PRODUKTI

Produkte

  • Rezistent i tensionit të lartë | Alternativa e Prodhuesit të Rezistorit Ohmite EBG Vishay HV
Rezistent i tensionit të lartë | Alternativa e Prodhuesit të Rezistorit Ohmite EBG Vishay HV

Rezistent i tensionit të lartë | Alternativa e Prodhuesit të Rezistorit Ohmite EBG Vishay HV

  • Përshkrimi: Prodhuesi dhe furnizuesi i Rezistencave Profesionale të Tensionit të Lartë, rezistencë e rrafshët e trashë e filmit, rezistencë e filmit të trashë dhe tip cilindrik me tension të lartë, duke zëvendësuar rezistencën e tensionit të lartë të markës Ohmite EBG Vishay, me shpërndarës ndërkombëtar
  • Dërgoni Hetimin Tani

                   
                SERFET GFP / GHP TENSION TË LARTË REZISTORT PLANAR TH T TH TJERA TIL FILMIT, LLOJI I Flat
 
KARAKTERISTIKA

Këto resistors janë dizajn mjaft ekonomike resisitor tensionit të lartë, Në gjendje të ofrojë të lartë
denstive assebly në aplikimin multl.Ne kemi dy shtresa të ndryshme:
 

Seria e GFP:
Veshje silici me temperaturë të lartë 225 ° C.

Seri GHP:
Shtypja epoxy sipërfaqësore, si opsion ekonomik, maksimizojë tensionin në 35kv, 6 spekte të ndryshme,
3mm për trashësi më të madhe, dizajn jo-induktiv. Terminal: Materiali standard i pin është bakri i kallajuar me kallaj.
 

APPLICATIOIN
• Matja e HV
• Furnizime me energji elektrike
• Mjekësor

• Elektrostatike
• Ndjenja / Matja e Rrjetit të Zgjuar
• Rrezet X
• Kontrolli i Motorit
• Instrumentimi

SPECIFIKIME TEKNIKE
Gama e rezistencës: 200Ω në 2G Ω, vlera më e lartë sipas kërkesës
Tolerancë: ± 0.2% në ± 10%
Koeficienti i temperaturës: (500MΩ) ± 80 ppm / ° C (+ 25 ° C deri + 105 ° C)
Tensioni maksimal i punës: 130% e vlerësuar me punë votlage
Pesha: varet nga modeli i ndryshëm

   SI TË HETEN?
Me mirësi zgjidhni numrin e pjesës (tensioni i vlerësuar, madhësia, dimensioin), rezistenca dhe toleranca.eg. HVRGPF 1 / 2 500M 5%
Gjithashtu të mirëpritur kërkesë specifikim me porosi.


DATASHEET DOWNLOAD
HVR DATASHEET 2P


DETAJE E LLOJIT CILINDRIKE KETU

TOLI I FUQIS HIGH SER LART T V TENUESHM KTU 


 

Rezistorë alternative të zëvendësimit të tensionit të lartë për rezistencën e filmit të trashë të tensionit të lartë EBG, OHMITE, VISHAY
 
Rezistencë filmi me tension të lartë të tensionit të lartë është një rezistencë dizajni jo-induktiv i llojit modern, i përbërë me 96% nënshtresë Al2O3, dhe paste rezistence serie Ruthenium (RuO2), dhe digjet në 850. Krahasimi me filmat tradicionalë të karbonit dhe rezistencat e filmit metalik. Rezistenca e filmit të trashë HV ofron rezistencë më të lartë të tensionit, besueshmëri më të lartë, temperaturë më të lartë pune dhe temperaturë shumë të vogël koeficient dhe e qëndrueshme koeficienti i tensionit.  
 
Partner HVC me ekspertin kinez të inxhinierisë së materialit të filmit të trashë për të filluar biznesin e rezistencës së filmit të tensionit të lartë në vitin 2017. Diapazoni i produktit nga rezistenca HV e diapazonit GHP / GFP në tipin planar dhe lloji BSP / GOP në llojin cilindrik (tubi), më vonë zgjerohet në të lartë rezistencë qeramike të energjisë. Rezistenca e HVC me të njëjtën cilësi me markën e rezistencës së filmit të trashë me famë botërore EBG, dhe tashmë duke zëvendësuar mirë emrin e famshëm të rezistencës së tensionit të lartë si EBG, Ohmite, Vishay, TT Electronic ...
 
