PF WL (JIS) Hetim shitje@hv-caps.com DHK3VA4102KM8B


Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C