PRODUKTI

Rezistencë e diskut të lartë të energjisë me energji të lartë qeramike

  • Alternativa e rezistencës së lartë të energjisë HVR | Prodhuesi i rezistencës së lartë të energjisë
Alternativa e rezistencës së lartë të energjisë HVR | Prodhuesi i rezistencës së lartë të energjisë

Alternativa e rezistencës së lartë të energjisë HVR | Prodhuesi i rezistencës së lartë të energjisë

  • Përshkrimi: Prodhuesi i Rezistorëve të Diskit Qeramik me Energji të Lartë - Lloji i Plumbit, Kondensatori i fuqisë së valës, Baza e materialit qeramik në Oksid Zinku, alternative dhe zëvendësimi i rezistencës HVR nga MB
  • Dërgoni Hetimin Tani

                 REZISTORIST E DISK QERAMIKE TER ENERGJIS S HIGH LART T V voltazhit ---- BAZA E oksidit ZINK
 


 KARAKTERISTIKA

1) 100% strukturë qeramike e ngurtë hedh hedh, kryesisht e përbërë nga oksid zinku, alumina, oksid magnezi dhe balta artificiale
2) Përballoni energjinë e impulsit të lartë, të përshtatshëm për mjedisin e tensionit ultra të lartë, mund të përdoret për qarqe mbi 1000kV, fuqi e menjëhershme deri në 3kkw
3) Rezistencë jo-induktive, plagë tela jo tradicionale dhe strukturë jo film. Mund të përdoret në ajër, vaj izolues, gaz SF6. 
4) Modaliteti fleksibël i montimit, kërkesa me porosi e pranueshme. Lidhja e serisë nga disku i rezistencës. STRUKTURA


TË DHËNAT 

Lakimi i fuqisë së pulsit (impuls i vetëm)

FUQIA, FUSHA E REZISTENCS & PITHR TAND Qëndruar në voltazh

ECURIA

 
ZBATIMI TIPIK

KUVENDI I PRODUKTIT OPSIONAL  


Zëvendësim alternativ për rezistencat qeramike me energji të lartë me tension të lartë HVR

Në vitin 2020, HVC zhvillon rezistencë të tensionit të lartë të llojit disk qeramik të tipit të ri, i cili duke përdorur materialin bazë të oksidit të zinkut.
Ky lloj i ri i rezistencës qeramike me shumë performancë të përparuar në krahasim me llojin tradicional të predhës metalike të lartë
rezistencë e energjisë, gjithashtu me aftësi shumë më të lartë të shfuqizuar nga mbitensioni.

Krahasoni me rezervuesin origjinal të energjisë së lartë të HVR, artikulli HVC gjithashtu merrni aprovimin nga një rrjet i trenave të shpejtë dhe inteligjent
klient i tregut. Ata kërkuan që prodhuesi i rezistencës së fuqisë së lartë t'u ofrojë atyre vetëm disk (kryesisht për energji
klienti i makinës elektrike) dhe gjithashtu lloji i montimit, (kryesisht për prodhuesit e pajisjeve të transportit),
mirëpritur të jepni idenë tuaj të dizajnit dhe vizatimin tuaj ekzistues HVR, inxhinieri ynë mund të ofrojë zgjidhje profesionale. 


Performanca e oksidit të zinkut bazuar në rezistencë të lartë të energjisë së kompanisë sonë
 
Rezistenca lineare qeramike e oksidit të zinkut është bërë nga rezistencë e përbërë qeramike materiale inorganike, duke përdorur teknologji të përparuar të re qeramike, e cila ka karakteristika të pakrahasueshme të rezistencës tradicionale. Ka avantazhe unike në frekuencën e lartë, qarkun e impulsit të rrymës së lartë, qarkun e lartë të thithjes së energjisë, qarkun e furnizimit me energji jo me ndërprerje, veçanërisht në prani të energjisë së ndikimit, fuqisë së pikut, tensionit të lartë ose induktivitetit të ulët dhe kushteve të tjera Rezistenca e përbërë qeramike mund t'ju ofrojë me një zgjidhje të thjeshtë dhe ekonomike për të zgjidhur problemin e pikës së dhimbjes në industri. Produkti ka përparësitë e thithjes së menjëhershme të fuqisë së madhe, lagështirë, pa pluhur, madhësi të vogël, siguri, jetë të gjatë etj. Për sa i përket performancës, është shumë më tepër se rezistenca e përbërë nga karboni i zi brenda dhe jashtë vendit. Isshtë një produkt i gjeneratës së re, i cili është i dobishëm për klientët të zhvillojnë produkte të reja dhe të krijojnë vlera më të larta për përdoruesit
 
 
Avantazhet e produktit
 
1. Fuqia e lartë: vlera e rezistencës së produktit mund të rregullohet, dhe mund të përballojë rrymën e lartë dhe mund të përdoret si rezistencë e lartë e energjisë.
 
