Kondensator qeramik HV i prodhimit kinez si alternativë për markat japoneze/SHBA.

Lajme

Kondensator qeramik HV i prodhimit kinez si alternativë për markat japoneze/SHBA.

Kondensatorët qeramikë të prodhuar në Kinë kanë arritur pjekurinë për sa i përket cilësisë dhe performancës dhe mund të zëvendësojnë markat e njohura të huaja.
 
Përmbajtja e mëposhtme përshkruan një skenar afërsisht 10 vjet më parë kur kondensatorët qeramikë të tensionit të lartë të prodhuar në Kinë nuk njiheshin nga përdoruesit fundorë. Megjithatë, vitet e fundit, ka pasur një rritje të alternativave të prodhuara në vend.
 
Kompania jonë ka përgatitur kondensatorë qeramikë të përshtatshëm për kompanitë e mëdha. Përpara kësaj, kondensatorët iu nënshtruan një testi gjithëpërfshirës dhe raporti i testimit tregon se kondensatorët e tensionit të lartë të HVC kanë performancë të shkëlqyer të rezistencës elektrike dhe nxehtësisë, humbje të ulët dielektrike, një gamë të gjerë të tensionit dhe kapacitetit të vlerësuar, dhe veshja epoksi shfaq rezistencë të mirë ndaj lagështirës. dhe ngadalësimi i flakës. Sipas raportit, është evidente se cilësia e kondensatorëve qeramikë është e lartë.
 
Pas kryerjes së hulumtimit të gjerë të tregut, ne morëm informacionin e kontaktit të menaxherëve të blerjeve nga kompanitë e terminaleve. Me gjithçka të përgatitur, përfaqësuesi ynë i shitjeve vendosi të telefonojë sot për të diskutuar mbi kondensatorët me cilësi të lartë nga HVC.
 
Shitjet e kondensatorëve: Përshëndetje, unë jam nga kompania e kondensatorëve HVC. Shpresoj që kjo telefonatë të mos ju shqetësojë.
 
Menaxheri i Blerjeve Z. A: Si mund t'ju ndihmoj?
 
Shitjet e kondensatorëve: Ne jemi të specializuar në kondensatorë qeramikë të tensionit të lartë dhe produktet tona i janë nënshtruar testimeve rigoroze në aspekte të ndryshme. Nëse jeni të interesuar, ne mund të organizojmë mostra falas për vlerësimin tuaj.
 
Menaxheri i Blerjeve Z. A: Ndërsa është e vërtetë që ne përdorim kondensatorë qeramikë, aktualisht nuk po shqyrtojmë furnizuesit vendas nga Kina.
 
Shitjet e kondensatorëve: Mund të pyes se cilat arsye ju shtynë të vendosni të mos merrni parasysh furnizuesit vendas?
 
Menaxheri i Blerjeve Z. A: Ne hasëm disa probleme të cilësisë me kondensatorët qeramikë të tensionit të lartë që përdornim në të kaluarën.
 
Shitjet e kondensatorëve: Kështu mund të ketë qenë disa vite më parë, por që atëherë, kondensatorët qeramikë të tensionit të lartë kinez kanë bërë përmirësime të konsiderueshme. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë mostra falas për testim.
 
Megjithëse Menaxheri i Blerjeve Z. A fillimisht dukej ngurrues, ne e kuptojmë se kjo mund të jetë për shkak të mungesës së besimit ose shqetësimeve në lidhje me aftësitë tona të marketingut në telefon. Megjithatë, ne ju sigurojmë se jemi të përkushtuar për përmirësim të vazhdueshëm dhe besojmë se mund t'i përmbushim kërkesat tuaja. Ne kërkojmë me zell një mundësi për të provuar veten. Besojmë se do të jeni të kënaqur me produktet tona.

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
Në vitet e fundit, situata ka evoluar siç përshkruhet më poshtë në një komunikim të simuluar klient-biznes:
 
Menaxheri i Blerjeve Z. B: Përshëndetje, është kjo kompani HVC? Kompania jonë është e interesuar të blejë kondensatorë për të zëvendësuar ata nga kompania japoneze Murata dhe kompania amerikane V. Kam dëgjuar se keni përvojë të suksesshme ndërrimi.
 
Produkti specifik që më nevojitet është një kondensator me tension xx dhe kapacitet xx. Kërkoj numër xx të kondensatorëve për projektin tim.
 
Shitjet e kondensatorëve: Mirë, ne jemi kondensatorë HVC. Faleminderit për interesimin tuaj për produktet tona. Edhe pse produktet tona janë njohur nga kompani të njohura evropiane dhe amerikane, ne ende duhet të fillojmë duke kuptuar kërkesat themelore të qarkut tuaj në mënyrë që t'ju ofrojmë kondensatorët më të përshtatshëm dhe t'ju ndihmojmë me testet tuaja të ndryshme. Mund të pyes se cili është produkti juaj i aplikimit? Çfarë lloj qarku po përdorni? A është një qark dyfishues i tensionit? A keni numrin e modelit të produkteve të huaja që keni përdorur më parë? Çfarë sfidash keni hasur në procesin e zëvendësimit të tyre me produkte vendase? Cilat janë kërkesat tuaja specifike?
 
Menaxheri i blerjeve z. B: Pajisjet tona janë xxxx.
 
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth kondensatorëve HVC që zëvendësojnë markat e njohura japoneze, ju lutemi klikoni në njoftimin e mëposhtëm për shtyp të botuar në revistën e njohur amerikane të biznesit, BUSINESS INSIDER:
 
 
 
prev:E Next:D

Kategoritë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: [email mbrojtur]

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C