Kapasitor Cakram Keramik HV

Dipeunteun tegangan 1KV ka 70KV, N4700 (T3M) Bahan Bahan Keramik Kelas Diéléktrik

Maca Deui →

HV Kapasitor keramik Doorknob

Sayogi tina 20KV dugi ka 150KV, Pangwangunan Disc Single sareng Ganda.

Maca deui →

Diét Pangmenerkeun Tegangan Tinggi

Waktos Pamulihan Gancang Ultra, Lonjakan Anu Luhur sareng Résistansi Shock

Maca Deui →

Tinggi tegangan Kandel Film Resistors

Planar sareng Cylindrical Type anu sayogi, Toléransi sakumaha Lemahna 0.1%

Maca Deui →

Tentang Kami

HVC mangrupa brand munculna tina tegangan luhur kapasitor keramik sarta resisitor hadir ku Circuit Ocean International co., Ltd. Kapanggih dina taun 1999, kalayan pabrik produksi 6000mXNUMX di Cina Kidul, kami khusus dina komponén tegangan tinggi, sapertos kapasitor kenop panto HV, kapasitor piringan keramik HV HVC mangrupikeun merek anu munculna. tegangan luhur kapasitor keramik sarta resisitor hadir ku Circuit Ocean International co., Ltd. Kapanggih taun 1999, kalawan pabrik produksi 6000sq méter di Cina Kidul, kami husus dina komponén tegangan tinggi, kayaning HV kenop panto kapasitor, HV kapasitor disc keramik ...