SUGENG RAWUH

perusahaan

HVC iku sawijining account muncul dhuwur voltase kapasitor Keramik lan resisitor saiki dening Circuit Ocean International co., Ltd. Found in 1999, kanthi pabrik produksi 6000sq meter ing Southern China, kita khusus ing komponen tegangan dhuwur, kayata kapasitor tombol HV, HV ceramic disc capacitors ...

Ndeleng liyane >>

PRODUKSI

produksi

Kanggo HV ceramic capacitors kanthi tegangan DC dirating saka 1kv nganti 50kv lan kapasitansi nganti 15000pf ing 40KV. Kita nggunakake standar Vishay sing padha. Kita duwe gaya cakram keramik lan gaya tombol lawang. Kain kapuk pintu HV kita wis digunakake akeh ing kothak cerdas USA lan Jerman. Piring seramik ...

Ndeleng liyane >>

KONTAK

hubungi kita

Tel: + 86-755-33572875

email:sales@hv-caps.com