Lideri botëror i rezistencës së trashë të rezistencës, duke përfshirë rezistencën EBG në Evropë dhe rezistencën e Ohmite / rezistencës Vishay Techno në SH.B.A. Rezistenca EBG fillon teknologjinë e filmit të trashë në vitin 1990, ajo ka prani të gjerë në Evropë, Amerikë dhe Azi, ata kanë ndërmarrje të përbashkët EBG Kinë në vitin 1988 dhe në 2000, EBG fut teknologjinë e filmit të trashë në tregun kinez. Produkti EBG ka pranuar nga përdoruesit e klasit të lartë botëror përfshijnë ABB, Siemens ...
 
Gjigandi Vishay ofron produktin e tyre të rezistencës së trashë të rrallë nën "Vishay Techno", kompania e SHBA Techno i përket filialit të Vishay Sfernice,Tregu kryesor i rezistencës së tensionit të lartë të Vishay përfshin Evropën dhe SHBA. 
 
Ohmite është emri më i famshëm në tregun Amerikan, Ata fituan prodhues shumë më të vogël të rezistencës së markës si ARCOL për t'u siguruar atyre me një rezistencë të trashë teknologjike. Ohmite kryesisht prodhuese e rezistencës në Meksikë. Por akoma nuk është mjaft ekonomik për blerësin e produkteve në masë.Seria e produkteve me rezistencë filmi të trashë Ohmite përfshijnë ARCOL ARC2, ARCOL ARC3, Maxi-MOX, Mini-Mox, Slim Mox , Super Mox. Koha e plumbit të prodhimit ende për 10 javë.
 
Seritë e rezistencës HV të HVC, të ndërtuara nga inxhinier Xuyonglin, të cilët kanë më shumë se 20 vjet përvojë prodhimi në kompaninë elektronike të shtetit kinez, gjithashtu kanë teknologji të thellë të ditur se si në fushën e rrymës së trashë, dhe gjithashtu me përvojë të pasur të marketingut si menaxher i përgjithshëm për ndërmarrjen e rezistencës së sipërmarrjeve Kinë-Gjermani, atëherë HVC është në gjendje të zbatojë të njëjtën teknologji evropiane të filmit të trashë me kosto më konkurruese, duke mbajtur të njëjtin nivel për EBG dhe Ohmite, Vishay. Koha e plumbit të prodhimit mund të jetë 3 deri në 4 javë për çdo lloj rezistence të filmit të trashë. Rezistori HV i HVC tani pranohet nga kompania e famshme si Hitek power, Spellman dhe shumë përdorues të tjerë të klasës ushtarake.
 
Rezistenca e filmit të trashë HV të HVC bëhet një mundësi e mirë zëvendësimi për markën e rezistencës së lartë EBG, Ohmite, Vishay. 
Aplikimi i madh përfshinë sistemin me rreze X, gjeneratorin e tensionit të lartë, ndarësin e tensionit me precizion HV, elektronet mikroskopike dhe shumë më tepër.rezistencë e tensionit të lartë, prodhues i rezistencës së tensionit të lartë, furnizues i rezistencës së tensionit të lartë, rezistencë qeramike e tensionit të lartë rezistencë ohmite, shpërndarës i rezistencës ohmite, rezistencë e tensionit të lartë ohmite, rezistencë me fuqi të lartë ohmite 
 
Të dhëna të mëdha teknike:
1) Rezistenca e rezistencës HV nga 10 Ohm TO 10G Ohm
2) Temperatura e punës shkon nga -65 -275 deri në XNUMX
3) Koeficienti minimal i temperaturës 25ppm /
4) Toleranca më e mirë e rezistencës është 0.1%
5) Rezistencë maksimale e tensionit të tensionit të punës 40kv, dhe fuqia e shpejtësisë maksimale në 30Watt.
 
