Eseesega i le va o le maualuga eletise eletise eletise

tala

Eseesega i le va o le maualuga eletise eletise eletise Faasoa atu

 I le tulaga o le capsule-voltage-condensing ceramic lead laminae o lo oi le tele o lanu lanumoana, o nisi o gaosi lanu samasama o tusiga o le Chips. O le eseesega i le va o le vevesi o le paʻu kesi mo mea e maualuga mo le foliga mai o le fagu, o le taulaʻau tutotonu, e masani ona lanu papaʻe ma le lanu enaena. Ma o foliga faʻavaitaimi, o le malosi e puʻeina ai meaʻai o le eseesega i le va o le faʻatagaina, aemaise lava i uiga nei:

 

O le seleselega o le lafoaʻi vaega, i le foliga o capsules o le maualuga eletise o le vailaʻau vavalalata PS e maualuga tele, ae o le uumi laupapa o mea lamolemole o le maualuga voltage PS o loʻo maualalo, na faʻaaogaina i masini faʻafesoʻotaʻi atamai, e pei o le atigipusa o le fua o le maualuga maualuga, fesuiaiga o masini eletise mamafa, ma isi. I le tetee atu, o le eletise lanumoana o le maualuga eletise o le gaosiga o fua o meaʻai e sili atu ona leaga.

 

Lua, cylindrical condensing HVC o maualuga voltage o ceramics, e masani ona faʻaaogaina i mea N4700-ituaiga, o le ola aoga o le 20 tausaga, tautinoga ma le lelei o le 10 tausaga. O faʻapitoa talosaga e pei o le tagata faʻatau e aua le faʻaaogaina isi mea, capacitor HVC ma N4700. O lenei mea o loʻo faʻamatalaina e le tau mafanafana e laʻititi, o le Fono na tuʻuina se laʻititi teteʻe, lelei uiga o le maualuga taimi, o le maualalo leiloa, maualalo teteʻe i totonu. I auala uma lava, lanumoana malamala o le maualuga voltage o le keramika capacitor o loʻo faʻaaogaina foi mea N4700, ae ui i lea, o le faʻatupuina o le afifi o laupepa o puipui uila. E ui i lea, afai o mea faigaluega manaʻoga e le maualuga, o le a le tau faʻaaogaina ai se uila uila. Mo se faʻataʻitaʻiga, Philips X-ray masini ma masini a le TC, ma isi mea, o le faʻaaogaina o mea a le N4700 form blue-chip of high voltage of ceramic capacitor. I le auala lava e tasi, o le umi o le olaga mafai ona ausia o le 10 i le 20 tausaga.

 

Lona tolu, o le vailaʻau o meaʻai o le maualuga eletise eletise uiga maualuga o le maualuga ma le gafatia o le maualuga o loʻo i ai nei e sili atu nai lo le tulaga o laʻau o gafatia o meaʻai.

 

Faʻatau i le nofoaga lona fa, na o oe, e le filifilia se taugata, o le mea sao o le mea sili lea. I le filifilia o le malosi o le maualuga o eletise, ma le inisinia o faatauga e tatau ona faʻamatala manino ma manino: oa meafaigaluega e faʻaaoga? Taimi o le siosiomaga? O le vevela o le potu? Nofoaga faʻamaʻo? Totogi i luga o le matamata? Pulse voltage? Faʻaauau o le taimi nei? O manaʻoga o le DP? O nisi o tagata faatau e manaʻomia foʻi le faʻaitiitia o le tetee, laʻititi laʻitiiti, poʻo nisi mea manaʻomia, na o le tasi le faʻaaliga manino o nei faafitauli, o le au inisinia o faʻatau e fautuaina vave ma manaʻomia ni oloa talafeagai.

 

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi i la matou Upega Tafaʻilagi: www.h-caps.com

 

Muamua:H sosoo ai:T

vaega

tala

FAAFESOOTAI MATOU

Faʻafesoʻotaʻi: Department Sales

Telefoni: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [imeli puipuia]

Faʻaopopo: 9B2, TianXiang Fale, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C