Ktheni në fillim të faqes Referencat alternative të zëvendësimit për AVX Doorknob Capacitor HP / HW / HK / HD / HE / HZ

Përshkrim:

HVC kondensator i tensionit te larte te tensionit eshte pergatitje alternative per kondensatorin AVX, seri e brengosur: seri AVX: HP / HW / HK / HD / HE / HZ

  • Përshkrimi shtesë

Përzgjedhja alternative për zëvendësimin e kondensatorit AVX Doorknob
Seritë e shqetësuara HP / HW / HK / HD / HE / HZ


Ngjashëm me Murata, në 2018 Tetor, 19th, AVX njoftoi se do të heqë tregun e dorezës së tensionit të lartë kondensator qeramike dhe duke thënë se ky treg është në rënie dhe ata nuk fitojnë para për ato produkte. Ne e dimë kondensatorin AVV HV (seri HP / HW / HK / HD / HE / HZ) prodhuar nga TPC në Francë që kur kondensatori i kapësit 1998.AVX fiton një famë të mirë kryesisht në Evropë, shumë pajisje të lartë fund të tilla si pajisjet elektrike të energjisë si SF6 qark shkelës (aplikim AC), Industriale X-ray lidhur me aplikimin si NDT (test jo destruktiv), aplikim mjekësor X-Ray si CT / MRI machine.CO2 lazer pajisjet dhe shkarkimin e impulsit si gjeneratori Marx, Tesla Coil dhe pajisjet e testimit të tensionit të lartë, të gjitha mbi prodhuesin tipik që tani kërkojnë urgjentisht zëvendësimin e përshtatshëm të kondensatorit AVX.
HVC kondensator është një zgjidhje e mirë për zëvendësimin e produktit të kondensatorit të kapakut të tensionit të lartë të AVX / Alternative / Cross Reference. HVC me rastin e suksesshëm në zëvendësimin e kondensatorit Vishay / Murata / AVX dhe TDK. Dhe HVC kanë të njëjtën bazë të konsumatorëve siç u përmend më lart.
Kondensatorja AVX doorknob ofrojnë veçori të veçantë për produktin e tyre dhe artikullin e HVC që mbulon të gjitha kërkesat e veçanta teknike të mëposhtme.
1. Aparat avikues AVX përdorur gjerësisht në aplikimin AC, klienti i pajisjeve elektrike të energjisë i kushton vëmendje të lartë efektit të pjesshëm dhe shumica e tyre kërkojnë efekt të ulët koronash, si vlera e pjesshme shkarkimi në jo më shumë se 5 pc dhe produkti HVC mund të përmbushë këtë kërkesë.
2. Kondensatori i ofertës AVX në seritë e veshura (seritë HP) dhe të pa veshura (seritë HK / HW), pasi që shumë klientë elektrikë të energjisë përdorin diskun e zhveshur qeramik për të bërë kapsulën e vet për mbajtjen e prodhimeve të përfunduara në madhësi shumë kompakte. HVC gjithashtu ofrojnë opsionin e veshur dhe të paveshur.
3. AVX ofron tensionin më të lartë të vlerësuarat 100kv capacito qeramiker në treg, ndërsa emri tjetër i njohur Murata / TDK / Vishay vetëm duke treguar 50kv në publik, HVC tani po ashtu prodhon N4700 klasën 100KV kondensator në 500pf, 1000pf dhe Y5U klasë 100KV pika deri në 2000pf dhe 3000pf.
4. AXX ofron një bazë dielektrike në stroncium; HVC kanë patentë të veta të ndryshme të llojit BaSrTiO3 qeramika dielektrike dhe përzierje me materiale të rralla, mundësojnë HVC të ofrojë kondensator të ndryshëm dielektrike për të plotësuar kërkesat e ndryshme të klientit.
Pas avantazhit të HVC-së, duke ndihmuar klientin për të zëvendësuar artikullin AVX, bëhet mënyrë më e lehtë:
1. HVC siguron konsulent teknik dhe madje edhe analizat e diagrameve të qarkut sigurojnë përzgjedhjen e duhur të komponentëve, të cilat kërkonin njohuri të fuqishme të komponentit elektronik dhe përvojën e aplikimit.
2. HVC ofrojnë përqindje të lartë të prodhimit me porosi sipas hapësirës së PCB-së të konsumatorit, diametri i zakonshëm i produktit, ndarja e plumbit dhe detaje të tjera.
3. Në shumicën e rasteve, përdorimi i HVC si zëvendësim do të kushtojë poshtë dhe gjithashtu do të shkurtojë kohën e prodhimit, prodhimi me porosi të veçantë do të çojë kohën në javët 4 dhe koha e prodhimit në masë do të mbajë rreptësisht 6 në 8 javë.
4. HVC Capacitor ka krijuar tashmë një rrjet ndërkombëtar shitjesh, me shpërndarës të autoritetit në Gjermani, Francë, Mbretërinë e Bashkuar, SHBA, Itali, Rusi, Indi, Kore, Japoni, Malajzi, Singapor. Shpërndarës vendor që ofron logjistikën, buffering e aksioneve, kujdesin lokal të klientit, vizitën në biznes, kredinë e pagesave dhe shërbimet e tjera me vlerë të shtuar. konsumatori mund të blejë komponentën e HVC-së ashtu si blerja nga vendi.
5.HVC do të ndihmojë konsumatorin për zhvillimin e projektit të ri, i cili gjithmonë do të thotë kërkesë më të madhe të tensionit dhe kondensatorëve të frekuencave më të larta.