Në vijim është modeli popullor i rezistencës së filmit me trashësi HV nga EBG, Omite dhe Vishay, diapazoni BSP dhe GHP i HVC mund të ofrojnë modelin standard ose të zakonshëm të zëvendësimit.

 
Numri pjese Rezistencë Fuqia: Watt Tol% Tensioni i punës Zëvendësimi Alternativ i Rezistorit HVR 
  Numri ekuivalent i pjesës
Rezistorët e tubave të filmit të trashë OHMITE          
MOX1125231005FE 10MΩ 1.5W 1 7.5KV HVR-BOP32-10MF-1.5W Dia4X32
MOX1125231006FE 100MΩ 1.5W 1 7.5KV HVR-BOP32-100MF-1.5W Dia4X32
MOX1125231006JE 100MΩ 1.5W 5 7.5KV HVR-BOP32-100MJ-1.5W Dia4X32
MOX1125231007JE 1 GΩ 1.5W 5 7.5KV HVR-BOP32-1GJ-1.5W Dia4X32
MOX-400231005FE 10MΩ 0.75W 1 2.5KV HVR-BOP16-10MF-0.75W Dia4X16
MOX-400231005JE 10MΩ 0.75W 5 2.5KV HVR-BOP16-10MJ-0.75W Dia4X16
MOX-400231006FE 100MΩ 0.75W 5 2.5KV HVR-BOP16-100MJ-0.75W Dia4X16
MOX-400231006JE 100MΩ 0.75W 5 2.5KV HVR-BOP16-100MJ-0.75W Dia4X16
MOX-400231007FE 1 GΩ 0.75W 1 2.5KV HVR-BOP16-1GF-0.75W Dia4X16
MOX-400231007JE 1 GΩ 0.75W 5 2.5KV HVR-BOP16-1GJ-0.75W Dia4X16
MOX-750231005FE 10MΩ 1W 1 5KV HVR-BOP22-10MF-1W Dia4X22
MOX-750231005JE 10MΩ 1W 5 5KV HVR-BOP22-10MJ-1W Dia4X22
MOX-750231006FE 100MΩ 1W 1 5KV HVR-BOP22-100MF-1W Dia4X22
MOX-750231006JE 100MΩ 1W 5 5KV HVR-BOP22-100MJ-1W Dia4X22
MOX-750231007FE 1 GΩ 1W 1 5KV HVR-BOP22-1GF-1W Dia4X22
MOX-750231007JE 1 GΩ 1W 5 5KV HVR-BOP22-1GJ-1W Dia4X22
MOX-1-121005JE 10MΩ 2.5W 5 10KV HVR-BSP28-10MJ-2.5W Dia8X28
MOX-1-121006JE 100MΩ 2.5W 5 10KV HVR-BSP28-100MJ-2.5W Dia8X28
MOX-1-121007JE 1 GΩ 2.5W 5 10KV HVR-BSP28-1GJ-2.5W Dia8X28
MOX-1-121005FE 10MΩ 2.5W 1 10KV HVR-BSP28-10MF-2.5W Dia8X28
MOX-1-121006FE 100MΩ 2.5W 1 10KV HVR-BSP28-100MF-2.5W Dia8X28
MOX-1-121007FE 1 GΩ 2.5W 1 10KV HVR-BSP28-1GF-2.5W Dia8X28
MOX-2-121005FE 10MΩ 5W 1 20KV HVR-BSP52-10MF-5W Dia8X52
MOX-2-121005JE 10MΩ 5W 5 20KV HVR-BSP52-10MJ-5W Dia8X52
MOX-2-121006FE 100MΩ 5W 1 20KV HVR-BSP52-100MF-5W Dia8X52
MOX-2-121006JE 100MΩ 5W 5 20KV HVR-BSP52-100MJ-5W Dia8X52
MOX-2-121007FE 1 GΩ 5W 1 20KV HVR-BSP52-1GF-5W Dia8X52
MOX-2-121007JE 1 GΩ 5W 5 20KV HVR-BSP52-1GJ-5W Dia8X52
MOX-1N-131004FE 1MΩ 2W 1 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-1N-131005FE 10MΩ 2W 1 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-1N-132505FE 25MΩ 2W 1 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-1N-135005FE 50MΩ 2W 1 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-1N-131006FE 100MΩ 2W 1 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-1N-131007JE 1 GΩ 2W 5 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-2N-131004FE 1MΩ 3W 1 20KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-2N-135004FE 5MΩ 3W 1 20KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-2N-131005FE 10MΩ 3W 1 20KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
MOX-2N-131505FE 15MΩ 3W 1 20KV \
MOX-2N-131006FE 100MΩ 3W 1 20KV \
MOX-2N-131007JE 1 GΩ 3W 5 20KV \
MOX-3N-131004FE 1MΩ 4W 1 30KV \
MOX-3N-131005FE 10MΩ 4W 1 30KV \
MOX-3N-132505FE 25MΩ 4W 1 30KV \
MOX-3N-135005FE 50MΩ 4W 1 30KV \
MOX-3N-131006FE 100MΩ 4W 1 30KV \
MOX-3N-131007JE 1 GΩ 4W 5 30KV \
MOX-4N-131004FE 1MΩ 5W 1 40KV \
MOX-4N-135004FE 5MΩ 5W 1 40KV \
MOX-4N-131005FE 10MΩ 5W 1 40KV \
MOX-4N-131505FE 15MΩ 5W 1 40KV \
MOX-4N-131006FE 100MΩ 5W 1 40KV \
MOX-4N-131007JE 1 GΩ 5W 5 40KV \
MOX-5N-131004FE 1MΩ 6W 1 50KV \
MOX-5N-131005FE 10MΩ 6W 1 50KV \
MOX-5N-132505FE 25MΩ 6W 1 50KV \
MOX-5N-135005FE 50MΩ 6W 1 50KV \
MOX-5N-131006FE 100MΩ 6W 1 50KV \
MOX-5N-131007JE 1 GΩ 6W 5 50KV \
MOX91021004FVE 1MΩ 3.9W 9.4KV \
MOX91025004FVE 5MΩ 3.9W 9.4KV \
MOX91021005FVE 10MΩ 3.9W 9.4KV \
MOX91022505FTE 25MΩ 3.9W 9.4KV \
MOX92021005FVE 10MΩ 4.6W 13.8KV \
MOX92025005FVE 50MΩ 4.6W 13.8KV \
MOX92021006FVE 100MΩ 4.6W 13.8KV \
MOX92021007FVE 1MΩ 4.6W 13.8KV \
MOX92021007FTE 1 GΩ 4.6W 13.8KV \
MOX92022505FTE 25MΩ 4.6W 13.8KV \
MOX93021004FVE 1MΩ 7.8W 20KV \
MOX93025004FVE 5MΩ 7.8W 20KV \
MOX93021005FVE 10MΩ 7.8W 20KV \
MOX93022505FVE 25MΩ 7.8W 20KV \
MOX94021007FVE 1 GΩ 11.7W 30KV \
MOX94021007FTE 1 GΩ 11.7W 30KV \
MOX94021005FVE 10MΩ 11.7W 30KV \
MOX94025005FVE 50MΩ 11.7W 30KV \
MOX94021006FVE 100MΩ 11.7W 30KV \
MOX95021004FVE 1MΩ 12.5W 40KV \
MOX95025004FVE 5MΩ 12.5W 40KV \
MOX95021005FVE 10MΩ 12.5W 40KV \
MOX95022505FTE 25MΩ 12.5W 40KV \
MOX96021005FVE 10MΩ 15.5W 50KV \
MOX96025005FVE 50MΩ 15.5W 50KV \
MOX96021006FVE 100MΩ 15.5W 50KV \
MOX96021007FTE 1 GΩ 15.5W 50KV \
MOX97021004FVE 1MΩ 19.4W 60KV \
MOX97025004FVE 5MΩ 19.4W 60KV \
MOX97021005FVE 10MΩ 19.4W 60KV \
MOX97022505FTE 25MΩ 19.4W 60KV \
RX-1M1006FE 0.1006Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M1007FE 0.1007Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M5007FE 0.5007Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M1008FE 0.1008Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M2508FE 0.2508Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M1009FE 0.1009Ω 0.5W 0.5 1KV \
RX-1M5009KE 0.5009Ω 0.5W 0.5 1KV \
          \
Rezistorët Planar të Filmit të trashë OHMITE          
SM102031005FE 10MΩ 1W 0.5 5KV HVR-GHP1 / 2-10MD-1W
SM102031006FE 100MΩ 1W 0.5 5KV HVR-GHP1 / 2-100MD-1W
SM102031007FE 1 GΩ 1W 0.5 5KV HVR-GHP1 / 2-1G-1W
SM102032003FE 200KΩ 1W 0.5 5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SM102032004FE 2MΩ 1W 0.5 5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SM102032005FE 20MΩ 1W 0.5 5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SM102032006FE 200MΩ 1W 0.5 5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SM102032007FE 2 GΩ 1W 0.5 5KV \
SM102033003FE 300KΩ 1W 0.5 5KV \
SM102033004FE 3MΩ 1W 0.5 5KV \
SM33005FE1020 30MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102033006FE 300MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102033007FE 30 GΩ 1W 0.5 5KV \
SM102034003FE 400KΩ 1W 0.5 5KV \
