Kinesisk laget HV Ceramic Capacitor som alternativ for japanske/amerikanske merker.

Nyheter

Kinesisk laget HV Ceramic Capacitor som alternativ for japanske/amerikanske merker.

De keramiske kondensatorene produsert i Kina har nådd modenhet når det gjelder kvalitet og ytelse og kan erstatte kjente utenlandske merker.
 
Følgende innhold skildrer et scenario for omtrent 10 år siden da kinesiskproduserte keramiske høyspentkondensatorer ikke ble gjenkjent av sluttbrukere. Imidlertid har det de siste årene vært en økning i innenlandsk produserte alternativer.
 
Vårt firma har utarbeidet keramiske kondensatorer egnet for store selskaper. Før dette gjennomgikk kondensatorene omfattende testing, og testrapporten indikerer at HVCs høyspenningskondensatorer har utmerket elektrisk og varmemotstandsytelse, lavt dielektrisk tap, et bredt spekter av merkespenning og kapasitet, og epoksybelegget viser god fuktmotstand. og flammehemming. Ifølge rapporten er det tydelig at kvaliteten på keramiske kondensatorer er høy.
 
Etter å ha utført omfattende markedsundersøkelser innhentet vi kontaktinformasjonen til innkjøpsansvarlige fra terminalselskaper. Med alt forberedt bestemte vår salgsrepresentant å ringe i dag for å diskutere høykvalitetskondensatorene fra HVC.
 
Kondensatorsalg: Hei, jeg er fra HVC Capacitor Company. Jeg håper denne samtalen ikke forstyrrer deg.
 
Innkjøpssjef Mr. A: Hvordan kan jeg hjelpe deg?
 
Kondensatorsalg: Vi spesialiserer oss på keramiske høyspenningskondensatorer, og produktene våre har gjennomgått strenge tester i ulike aspekter. Hvis du er interessert, kan vi arrangere gratis prøver for din evaluering.
 
Innkjøpssjef Mr. A: Selv om det er sant at vi bruker keramiske kondensatorer, vurderer vi for øyeblikket ikke innenlandske leverandører fra Kina.
 
Kondensatorsalg: Kan jeg spørre hvilke grunner som førte til at du bestemte deg for ikke å vurdere innenlandske leverandører?
 
Innkjøpssjef Mr. A: Vi møtte noen kvalitetsproblemer med de keramiske høyspenningskondensatorene vi brukte tidligere.
 
Kondensatorsalg: Det kan ha vært tilfelle for flere år siden, men siden den gang har kinesiske høyspenningskeramiske kondensatorer gjort betydelige forbedringer. Vi vil gjerne gi deg gratis prøver for testing.
 
Selv om innkjøpssjef Mr. A i utgangspunktet virket motvillig, forstår vi at dette kan skyldes mangel på tillit eller bekymringer om våre telefonmarkedsføringsevner. Vi forsikrer deg imidlertid om at vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og tror at vi kan møte dine krav. Vi ber på det sterkeste om en mulighet til å bevise oss selv. Vi tror du vil bli fornøyd med produktene våre.

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
De siste årene har situasjonen utviklet seg som vist nedenfor i en simulert kunde-bedriftskommunikasjon:
 
Innkjøpssjef Mr. B: Hei, er dette HVC-selskapet? Vårt firma er interessert i å kjøpe kondensatorer for å erstatte de fra det japanske selskapet Murata og det amerikanske selskapet V. Jeg har hørt at du har vellykket erstatningserfaring.
 
Det spesifikke produktet jeg trenger er en kondensator med xx spenning og xx kapasitans. Jeg trenger xx antall kondensatorer for prosjektet mitt.
 
Kondensatorsalg: Ok, vi er HVC-kondensatorer. Takk for din interesse for produktene våre. Selv om produktene våre har blitt anerkjent av kjente europeiske og amerikanske selskaper, må vi fortsatt begynne med å forstå de grunnleggende kravene til kretsen din for å kunne gi deg de best passende kondensatorene og hjelpe deg med de forskjellige testene. Kan jeg spørre hva applikasjonsproduktet ditt er? Hvilken type krets bruker du? Er det en spenningsdoblingskrets? Har du modellnummeret til de utenlandske produktene du tidligere brukte? Hvilke utfordringer har du møtt i prosessen med å erstatte dem med innenlandske produkter? Hva er dine spesifikke krav?
 
Innkjøpssjef Mr. B: Utstyret vårt er xxxx.
 
Hvis du ønsker å lære mer om HVC-kondensatorer som erstatter kjente japanske merker, vennligst klikk på følgende pressemelding publisert i det anerkjente amerikanske forretningsmagasinet, BUSINESS INSIDER:
 
 
 
Forrige:E Neste:D

Type kategori

Nyheter

Kontakt oss

Kontakt: Salgsavdeling

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

E-post: [e-postbeskyttet]

Legg til: 9B2, TianXiang Building, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C