2. Tolerancë e madhe e energjisë: thithja e menjëhershme e energjisë për centimetër kub është më shumë se dyfishi i rezistencës qeramike të zezë të karbonit të argjilës të prodhuar në Evropë; nuk ka asnjë fenomen të dështimit të rezistencës së tipit të filmit dhe plagës së telit, dhe struktura e arsyeshme e bën shpërndarjen e thithjes së energjisë më uniforme.
 
3. Asnjë induktancë: rreth 0.4 uh, ekuivalente me induktancën e së njëjtës gjatësi të telit, e përshtatshme për ambient me frekuencë të lartë dhe frekuencë shumë të lartë.
 
4. Rezistencë e tensionit të lartë: mund të përdoret në sistemin e transmetimit të energjisë EHV dhe UHV me fuqi të lartë dhe kapacitet të madh nxehtësie dhe mund të përballojë mbingarkesën afatshkurtër dhe rrymën kulmore.
 
5. Vëllimi i vogël: 1/10 - 1/2 e vëllimit të rezistencës metalike dhe rezistencës qeramike të zezë të karbonit, të përshtatshme për instrumente dhe pajisje të ndryshme.
 
6. Performanca e qëndrueshme: në përdorimin afatgjatë, shkalla e ndryshimit të rezistencës së qeramikës së zezë të karbonit evropian është më shumë se 1000 herë, ndërsa shkalla e ndryshimit të këtij produkti është brenda intervalit të dizajnit, me pak ndryshim.
 
7. Rezistenca ndaj lagështisë, korrozionit dhe oksidimit: mund të funksionojë në ambiente ekstreme si pluhuri, uji, vaji, të ftohtit e lartë, oqeani dhe hapësira.
 
8. Anti-dridhje: struktura e arsyeshme e bën produktin të ketë funksion anti-dridhje.
 
9. Siguria: thith energjinë në mënyrë të barabartë në trupin e rezistencës për të parandaluar shpërthimin.
 
10. Jetëgjatësia e gjatë e shërbimit: është një fenomen rrethi vicioz në përdorimin e rezistencës së zezë karboni, e cila është më shumë se 10 herë e jetës së shërbimit të rezistencës së zezë të karbonit të prodhuar në Evropë (30 vjet jetëgjatësi).
 
 
Industritë kryesore të aplikimit
 
1. Rezistenca e tensionit të lartë të ndërprerësit të tensionit të lartë dhe tensionit ultra të lartë.
 
2. Ngarkimi dhe shkarkimi, pajisjet e mëdha të tensionit të lartë rezistenca e mbrojtjes së tokëzimit.
 
3. Rezistenca e mbrojtjes neutrale të tokëzimit të transformatorit dhe nënstacionit.
 
4. Rezistencë për mbrojtjen e shkarkimit për prodhimin e energjisë së erës, termocentralit bërthamor dhe grupit të gjeneratorëve fotovoltaikë.
 
5. Rezistencë e madhe e rrymës dhe fuqisë së lartë të kërkuar nga pajisjet elektrike dhe të energjisë në një çast.
 
6. Lokomotivat, vinçat, ashensorët dhe shpejtësia e lartë e rezistencës së konvertimit të frekuencës së frenimit rezistenca e eliminimit harmonik.
 
7. Ngrohja dhe rezistenca jo induktive në fushën e aviacionit dhe hapësirës ajrore.
 
8. Rezistenca ndaj korrozionit për platformat e naftës në det të hapur, anijet dhe anijet luftarake.
 
9. Rezistenca e thithjes së kapacitetit të rezistencës së qarkut të mbrojtjes nga tiristori.
 
10. Pajisja fillimi i butë, kufizimi i rrymës, konverteri, shkarkimi i kondensatorit, ngarkesa false dhe fusha të tjera.


Prev: Asnjë Next: Asnjë

Lajme

NA KONTAKTONI

Kontakt: Departamenti i Shitjes

Telefon: + 86 13689553728

Tel: + 86-755-61167757

Email: sales@hv-caps.com

Shto: 9B2, Ndërtesa TianXiang, Park Cyber ​​Tianan, Futian, Shenzhen, PR C