SM102034004FE 4MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102034005FE 40MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102034006FE 400MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102034007FE 4 GΩ 1W 0.5 5KV \
SM102035003FE 500KΩ 1W 0.5 5KV \
SM102035004FE 5MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102035005FE 50MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102035006FE 500MΩ 1W 0.5 5KV \
SM102035007FE 5 GΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031001JE 1KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031002JE 10KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031003JE 100KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031004JE 1MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031005JE 10MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031006JE 100MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031007JE 1 GΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031252JE 12.5KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031253JE 125KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031254JE 1.25MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031502JE 15KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031503JE 150KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031504JE 1.5MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031752JE 17.5KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102031754JE 1.75MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032002JE 20KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032003JE 200KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032004JE 2MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032501JE 2.5KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032502JE 25KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032503JE 250KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032504JE 2.5MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102032505JE 25MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102035001JE 5KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102035002JE 50KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102035003JE 500KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102035004JE 5MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102035005JE 50MΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102037501JE 7.5KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102037502JE 75KΩ 1W 0.5 5KV \
GJ102037503JE 750KΩ 1W 0.5 5KV \
SM104031005FE 10MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104031006FE 100MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104031007FE 1 GΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104032003FE 200KΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104032004FE 2MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104032005FE 20MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104032006FE 200MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104032007FE 2 GΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104033003FE 300kΩ 1.5W 1   \
SM104035005FE 50MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104035006FE 500MΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM104035007FE 5 GΩ 1.5W 0.5 10KV \
GJ104031005JE 10MΩ 1.5W 0.5 10KV \
GJ104031006JE 100MΩ 1.5W 0.5 10KV \
GJ104031007JE 1 GΩ 1.5W 0.5 10KV \
SM108032003FE 200KΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108032004FE 2MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108032005FE 20MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108032006FE 200MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108032007FE 2 GΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108033003FE 300KΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108033004FE 3MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108033005FE 30MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108033006FE 300MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108033007FE 3 GΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108034003FE 400KΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108034004FE 4MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108034005FE 40MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108034006FE 400MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108034007FE 4 GΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108035003FE 500KΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108035004FE 5MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108035005FE 50MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108035006FE 500MΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM108035007FE 5 GΩ 4.25W 0.5 20KV \
SM204031005FE 10MΩ 2W 0.5 10KV \
SM204031006FE 100MΩ 2W 0.5 10KV \
SM204031007FE 1 GΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031002JE 10KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031004JE 1MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031005JE 10MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031006JE 100MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031007JE 1 GΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031503JE 150KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204031504JE 1.5MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204032002JE 20KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204032003JE 200KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204032004JE 2MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204032505JE 25MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204035002JE 50KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204035003JE 500KΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204035004JE 5MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204035005JE 50MΩ 2W 0.5 10KV \
GJ204037503JE 750KΩ 2W 0.5 10KV \
           
