Kondensatorët tanë qeramikë tashmë maturohen!

Një kondensator i qeramikës për një kompani të madhe vullnetare për t'u përgatitur! Para këtij fakti kondensatori në vetvete është një provim i plotë fizik Ka marrë një raport mjekësor i cili është shumë i lumtur Trupi i raportit tregon kondensatorë të vegjël të tensionit të lartë, tensioni i testimit = 1.5 herë në tensionin e vlerësuar *, rezistencë të shkëlqyer ndaj energjisë elektrike dhe rezistencë ndaj nxehtësisë, performanca e shkëlqyer e ngarkimit dhe shkarkimit të humbjes dielektrike të ulët, karakteristikat e mirë të varg frekuenciaAmplio tensionit të vlerësuarat, gamë kapaciteti, epoxy, rezistencë të mirë ndaj lagështisë dhe ndezshmëri, ju mund të shihni nga kapaciteti "fizike" e raportit është shumë i mirëcapacito qeramiker është aq e sigurt! Pas sulmeve të përsëritura në pjesën e përparme për të marrë bukurinë e numrit të telefonit aktiv ngarkesës pas blerjes! Capacitance filloi hartimin fjalimin e tij të hapjes, dhe ritmin, ton edhe për stërvitje, gjithçka gati, sot ne kemi vendosur të jepni një drejtor të madh të fuqisë blerëse të kompanisë për të thirrur! Tani thirrni drejtorin e përgjithshëm të blerjeve për momentin, z. A. tani! Pas thirrjes është conecta

Shitjet e kondensatorëve: Menaxher, Përshëndetje!

A: Përshëndetje!

KapacitetiSales: Ne jemi HVC kapacitet! Ne shpresojmë që nuk ju pengon me thirrjen tuaj!

Z.A: çfarë bëni?

KapacitetiSales: Kamera x-ray në kondensatorë të tensionit të lartë, unë kam qenë në të gjitha aspektet e pajtueshmërisë! Nëse keni nevojë që mund të organizohet pa pagesë për testin e vëllezërve të mi!

Z.A: kondensatorët e qeramikës që ne përdorim, por më vjen keq, ne nuk e konsiderojmë vendas!

Shitja e kapaciteteve: më merr mua lirinë e arsyes për atë që ata refuzojnë ta përdorin atë!

Z.A: për shkak të asaj që kemi përdorur disa vite më parë, bëmë, por me cilësi të ulët!

Shitjet e kapaciteteve: ndoshta disa vjet më parë, por ne jemi jashtë, por pas disa vitesh kemi pjekur! Ne ofrojmë mostra falas për testin!

Por pa marrë parasysh se si të lexoni kondensatorin, ju jeni mirënjohës për z. Refuzuar, ose për shkak të mungesës së besimit! Natyrisht, nuk është sepse kapaciteti i telemarketingut nuk ka arritur një nivel të caktuar, pse jemi një rezultat por aftësia për të punuar e vështirë, dhe besoj se çdo gjë do të jetë më mirë nesër! Në fakt, ky kapacitet do të thoshte se Z., pak vite më parë, cilësia e kondensatorit të tensionit të lartë nuk mund të përputhet me kërkesat e caktuara, por në fund të fundit, aftësia e cilësisë së asaj kohe! Sot ne jemi vazhdimisht në rritje të mbajmë pjekur, prandaj mos përdorni një kohë për ndryshim sot! Nëse një ditë na jep një shans, besojmë se do të jetë kënaqur buzëqeshja e nesh! .. .

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit: www.hv-caps.com

  • prev:T
  • Next:D