Pas frekuencës së listës së përdorur për përdorim të AVX kapacitoreve të kapëseve të kryqëzuara Numri i pjesës së HVC-së:NUMRI I PJESËS AVX

TË DHËNAT

HVC Alternative / Replacement / Cross Reference pika

HD300X0501M 15KV 500PF HVCT8G-15KV-DL30-501K
HP30EX0561M 15KV 560PF HVCT8G-15KV-DL30-561K
HP30EX0751M 15KV 750PF HVCT8G-15KV-DL30-751K
HP30EX0102M 15KV 1000PF HVCT8G-15KV-DL30-102K
HP40EX0182M 15KV 1800PF HVCT8G-15KV-DL38-182K
HP40EX0202M 15KV 2000PF HVCT8G-15KV-DL38-202K
HP50EX0252M 15KV 2500PF HVCT8G-15KV-DL38-252K
HP50EX0272M 15KV 2700PF HVCT8G-15KV-DL38-272K
HP60EX0372M 15KV 3700PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EX0402M 15KV 4000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EX0502M 15KV 5000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EX0562M 15KV 5600PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP30EY0501M 20KV 500PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP30EY0561M 20KV 560PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40EY0102M 20KV 1000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40EY0132M 20KV 1300PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40EY0152M 20KV 1500PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50EY0202M 20KV 2000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50EY0222M 20KV 2200PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50EY0252M 20KV 2500PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EY0302M 20KV 3000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EY0332M 20KV 3300PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EY0372M 20KV 3700PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60EY0402M 20KV 4000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP30E30561M 30KV 560PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E30821M 30KV 820PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E30102M 30KV 1000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E31121M 30KV 1120PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E30152M 30KV 1500PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E30172M 30KV 1700PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E30202M 30KV 2000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60E30272M 30KV 2700PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60E30302M 30KV 3000PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60E30332M 30KV 3300PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP30E40391M 40KV 390PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E40751M 40KV 750PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E40102M 40KV 1000PF HVCT8G-40KV-DL45-102K
HP50E40142M 40KV 1400PF HVCT8G-40KV-DL45-142K
HP60E40172M 40KV 1700PF HVCT8G-40KV-DL45-172K
HP60E40202M 40KV 2000PF HVCT8G-40KV-DL55-202K
HP60E40242M 40KV 2400PF HVCT8G-40KV-DL55-242K
HP30E50281M 50KV 280PF HVCT8G-50KV-DL55-281K
HP40E50411M 50KV 410PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E50501M 50KV 500PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP40E50561M 50KV 560PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E50751M 50KV 750PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E50851M 50KV 850PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E50102M 50KV 1000PF HVCT8G-50KV-DL60-102K
HP60E51351M 50KV 1350PF HVCT8G-50KV-DL60-1351K
HP60E50152M 50KV 1500PF HVCT8G-50KV-DL60-152K
HP60E51651M 50KV 1650PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP50E90501M 100KV 500PF HVCT8G-100KV-DL60-501K
HP60E96750M 100KV 675PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60E90751M 100KV 750PF ju lutemi të kërkoni në sales@hv-caps.com
HP60E98250M 100KV 825PF HVCT8G-100KV-DL60-825K