   
Rezistentë cilindikë të filmit të trashë EBG          
OGP-13 / 1 W / 1.5KV \
OGP-20 / 1.5 W / 2KV \
OGP-26 / 1.9 W / 4KV \
OGP-30 / 2.5 W / 5KV \
OGP-39 / 3 W / 6KV \
OGP-52 / 3.3 W / 10KV \
SGP-20 / 2.5 W / 3KV HVRBSP20
SGP-26 / 3.7 W / 4KV HVRBSP26
SGP-32 / 4.5 W / 5KV HVRBSP32
SGP-39 / 5.2 W / 8KV HVRBSP39
SGP-52 / 7.5 W / 10KV HVRBSP52
SGP-78 / 11 W / 15KV HVRBSP78
SGP-103 / 12 W / 20KV HVRBSP10
SGP-124 / 15 W / 25KV HVRBSP12
SGP-148 / 30 W / 45KV HVRBSP14
SGP-154 / 20 W / 30KV HVRBSP15
SGT26 / 1 W / 4KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT32 / 1.25 W / 5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT39 / 1.5 W / 6KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT52 / 2 W / 10KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT78 / 3 W / 15KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT103 / 4 W / 20KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT124 / 5 W / 25KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SGT154 / 6 W / 30KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
OSP10 / 2 W / 1KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
OSP13 / 2.4 W / 1KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
OSP20 / 3 W / 1KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
SSP20 / 4 W / 0.8KV \
SSP26 / 6 W / 2KV \
SSP32 / 8 W / 4.5KV \
SSP32F / 10 W / 4.5KV \
SSP39 / 10 W / 4.5KV \
SSP52 / 12.5 W / 6KV \
SSP52F / 15 W / 6KV \
SSP78 / 16 W / 6KV \
SSP103 / 20 W / 6KV \
SSP124 / 25 W / 6KV \
SSP148 / 40 W / 6KV \
RSP17 / 3 W / 3KV \
RSP50 / 7 W / 10KV \
RSP70 / 10 W / 15KV \
RSP100 / 12 W / 20KV \
           
