Ballina>Lajme
 • Klasifikimi i kondensatorit qeramik

  Kondensator qeramike nga llojet e medias mund të ndahet në dy kategori, domethënë klasë Ⅰ kondensatorë qeramike dhe kondensatorë qeramike II të klasës. I kapacitoreve qeramike (Klasa Ⅰ kondensator qeramike), tha kondensatorët frekuencë të lartë qeramike (High-freqency cera ...

  Di më shumë
 • Përmbledhje e kapacitoreve qeramike 3

  Për shkak të bollëkut të lëndëve të para, struktura është e thjeshtë, e lirë dhe një gamë e gjerë e kapacitetit elektrik (zakonisht disa PF deri në qindra F), humbja është më e vogël, koeficienti i temperaturës së kapacitetit sipas kërkesave të ...

  Di më shumë
 • Përmbledhje e kapacitoreve qeramike 2

  Kryesisht duke përdorur një qeramikë të materialit izolues të kondensatorëve dielektrikë qeramike, dhe struktura e saj bazë është mbivendosja e qeramikës dhe kryqëzimit të elektrodës së brendshme. Materiali qeramik i disa llojeve. Që nga zgjedhja e padëmshme zgjedh ...

  Di më shumë
 • Përmbledhje e kapacitoreve qeramike 1

  1900 Italian L. Lombardo Difa Ming, kondensatorë dielektrikë qeramike. Ajo u zbulua në 1930s vonë për të shtuar qeramika titanate mund të rritet në mënyrë eksponenciale konstante dielektrike, dhe në këtë mënyrë të krijojë një lirë kondensatorë qeramike dielektrike. 1940 pasi ishte fou ...

  Di më shumë
 • 3000 volt kondensatorë qeramike

  3000 volt kondensatorë qeramike Kapacitorët e magazinimit të energjisë mbledhin ngarkuar përmes ndreqësit, dhe transmetojnë energjinë e ruajtur në fund të prodhimit të furnizimit me energji nga tela konvertues. kapacitoreve elektrolitike alumini vlera e vlerësimit të tensionit të të cilit është ...

  Di më shumë
 • Filtër: HV kapacitoreve qeramike Kinë

  HV kapacitoreve qeramike Kinë: Në teori (duke supozuar kondensator është i pastër), aq më i madh është kapaciteti, aq më i vogël është impedanca dhe frekuenca është më e lartë. Por në fakt, kapacitoreve mbi 1F më janë kondensatorë elektrolitike, ka c të madhe ...

  Di më shumë
 • Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (4)

  Seksioni III Industria e energjisë Chinas karakterizohet nga kondensator Aktualisht, industria e energjisë Chinas karakteristikat kryesore të kondensatorit janë si vijon: (A) kapacitoreve elektrolitike, kondensatorët qeramike dhe kondensatorët e filmit janë tre ma ...

  Di më shumë
 • Studimi i industrisë së industrisë së energjisë në Kinë (investim) (3)

  Seksioni II Statusi i zhvillimit të industrisë së energjisë të Kinës në kondensator Në vitet e fundit, industria e kondensatorëve të fuqisë është jashtëzakonisht e shpejtë. Cilësia dhe sasia janë përmirësuar shumë, një pjesë e konsiderueshme e ndërmarrjeve dominuese kanë filluar të ...

  Di më shumë
 • Kapacitorë ndarës

  Kondenzatori i shkyçjes quhet gjithashtu i çkyçjes. Qarku gjithmonë përmbante shofer dhe ngarkesë. Në qoftë se kapaciteti ngarkesës është i madh, qark drive duhet të ngarkuar dhe shkarkimit kondensator për të arritur kalimin e sinjalit, kur rritet ...

  Di më shumë
 • Materiale dielektrike të ndryshme, çmime të ndryshme

  Kondensatorë qeramike të tensionit të lartë 35KV222K, një shpërndarje të gjerë të materialeve të ndryshme! Materialet e ndryshme, çmimet e ndryshme, që askush nuk e kupton.Megjithatë, kur diferenca e çmimit të 10 herë apo më shumë, si trajtohen? Konsumatorët më kanë thënë: ...

  Di më shumë