Tinggi tegangan Kapasitor 3KV 3300pf N4700

Description:

1.High Frékuénsi Aplikasi, LED 3KV lampu, n4700 kakuatan 2.Dielectric bahan di 150% dipeunteun tegangan 3.Low faktor dissipation 0.01%

  • tambahan Pedaran

Tinggi tegangan keramik kapasitor 3KV 3300pf 332K N4700


Tegangan dipeunteun: 3KV

Capacitance: 3300pf


Produsén: HVC kapasitor.


Kasabaran: K --- ± 10%


Hawa koefisien: N4700


Series: Keramik Disc kapasitor(Radial Tipe kapasitor)


Ningkatna Type: Leaded, Ngaliwatan Hole


Suhu Operasi: -25 ℃ ~ + 85 ℃


Kakuatan diéléktrik: ngeunaan 150% tina dipeunteun tegangan


Dissipation Factor tanδ: 1%


Insulasi Résistansi: Min. 10 000 MΩ di 25 ° C

Panjelasan Produk:

Tinggi tegangan keramik Capacitorfor Marx Generators, tegangan luhur kapasitor keramik , nyucikeun anion tegangan tinggi kapasitor keramik, Screw Tipe High tegangan kapasitor keramik , Super High tegangan Disc kapasitor keramik , Cylindrical Wangun High tegangan kapasitor keramik, tegangan Super tinggi kapasitor keramik Tinggi Frékuénsi keramik Disc kapasitor,



aplikasi:

Nyumput xenon lampu, Nyumput xenon Lampu, Nyumput xenon Bulbs, lampu nyumput, (VT)trafo tegangan, (PT)trafo poténsial, tegangan trafo, tegangan Parabot Parobah, Kakuatan Parabot Parobah Inverter trafo, Tinggi tegangan Transformers, Tegangan Transformers outdoor, Kakuatan Inverter tegangan Parabot Parobah, Konstan tegangan trafo, kakuatan Parabot Parobah,



Pikeun inpo leuwih lengkep, mangga conact departemén jualan sales@hv-caps.com