Rezistorët Planar të trashë të EBG Film          
FBX1 / 2 / 0.5W / 4KV HVRGFP1 / 2
FBX5 / 5 / 0.65W / 6KV HVRGFP5 / 5
FBX6 / 5 / 1.2W / 3.5KV HVRGFP6 / 5
FBX8 / 5 / 1.6W / 8KV HVRGFP8 / 5
FBX3 / 3W / 12KV HVRGFP3
FBX4 / 4W / 15KV HVRGFP4
FBX2 / 2 / 5W / 22KV HVRGFP2 / 2
FSX1 / 2 / 0.5W / 4KV HVRGHP1 / 2
FSX5 / 5 / 0.65W / 6KV HVRGHP5 / 5
FSX8 / 5 / 1.6W / 8KV HVRGHP6 / 5
FSX3 / 3W / 12KV HVRGHP8 / 5
FSX4 / 4W / 15KV HVRGHP3
FSX2 / 2 / 5W / 22KV HVRGHP4
FSX2008 / 1W / 1KV HVRGHP2 / 2
FSX1008  / 0.5W / 1KV \
FPX1 / 2 / 1.5W / 4KV \
FPX8 / 5 / 2.5W / 8KV \
FPX3 / 4W / 12KV \
FPX4 / 5W / 15KV \
FPX2 / 2 / 7.5W / 22KV \
FLX1 / 2 / 1.5W / 0.3KV \
FLX8 / 5 / 2.5W / 0.5KV \
FLX3 / 4W / 0.8KV \
FLX4 / 5W / 1KV \
FLX2 / 2 / 7.5W / 1KV \
HVT5 100MΩ 0.3W / 5KV \
HVT7 100MΩ 0.5W / 7KV \
HVT11 100MΩ 1W / 10KV \
HVT12 200MΩ 1W / 12KV \
HVT16 200MΩ 1.5W / 15KV \
HVT21 200MΩ 2W / 20KV \
           
   
Rezistencat e tubit Vishay Thick Film          
FHV026 / 0.25W / 0.75KV \
FHV051 / 0.5W / 1.5KV \
FHV076 / 0.25W / 3.75KV \
FHV101 / 1W / 7.5KV \
FHV151 / 1.5W / 11.25KV \
FHV161 / 1W / 3.5KV \
FHV201 / 2W / 15KV \
FHV401 / 2W / 7.5KV \
FHV501 / 4W / 15KV \
           
Rezistencat Planar Vishay Thick Film Rezistente          
FHV025 / 0.25W / 0.75KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV050 / 0.5W / 1.5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV075 / 0.25W / 3.75KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV100 / 1W / 7.5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV150 / 1.5W / 11.25KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV160 / 1W / 3.5KV Hetim për të [email mbrojtur] për pn me porosi:
FHV200 / 2W / 15KV \
FHV400 / 2W / 7.5KV \
FHV500 / 4W / 15KV \
TDA03 / 0.25W / 0.8KV \
TDX03 / 0.25W / 2.5KV \
TDA05 / 0.5W / 4KV \
TDX05 / 0.5W / 5KV \
TDA10 / 1W / 6.5KV \
TDX10 / 1W / 10KV \
TDA15 / 1.5W / 12.5KV \
TDX15 / 1.5W / 15KV \
TDA20 / 2W / 17.5KV \
TDX20 / 2W / 20KV \
TDA30 / 3W / 25KV \
TDX30 / 3W / 30KV \
GJ03C / 0.25W / 0.8KV \
GJ03X / 0.25W / 2.5KV \
GJ05DD / 0.5W / 4KV \
GJ05X / 0.5W / 5KV \
TR10F / 1W / 6.5KV \
GJ10X / 1W / 10KV \
TR15G / 1.5W / 12.5KV \
GJ15X / 1.5W / 15KV \
TR20H / 2W / 17.5KV \
GJ20X / 2W / 20KV \
TR30J / 3W / 25KV \
GJ30X / 3W / 30KV \

Sfondi teknik i rezistencës së filmit.

Çfarë ndryshon midis rezistencës së filmit të trashë dhe rezistencës së filmit të hollë.

Rezistencat e filmave të hollë dhe filmave të trashë janë llojet më të zakonshme në treg. Ato karakterizohen nga një shtresë rezistence në një nënshtresë qeramike. Megjithëse mund të duken shumë të ngjashëm, vetitë dhe proceset e tyre të prodhimit janë krejt të ndryshme. Emri vjen nga trashësi të ndryshme të shtresave. Trashësia e filmit është rreth 0.1 mikronë ose më pak, ndërsa filmi i trashë është rreth mijëra herë i trashë. Sidoqoftë, ndryshimi kryesor është metoda e aplikimit të filmit të rezistencës në substrat. Rezistenca e filmit ka një film metalik i cili depozitohet në vakum në substratin izolues. Rezistenca e filmit të trashë bëhet duke pjekur pastë speciale në substrate. Pasta është një përzierje e oksideve të qelqit dhe metaleve. Filmi është më i saktë, koeficienti i temperaturës është më i mirë dhe më i qëndrueshëm, kështu që mund të konkurrojë me teknologji të tjera me precizion të lartë, të tilla si mbështjellja e telit ose fletë metalike bllok. Nga ana tjetër, filmat e trashë preferohen për aplikime që nuk kërkohen rreptësisht sepse çmimi është shumë më i ulët. 

Teknologjia e filmit të hollë

Shtresa e rezistencës ishte shpërndarë (depozituar vakumi) në substratin qeramik. Kjo prodhon një film metalik uniform prej rreth 0.1 mikronë. Lidhjet (nikromi) i nikelit dhe kromit përdoren zakonisht. Ato prodhohen me trashësi të ndryshme të shtresave për t'u përshtatur me një gamë të caktuar të vlerave të rezistencës. Shtresa është kompakte dhe uniforme, gjë që e bën të përshtatshme për të shkurtuar vlerën e rezistencës me anë të zbritjes. Me anë të fotografimit ose shkurtimit me lazer, mund të krijohen modele për të rritur shtigjet e rezistencës dhe për të kalibruar vlerat e rezistencës. Materiali bazë është zakonisht qeramika e aluminit, silic ose qelq. Zakonisht, filmi prodhohet si një çip ose rezistencë SMD, por mund të zbatohet gjithashtu në një bazë cilindrike me plumba boshtor. Në këtë rast, termi rezistencë e filmit metalik përdoret më shpesh.
 
Filmat e hollë zakonisht përdoren për aplikime precize. Ato kanë tolerancë relativisht të lartë, koeficientë më të ulët të temperaturës dhe zhurmë më të ulët. Për aplikime me frekuencë të lartë, vetitë e filmave janë më të mira se ato të filmave të trashë. Induktorët dhe kondensatorët janë zakonisht të ulët. Nëse bëhet në një spirale cilindrike (rezistencë e filmit metalik), induktiviteti parazitar i filmit do të jetë më i lartë. Kjo performancë më e lartë kërkon një çmim të caktuar, por kostoja mund të jetë më e lartë se çmimi i rezistencës së filmit të trashë. Shembuj tipikë të përdorimit të filmave janë pajisjet mjekësore, pajisjet audio, kontrollet precize dhe pajisjet matëse.
 
Teknologji e filmit të trashë
 
Në vitet 1970, filma të trashë filluan të shfaqeshin. Sot, ato janë rezistencat më të zakonshme në pajisjet elektrike dhe elektronike. Ato zakonisht janë në formën e SMD dhe janë kostoja më e ulët krahasuar me çdo teknologji tjetër.
 
Materiali i rezistencës është një slurrë e veçantë me një përzierje të ngjitësit, transportuesit dhe oksidit të metalit që do të depozitohet. Ngjitësi është material qelqi qelqi, dhe bartësi është në sistemin e tretësit organik dhe plastifikuesin. Madhësia moderne e rezistencës bazohet në oksidet e rutenit, iridiumit dhe Rh. Kjo është e njohur edhe si cermet (qeramike - metalike). Shtresa e rezistencës shtypet në substrat në 850. Materiali bazë është zakonisht qeramika alumini 95%. Pasi pasta të digjet në zgarë, filmi bëhet xham, i cili mund të parandalojë lagështinë mirë. Diagrami i mëposhtëm përshkruan skematikisht procesin e plotë të zjarrit. Trashësia është në rendin e madhësisë 100 mikronë. Kjo është rreth 1000 herë më shumë se e filmit. Ndryshe nga filmi, ky proces është kumulativ. Rezistencë qeramike e tensionit të lartë.
 
Koeficienti i temperaturës është zakonisht 50 ppm në 200 ppm / K. Toleranca është midis 1% dhe 5%. Për shkak të kostos së ulët, filmi i trashë zakonisht preferohet kur nuk kërkohet tolerancë e lartë, kërkohet TCR i ulët ose qëndrueshmëri e lartë. Prandaj, këto rezistenca mund të gjenden në pothuajse çdo pajisje me prizë AC ose bateri. Avantazhi i teknologjisë së trashë dhe të hollë nuk është vetëm ulja e kostos, por edhe trajtimi i më shumë fuqisë, sigurimi i një game më të gjerë të vlerës së rezistencës dhe përballimi i kushteve të larta të mbitensionit.

Konsumatori gjithashtu mund të na gjejë nga këto fjalë kyçe:

rezistorë të tensionit të lartë vishay,prodhuesit e rezistencave të tensionit të lartë,rezistencë e tensionit të lartë ohmite,furnizuesi i rezistencës së tensionit të lartë,
çmimi i rezistencës së tensionit të lartë,ndarës i rezistencës së tensionit të lartë,kompani me rezistencë ndaj tensionit ultra të lartë,rezistorë të tensionit ultra të lartë të personalizuara

Prev: Asnjë Next:Resistors, High Voltage

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [email mbrojtur]

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C